Mada, na osnovu testova, meni ovo lici na lose optimizovanu igru za AMD-a, a ocajno za nVidiju. Codmasters se retko kada proseravao sa optimizacijom. Njuhove igre su uvek lepo radile i na jednim i na drugim kartama.
Tacnije optimizovana za GCN (Graphics Core Next )Radeon 7xxx seriju t.j za one karte koje ce biti u konzolama, a ostali karina.
Preview im Technik-Test: Optimiert für Graphics Core Next, GTX 680 hinter HD 7870
:: Mada, na osnovu testova, meni ovo lici na lose optimizovanu igru za AMD-a, a ocajno za nVidiju. Codmasters se retko kada proseravao sa optimizacijom. Njuhove igre su uvek lepo radile i na jednim i na drugim kartama :: :: :: i5 2500K, Hyper 212+, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2x4GB 1600, Sapphire 6950 1GB, Dell U2412M, Samsung 830 128GB, F3 500GB, F4EG 2TB, TT Chaser MK-I, CFT-650-14CS, Xonar DX, ATP- :: :: :: ::
nema kamera iz kabine, I jos ako nema klasicna kampanja kao u shift(startni auto, pa se onda skuplja novac za bolja kola I upgrade) to nece biti instalirano kod mene..... I u proslom delu sam imao osecaj kao da kola levitiraju a ne da stoje na putu....
posle Shift-a ne racunam nista od NFS-a, dok je DiRT po meni etalon za kvalitet trkacke igre.
GRID sam pokusao da igram, bezuspesno jer nisam mogao da se naviknem na kontrole, GRID 2 cekam sa nestrpljenjem, nadam se da ce biti poput DiRT-a sto se tice upraljivosti.
ASUS M5A78L AMD FX 6300 @ 4GHz + CM HYPER 212 EVO 2X2GB HYPER X BLU @1600 MSI 6850 CYCLONE PE OC 940/1150 WB BLUE 500 LC POWER 550W THERMALTAKE V3 BLACK + 5X 120mm FANS
NFS serijal je totalni promasaj hteli vi to da prihvatite ili ne . Gird je 10 klasa iznad .Grid 2 se ceka kao GTA5 videcete u ostalom :))
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: posle Shift-a ne racunam nista od NFS-a, dok je DiRT po meni etalon za kvalitet trkacke igre :: :: GRID sam pokusao da igram, bezuspesno jer nisam mogao da se naviknem na kontrole :: GRID 2 cekam sa nestrpljenjem, nadam se da ce biti poput DiRT-a sto se tice upraljivosti :: :: ASUS M5A78 :: AMD FX 6300 @ 4GHz + CM HYPER 212 EV :: 2X2GB HYPER X BLU @160 :: MSI 6850 CYCLONE PE OC 940/115 :: WB BLUE 50 :: LC POWER 550 :: THERMALTAKE V3 BLACK + 5X 120mm FANS :: ::
Ako volite Dirt i reli igre, evo nekih od mojih vožnji (FRAPS video), do sada nisam sreo niti video ikoga na Youtubeu da je brži od mene - na tastaturi. Ima ih par koji su brži na volanima i kvalitetnim gejmpedovima, ali nisam video nikoga ko može da priđe mojim vremenima na tastaturi :) Ako nekog ima ovde, neka se javi :)
svaki dan sam igrao to cudo preko neta i mogu reci da sam bio medju boljima u freestayl driftu i nissan cupu...i verujem da ce nastavak biti jos bolji...
Nastavk obecava e sad cak se i lomim dal da se uzme orginal ? kapiram da ce multi da bude fenomenalan :)
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: svaki dan sam igrao to cudo preko neta i mogu reci da sam bio medju boljima u freestayl driftu i nissan cupu...i verujem da ce nastavak biti jos bolji.. :: :: Asus CUcore 6770 1g :: msi 870-c4 :: 2x2 kingston hyperX blu 1600mh :: athlonII x4 630 3.2ghz (cm TX3 :: Hitachi 500g :: lc600 :: :: ::
Poslednje dobro sto sam odigrao jeste Shift i Dirt 2.Dirt 3 mi je onako,solidan. Grid je koliko me secanje sluzi imao problema sa kontrolama,sa upravljivoscu. Nadam se da ce ovaj biti pun pogodak.
@Havok Zaista impresivno za tastaturu cak i monstrualno. Imao si par sitnih grescica gde si izgubio na vremenu,kocis u samoj krivini tj oduzimas gas kad treba da se da ali mislim da je to zato sto si zaboravio stazu. U svakom slucaju svaka cast..Bas si me zaintrigirao da vidim koje ja vreme pravim mada ja igram sa gamepad.
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
ali pazi, uvek postoji neko maksimalno vreme koje moze da se dostigne, I kad se dodje do tog maksimalnog vremena prosto nema vise vremenskog prostora da se prestigne koliko god idealno vozio....
ja sma igrao zadnji put DIRT 3 sa DLCem ali nisu htela kola da funkcionisu nikako(crashuje igra) pa sam obrisao, inace igram na orignalnom PS 3 gamepadu...
Kako igras ? ja ga imam posto je moj sony 3 otiso u vecna lovista :( Jel moze neki link ili objasnjenje kako da igram igre sa njim ?
:: lep :: :: ali pazi, uvek postoji neko maksimalno vreme koje moze da se dostigne, I kad se dodje do tog maksimalnog vremena prosto nema vise vremenskog prostora da se prestigne koliko god idealno vozio... :: :: ja sma igrao zadnji put DIRT 3 sa DLCem ali nisu htela kola da funkcionisu nikako(crashuje igra) pa sam obrisao, inace igram na orignalnom PS 3 gamepadu.. :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: WD3200AAKS 320G :: WD10EARS 1T :: Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 64-bit :: :: :: Ako volite Dirt i reli igre, evo nekih od mojih vožnji (FRAPS video), do sada nisam sreo niti video ikoga na Youtubeu da je brži od mene - na tastaturi :: :: Ima ih par koji su brži na volanima i kvalitetnim gejmpedovima, ali nisam video nikoga ko može da priđe mojim vremenima na tastaturi :) Ako nekog ima ovde, neka se javi : :: :: :: :: https://www.youtube.com/watch?v=zcJexM8Fat :: :: :: :: https://www.youtube.com/watch?v=aEs6IOWHvB :: :: :: :: https://www.youtube.com/watch?v=GfIboxN2a2 :: :: :: :: https://www.youtube.com/watch?v=7JWtP7agOb :: :: :: :: https://www.youtube.com/watch?v=4TWcuX3FoK :: :: :: ::
sve moze samo mi kazi koji win imas win 7 x64 ili x86 I ostavi mi neki kontakt Skype ili nesto, moze I na mail da mi se javis pa ti saljem programce(kasnije posto sad nisam kuci) koje radi kao emulator za ps 3 gamepad....lako se instalira na win 7 .) sa njima igram I fudbal I voznje .)
Zato sto onaj ko igra simulacije, ne provodi mnogo vremena igrajuci dirt... :)
Za iole dobar osecaj kupi volan,ja sam uzeo solidan za 3700 dinara,imas cak i jeftinije...., skini rfaktor, iracing, LFS ( live for speed ) , pa oprobaj se u online trkama...
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 3.8ghz/Msi gtx 460 1gb cyclone/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.marantz pm550dc & Pilot RS 2.
Onaj ko igra simulacije sigurno se nece mnogo bakcati sa Uprljanim MekKreom (DiRT-om) jer je izbacivanjem istog Kodmasters od simulacije polako ali sigurno poceo da pravi arkadu sa reli automobilima, da bi u trojci zavrsili sa kaskaderskim zajebancijama Kena Cigle. Da nema WRC-a, nesto iole realno (sa reli automobilima) ne bismo imali da igramo.
Nije ni vrhunska simulacija, ali reci da je arkada je po meni cista glupost. Izem ja lepu grafiku, kada sa svakim novim nastavkom DiRT gubi vezu sa Colin McRae Rally serijalom i prelazi u sprdacinu poput vecine novih NFS-ova. Posle nesrecne pogibije MekKrea, u DiRT-u se sve vrti oko Kena Bloka, koji je vrsni kaskader, ali daleko od dobrog reli vozaca. Mada, u poslednjem WRC-u su poceli da kopiraju DiRT, umesto da se drze sustine relija i teze ka sto boljoj realisticnosti.
Cini mi se da je upravljanja daleko bolje od prgov GRID-a nesto nalik DiRT-u
Mene samo interesuje koliko ce ego v3.0 biti gladan silicijumske snage. (dosad se nismo susretali s ovom verzijom Dirt 3 pa na vamo pokrece 2.0 verzija)
ASUS M5A78L AMD FX 6300 @ 4GHz + CM HYPER 212 EVO 2X2GB HYPER X BLU @1600 MSI 6850 CYCLONE PE OC 940/1150 WB BLUE 500 LC POWER 550W THERMALTAKE V3 BLACK + 5X 120mm FANS
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.