Imam potrebu da zakacim 4 monitora sa jednog kompa da daju razlicitu sliku. Konfiguracija je seldeca: Intel i3-3320 4gb rama 1TB HDD 7770 Gigabyte (1-HDM 2-Displey prota 1 DVI-I) kuciste MS +500 wati napajanje.
Konfiguracija se ne koristi za igrice vec za poslovnu primenu i potrebna mi je slika na 4 monitora! Ali svaki monitor da dae razlicitu sliku. Komp ih vidi sva 4 monitora ali kad stavim na extended vidi samo 2! Svaka pomoc je dobrodosla! Hvala!
2 Dsiplej adaptera i 1 HDMI i DVI-I. Prepozanje ih komp se ali nece a prebaci na 4 sliku. Da li moze da bude do drivera. 12.04 sams tavio nisam novije.
Jednostavno nece da prebaci 4 vec samo 2. Vidi ih sva 4 TV ali nece da prebaci sliku! Kako zasto stvrano mi ne ide u glavu. Pod linuxom sam napravio bez ikavih problema ali mi sada treba i pod winodwsom 64 bita!
...i brat google kaze da su 2 max na toj kartici, ili sam barem na brzaka procitao da se ljudi zale sto ne mogu vise od 2 da zakace... jbg...
Pozz...
:: Jednostavno nece da prebaci 4 vec samo 2. Vidi ih sva 4 TV ali nece da prebaci sliku! Kako zasto stvrano mi ne ide u glavu. Pod linuxom sam napravio bez ikavih problema ali mi sada treba i pod winodwsom 64 bita :: :: AMD x6 1090T 3.9 O :: Cooler Master 212 EV :: MSI 870A 54 :: Kingston HyperX Blue 2x4 gb 160 :: MSI 6850 O :: SSD OCZ Agility 3 60gb :: 1.5 WD+500gb W :: Chiftec CX-05B- :: Thermatle Purepower 600 Wat :: :: ::
Nvidija tek nemoze max je 3! Nvidija nema eyefinity. Ovo vec radi na linuxu sa 5450 ako verujes. Da hoce makar i na 3 ja bi napravio na 4 bez problema. Ali ni makac dalje od 2!
Samo preko tih drajvera pretumbaj 13.3 beta4 drajvere, a ostavi prikljuceno samo 3(jednu sa DP iskljuci). Nakon instalacije probaj da prikljucis i drugu i da vidis da li prepoznaje. Kao sto neko rece, pop rospektu za tu karticu, samo 3 rade, a ne i 4-ri istovremeno pod Win-om. Za druge nizerazredne nisam probao.
Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
Ma meni je veci problem sto nece ni 3. kao sto rekoh da hoce 3 ja bi lako napravio 4. Jendostanvno ne dozvoljava opciju za 3 i 4 duplicate. Vrlo moguce da su nesto ovi iz gigiabyte zeznuli. Pre 20 i vise dana sam porucio isto za firmu sapphire 7770 u opisu je pisalo da ima 2 displej porta 1 hdmi i 1dvi ai kad je stigla nije imal samo 3 izlaza pa samo uzeli gigabyte zbog 4 izlaza. Sda ce probam dal ce da radi sa shappire na 3 TV.
Sa mini disply porta na HDMi adapter da bude active. Po sivm forumimam kazu da adapter mora da bude acitvi da ga nebi video kao DVI. Jer 7770 grafika podrzava do 6 monitora a ima 2 coda koja kroisti za displje a ako zakacim na pasive adpeter automtski ga vidi kao jedan code i drugi displej port kao drugi code tako da je nemoguce da izbaci sliku an 4 TV. Bio bi zhvalam ako zna neko gde bi mogao da kupim!
Juce sam gledao kod mene na poslu kako je prikaceno (jedan comp na 4 monitora).Ali nisam mogao da vidim koja je grafika u pitanju.Komp je HP Z400 evo slike,mada mislim da ti nista ne znaci al jbg http://bit.ly/YCeJn5 http://bit.ly/YCeQ25
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-6970-Nitro 850W-H 100
Mozes da pogledas kako sve ide jer koliko vidim ovo su ii dve kartice ili dve graficke. Nerazumem bas najbolje ali mozes da pogledas dali na ovom kablu/adpteru pise acitve??
:: Juce sam gledao kod mene na poslu kako je prikaceno (jedan comp na 4 monitora).Ali nisam mogao da vidim koja je grafika u pitanju.Komp je HP Z400 evo slike,mada mislim da ti nista ne znaci al jb :: http://bit.ly/YCeJn :: http://bit.ly/YCeQ2 :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-6970-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
Koristi se vec saphhire model u jendo 150-200 loakal! Ali nisam mogao da nadjem sapphire model 7770 koji ima 4 izlaza, vec samo 3. pa sam morao da uzmem gigabyte! Ali sad nemogu da nadjem acitve adapter mini disply port na DVI-I ili HDMI ili VGA. Sa pasivnim adapterom sam probao ali nemoze. Citao sam po netu graficka ima 2 coda jedan code zauzima jedan mini disply port ako je adapter pasivan tako da je neizvoljivo da se odradi pez activnog adaptera!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.