Nikako da dodjem na kratko u posed monitora koji ima HDMI ulaz i zvucnike a interesuje me sledece , imam D3 resiver od SBB-A probao bih i sa IPTV-om ,kada bi povezao HDMI-om dali ce davati direkt zvuk ili moram da mu dajem zvuk sa skarta na audio in na monitoru. Ideja je da se monitor koristi samo na D3 uredjaju , sto da placam tjuner u televizoru kad mi netreba za za 200 eura imam full hd , led, 27 inca sto je dovoljno i za deciju i spavacu sobu, Prijatelju sam namestio na 21 inc kvadratni monitor samsung koji ima dvi ulaz preko adaptera sa DVI-HDMI samo sam zvuk izvukao preko skarta i to radi extra , al interesuje me dal ova skroz prosta varijanta radi.
Hvala svima
Inace sam gledao po netu BENQ monitore koji su tu oko 200 eura
monitor nema zvucnike tada zvuk sa d3 uredjaja vezes na zvucnike sa kompa ili koje vec imas cincevima. Ili na racunar line in, pa ces imati zvuk i sa kompa i sa d3 uredjaja. Ako monitor ima zvucnike imaces sliku i zvuk sa HDMI kablom na monitoru.
Probao sam to sto si ti hteo i to radi ako D3 ina HDMI...
Na BenQ 24xx to radi... HDMI iz D3 u monitor, zvucnici na izlaz u monitoru i radi... Pri cemu se ogradjujem na sve ovo gore jer moj risiver je za HD...
Jedino sranje je sto je tako slika isprana... to je monitor a ne TV tako da po meni to nije to...
Radi sve imas kontrolu zvuka na daljinskom ali nekako to nije to... deluje previse tromo...
Citat: Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo... Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Nikako da dodjem na kratko u posed monitora koji ima HDMI ulaz i zvucnike a interesuje me sledece , imam D3 resiver od SBB-A probao bih i sa IPTV-om ,kada bi povezao HDMI-om dali ce davati direkt zvuk ili moram da mu dajem zvuk sa skarta na audio in na monitoru. Ideja je da se monitor koristi samo na D3 uredjaju , sto da placam tjuner u televizoru kad mi netreba za za 200 eura imam full hd , led, 27 inca sto je dovoljno i za deciju i spavacu sobu, Prijatelju sam namestio na 21 inc kvadratni monitor samsung koji ima dvi ulaz preko adaptera sa DVI-HDMI samo sam zvuk izvukao preko skarta i to radi extra , al interesuje me dal ova skroz prosta varijanta radi :: :: Hvala svima :: :: Inace sam gledao po netu BENQ monitore koji su tu oko 200 eur :: :: :: Athlon 7750+ B :: Gigabyte GA-MA770 UD :: 4*1 GB Transcend /80 :: WinFast GTS 250/ 512 ddr :: 1*1 TB WD Green 32m :: 2*640 GB WD AAK :: Chiftec 420 :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.