U Ewe ga vec ima zanci bice u radanjam polse praznika. Ali cena za single kartu je posebna prica. Sta je to 105.022 gore dole para hiljada. Sta dalje reci.
Videvsi naslov... Htedoh da cestitam na kupovini...
No onda shvatih da si i dalje kibicer...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Kamo lepe srece.Ma ja mogu samo da sanjam o toj grafickoj. mada i da imam taj novac cisto sumnjam da bi dao toliko para za grafiku samo za igru. Za posao ok ali za igru cisto sumnjam. A cilj teme je samo da obavestim doticne koji imaju para za kupovinu da je graficka stigla Srbiju!
XD I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Videvsi naslov.. :: Htedoh da cestitam na kupovini.. :: :: No onda shvatih da si i dalje kibicer.. :: :: Citat: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: ::
Не знам колико бих пара требало да имам па да дам толике паре за парче електронике које нема никакву практичну примену у стварном животу а и да имам толику лову сигурно је не би у овом кратком животу трошио на такве ствари... Путовања са женом и клинцима, ортаци, дружења, мотор, широки друмови... Толико других ствари у животу.... Знам да свако има своје задовољство али толике паре (није то само графа, +остатак машине) само за седење испред монитора, тв-а и играње игрица, мислим да је сулудо....
da imam milion eur ne bi ga kupio, da imam 10 mil razmislio bi, da imam 100 mil kupio bi ga na keca. E sad ne znam iz mog ugla kako da nazovem ljude koji kupuju te stvari a imaju na primer daleko manje novca nego li sto ja trenutno imam u budjelaru....
cini ti se samo.. kupio bi je da imas mnogo manje 100% ja recimo cekam da je pokupuju, zajedno sa ostalim i izmere duzinu dok brze-bolje skoknem po 660ti po finoj ceni..
PS dobra je za svadbarski (kupus) poklon kumu
:: :: :: da imam milion eur ne bi ga kupio, da imam 10 mil razmislio bi, da imam 100 mil kupio bi ga na keca. E sad ne znam iz mog ugla kako da nazovem ljude koji kupuju te stvari a imaju na primer daleko manje novca nego li sto ja trenutno imam u budjelaru... ::
:: :: :: da imam milion eur ne bi ga kupio, da imam 10 mil razmislio bi, da imam 100 mil kupio bi ga na keca. E sad ne znam iz mog ugla kako da nazovem ljude koji kupuju te stvari a imaju na primer daleko manje novca nego li sto ja trenutno imam u budjelaru... ::
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 3.8ghz/Msi gtx 460 1gb cyclone/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.marantz pm550dc & Pilot RS 2.
:: :: Da bi bio kao Milunka, however, treba da otvoris nekoliko thredova na istu temu u roku od 2 sata, samo jedan nije dovoljan :: :: Svasta covek ovde moze da vidi... ::
Nisam mislio da provociram nikog vec samo da obavestim one koje zeljno cekaju da stigne u Srbiju! A to dal sam plavi, zeleni, crveni ili crni nisam. Uvek uzima ono sta najvise dobijam sa sto manje para ulozenih, normalno uvek srednji sgement. Sta je u tome momentu najvise isplativije. A ja nikako nemogu da budem konkurencija Milunki, Skay-u i Torti oni su prica za sebe!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Pa posle 770 GTX-a. Inace 770 GTX je zasnovan na unapredjenoj verziji GK104. Poslednja revizija kroz sad vec odavno zreli 28nm proces.
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Pa zna se posle ... ali kad koji mesec ? Za ovu zverinu je 23 maj mesec dana kasnije 770.. i to kad ce ? Sto bre vole da komplikuje umesto sve od jednom ne ne davi :) zivo me kopka 760Ti :) ko zna Sky mozda dobijes pojacanje u redovima :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Pa posle 770 GTX-a :: Inace 770 GTX je zasnovan na unapredjenoj verziji GK104 :: Poslednja revizija kroz sad vec odavno zreli 28nm proces :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Ako cenis Apple onda znas da procenis sta je pravi kvalitet. nVidia nesto slicno kao Apple na polju mobilne telefonije.
Mislim da ce se GTX 770 pojaviti sedmicu kasnije,koliko me secanje sluzi ili gresim tako je bilo i sa GTX5xx .Ne vidim razlog zasto bi odugovlacili osim ako TSMC ne napravi zastoj kao prosli put.Zavisi kakav launch pripremaju. 760Ti bi isto trebao vrlo brzo da se pojavi. To ce definitivno biti sweet spot karta sa cenom od 300-350 eur i performansama sadasnje GTX670 cak i nesto brze. Tu je i boost2 tehnologija itd..
P.S.Drzi se ti tvojih redova mislim da cu imati svaki dan gorusicu :)
Kao sto sam reko idem tamo de je kvalitet . Slazem se da je Nvidia kvalitet samo da cene malkice koriguju. 760Ti mi se dopada :) A od mene ces sigurno poceti da stucas :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Ako cenis Apple onda znas da procenis sta je pravi kvalitet :: nVidia nesto slicno kao Apple na polju mobilne telefonije :: :: Mislim da ce se GTX 770 pojaviti sedmicu kasnije,koliko me secanje sluzi ili gresi :: tako je bilo i sa GTX5xx .Ne vidim razlog zasto bi odugovlacili osim ako TSMC ne napravi zastoj kao prosli put.Zavisi kakav launch pripremaju :: 760Ti bi isto trebao vrlo brzo da se pojavi :: To ce definitivno biti sweet spot karta sa cenom od 300-350 eur i performansam :: sadasnje GTX670 cak i nesto brze :: Tu je i boost2 tehnologija itd. :: :: P.S.Drzi se ti tvojih redova mislim da cu imati svaki dan gorusicu : :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
l feel the dark side :D Sky bicemo ko Starski and Hutch :D LOL :D Ali sad malo ozbiljnosti ... Jel moze TITAN u moj HAF 9112 + :D
:: :: :: :: :: :: Kao sto sam reko idem tamo de je kvalitet . Slazem se da je Nvidia kvalitet samo da cene malkice koriguju :: :: :: @Skyfire: to je sustina svega onoga sto sam pisao :: :: A vec znas da mi nije frka ni sa crvenim, ni sa zelenim : :: :: @ Dejzan, ne znam da li si video plojku, zamisli evga titan sa onom :: :: http://cdn4.wccftech.com/wp-content/uploads/2013/01/EVGA-X79-Dark.jp :: :: vrlo ukusna kombinacija!!!
@Dejzan Ovo sto cu ti reci stvarno mislim,ne zezam se. Uzeo ti AMD ili nV meni svejedno.Ja misljenje o ljudima kreiram na osnovu njihovih karakternih osobina a ne na osnovu hardverskog opredeljenja sto je ovde ucestala pojava i neizleciv fenomen!
Baci cu ti malo buvu za razmisljanje,mozda ti prosirim vidike.
Kazes nVidia da spusti cene.Da slazem se.Eto dokle smo dosli da single GPU bude 900 eur,van svake pameti.Ali svako zasto ima i svoje zato.. Nametnut visoki standard (AMD prvi zapoceo), nedostatak konkurencije itd.. Ako se osvrnemo na sadasnje serije u klasi nVidia opet ima malo skuplje modele u nekim serijama mada tako nije bilo na pocetku i za to im skidam kapu. A jel mislis da nV ne ceni svoj proizvod?Jel mislis da nisu svesni da nude kvalitetniji i stabilniji i napredniji hardver,kvalitetniji u globalu kao proizvod ! Pogledaj koliko se kvari serija 7xxx,koliko su driveri nestabilni. Ej microsttutering na single gpu,strasno.. Da ne nabrajam dalje razlike.Sve je to uracunato,izvagano i odredjeno kako ce da bude.. Da je ugrozena manjom prodajom mozda bi se cene korigovale. Kvalitet treba da ima svoju cenu i razlike moraju da postoje stim sto je to sad uhvatilo malo maha zbog nnestabilnog trzista..
Slazem se u potpunosti sa tobom. Svako od nas bira sta voli,sta moze sebi da priusti... Ja takodje kao i ti ne gledam ko je za Samsung ko za Iphone,Intel i AMd i sl gluposti. Al takodje volim da se zezam kao i svi na berzi :) Reci cu ti nesto o mojoj istoriji hardvera .. od 1998 do danas 4-2 u korist Intela a karte ovo ce te obradovati :) 6-1 za Nvidiu :) Slazem se da je 7000 serija malo vise bagovita ( ko ih jebe kad su prvi izleteli nespremni a mizerni upgrade u odnosu na 6000 seriju ) Slazem se da kvalitet ima svoju cenu, i treba da je ima.Realno kad ili ako uzmes Iphone 5 S platices posteno ali bez problema mozes da ga furas 3-4 godine .. Sve u svemu kontamo se nas dvojica jos samo da mi uzmes Iphone ja Nvidiu i braca po oruziju :D :D
:: @Dejza :: Ovo sto cu ti reci stvarno mislim,ne zezam se :: Uzeo ti AMD ili nV meni svejedno.Ja misljenje o ljudima kreiram na osnovu njihovih karakternih osobin :: a ne na osnovu hardverskog opredeljenja sto je ovde ucestala pojava i neizleciv fenomen :: :: Baci cu ti malo buvu za razmisljanje,mozda ti prosirim vidike :: :: Kazes nVidia da spusti cene.Da slazem se.Eto dokle smo dosli da single GPU bude 900 eur,van svake pameti.Ali svako zasto ima i svoje zato. :: Nametnut visoki standard (AMD prvi zapoceo), nedostatak konkurencije itd. :: Ako se osvrnemo na sadasnje serije u klasi nVidia opet ima malo skuplje model :: u nekim serijama mada tako nije bilo na pocetku i za to im skidam kapu :: A jel mislis da nV ne ceni svoj proizvod?Jel mislis da nis :: svesni da nude kvalitetniji i stabilniji i napredniji hardver,kvalitetniji u globalu kao proizvod :: Pogledaj koliko se kvari serija 7xxx,koliko su driveri nestabilni :: Ej microsttutering na single gpu,strasno. :: Da ne nabrajam dalje razlike.Sve je to uracunato,izvagano i odredjeno kako ce da bude. :: Da je ugrozena manjom prodajom mozda bi se cene korigovale :: Kvalitet treba da ima svoju cenu i razlike moraju da postoje stim sto je to sad uhvatilo malo maha zbog nnestabilnog trzista. :: :: :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
:: :: Kazes nVidia da spusti cene.Da slazem se.Eto dokle smo dosli da single GPU bude 900 eur,van svake pameti.Ali svako zasto ima i svoje zato. :: Nametnut visoki standard (AMD prvi zapoceo), nedostatak konkurencije itd. :: Ako se osvrnemo na sadasnje serije u klasi nVidia opet ima malo skuplje model :: u nekim serijama mada tako nije bilo na pocetku i za to im skidam kapu :: A jel mislis da nV ne ceni svoj proizvod?Jel mislis da nis :: svesni da nude kvalitetniji i stabilniji i napredniji hardver,kvalitetniji u globalu kao proizvod :: Pogledaj koliko se kvari serija 7xxx,koliko su driveri nestabilni :: Ej microsttutering na single gpu,strasno. :: Da ne nabrajam dalje razlike.Sve je to uracunato,izvagano i odredjeno kako ce da bude. :: Da je ugrozena manjom prodajom mozda bi se cene korigovale
Pad prodaje nVidije u poslednjoj godini je veći nego Intela i AMD-a zajedno, verovao ti ili ne.
:: Kvalitet treba da ima svoju cenu i razlike moraju da postoje stim sto je to sad uhvatilo malo maha zbog nnestabilnog trzista. :: Uhvatiće to i više maha, bez brige, ovim tempom prognoziram godišnje pomeranje cena nagore od 10-20% minimum.
Ma tema o Titanu i Nvidijinoj 7xx seriji nikad dosta, knock yourself out. Sutra kad nego ode tamo i vidi tu kartu neka otvori temu i neka isprica svoje utiske.(Milunka, o tebi se prica!) Ogroman broj kolega sa ovog fouma koji su brojali sekunde, grickali nokte, cupali se za kosu, do ulaska Titana u srpske prodavnice ce najzad moci da odahnu. U ime njih ja ti se zahvaljujem. Ali imaj u vidu da ce Milnuka ovu provokaciju i bacanje rukavice u lice shvatiti licno i da ce cekati da ti kako-tako vrati, ali zar to nije vredno ove slave, zar ne? Takodje je zaocekivati da ce sa novim temama u vezi Nvidije Milunka (zajedno sa Psihopatom) da, ponovo, zatrpa forum.
:: Nisam mislio da provociram nikog vec samo da obavestim one koje zeljno cekaju da stigne u Srbiju! A to dal sam plavi, zeleni, crveni ili crni nisam. Uvek uzima ono sta najvise dobijam sa sto manje para ulozenih, normalno uvek srednji sgement. Sta je u tome momentu najvise isplativije :: A ja nikako nemogu da budem konkurencija Milunki, Skay-u i Torti oni su prica za sebe :: :: AMD x6 1090T 3.9 O :: Cooler Master 212 EV :: MSI 870A 54 :: Kingston HyperX Blue 2x4 gb 160 :: MSI 6850 O :: SSD OCZ Agility 3 60gb :: 1.5 WD+500gb W :: Chiftec CX-05B- :: Thermatle Purepower 600 Wat :: :: ::
Kako, kako rece to. Pa kad je AMD planirao da samo postojece chipove za grafiku je ubedljivo stoji na tronu ti si pricao da ja zavaravanje kupaca kako to nvidija niakd nije radila, prosipanje iz supljeg u prazno. Sta je ovo sad. Molim te sad da objasnis celom forumu sta je ovo sad! . AMD x6 1090T 3.9 OC Cooler Master 212 EVO MSI 870A 54G Kingston HyperX Blue 2x4 gb 1600 MSI 6850 OC SSD OCZ Agility 3 60gb 1.5 WD+500gb WD Chiftec CX-05B-B Thermatle Purepower 600 Wati
:: Pa posle 770 GTX-a :: Inace 770 GTX je zasnovan na unapredjenoj verziji GK104 :: Poslednja revizija kroz sad vec odavno zreli 28nm proces :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.