:: :: Ako se pitanje odnosi na par sa klipa - definitivno im fali soba i pakovanje kondoma :) :: :: :: :: :: :: :: sha im fali ? .. decko :: :: :: :: :: ::
A njima? Pa njima fali da nekim cudom Bozjim zaborave svoje e-mail-ove i passworde i vise nikad ne udju na forum :) Ali pre ce Kosova Republjik postati punopravni clan Ujedinjenih Nacija nego sto ce se to dogoditi. No, kako smo iz istorije naucili, cuda su moguca :) Npr. Pad Bastilje, Krah Austrougarske, smrt ove trojice... Nista se ne zna xD Ne mislim bukvalno smrt, nego virtuelna smrt :))))
:: :: mislio sam na decke iz naslova : :: :: :: :: :: :: Ako se pitanje odnosi na par sa klipa - definitivno im fali soba i pakovanje kondoma :) :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: sha im fali ? .. decko :: :: :: :: :: :: :: :: ::
@Blueberry Inace se ne slazem sa navodima i tvojim misljenjem, ali dok ej normalan sex, dotle nema potrebe za razglabanjima na forumima. Kad nestane drustvenog zivota, eto nas opet na forumu.
Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
Ako ti mislis da je trebalo da ostave voajerski klip, onda ti svaka čast. Bas me zanima tebe neko da špijunira i snimi i okači na yt da li bi ti bilo prijatno.
LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: `This video has been removed as a violation of YouTube`s policy on nudity or sexual content. :: :: Onda bi trebalo i da pobrisu 80% Youtube sadrzaja, naspram kojeg je dvoje mladih koji se grle, ljube i malo gnjave, kao slon naspram komarca :: ::
Tebi fali da ne budeš de*ilčina, i da ne svrstavaš potpuno različite ljude u isti koš, samo zato što se tvom uskom, malom mozgu to tako dopada.
Ako sam se ja bunio i postovao kontra u odnosu na tortojeda i sky-a, to ne znači da sam automatski isti kao oni. Ako su se partizani borili protiv Nemaca, to ne znači da su automatski isto loši kao i oni.
Mene ne viđaš da svakog drugog dana postujem teme u kojima serem po Nvidiji, niti da usput, ako postujem nešto o AMD-u, iskoristim istu temu da se naserem po niviji... Ali... To tvom malenom mozgu ionako nije bitno. Tebi je bitno samo da `ima ženske, ima sve`...
A što se tiče mindže, imao sam je toliko u životu da povremeno imam periode kada me žene uopšte ne interesuju, jer sam probao sve što se da probati, tako da se tada posvetim igricama, filmovima, serijama u slobodno vreme... Dok me ponovo ne zasvrbi da jurim ribe... Stoga - ne brini ti za mene. Brini za sebe, jer da ti ne fali riba u životu, ne bi svuda, pa čak i ovde, mislio na njih.
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Ma kakvi druze, naravno da treba da sklone klip, ali zbog zastite privatnosti ovog momka i devojke, ne zbog uznemirujuceg seksualnog sadrzaja po one koji su ga pogledali, jer takvog sadrzaja i nema.Samo sam prokomentarisao osvrnuvsi se na raznorazan blud koji se na Youtube servira. A ovo je cak i svakodnevna pojava,nema golotinje i eskplicitnih asocijacija na sex ili sam cin istog. Nemojte mi reci da ste odjednom svi ekstremno matori, te da vam ovo nije poznato, da se niste mozda bas ovako ponasali,ili da se ne secate.. ima nas ovde razlicitih doba starosti, ali niko nije cukundeda, zar ne?
Autor je mozda imao jednu ideju. Ja sam imao ideju koja se odnosi na prijatno provodjenje vremena sa osobom suprotnog pola, nebitno da li to uracunava i sex... U sustini, nije ni vazno, jer, svako ce imati razlicitu asocijaciju percipirajuci neku pojavu...
:: Ako ti mislis da je trebalo da ostave voajerski klip, onda ti svaka čast. Bas me zanima tebe neko da špijunira i snimi i okači na yt da li bi ti bilo prijatno. :: :: LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: :: :: `This video has been removed as a violation of YouTube`s policy on nudity or sexual content. :: :: :: :: Onda bi trebalo i da pobrisu 80% Youtube sadrzaja, naspram kojeg je dvoje mladih koji se grle, ljube i malo gnjave, kao slon naspram komarca :: :: :: ::
E bato, ako ti je to `debilcina` jedini argument u raspravi onda idi pecaj na Dunavu, nije komp i forumashenje za tebe :)
Bole me bre uvo, razumesh, svi ste vi meni mentoli, i ti koji hvalish taj AMD i oni koji ga kude i prozivaju, ali je velika shteta shto vasha `STRUCHNA MISHLJENJA` mozhda na zhalost utichu na neke slepce koji ne umeju da misle svojom glavom i kupuju neshto shto im ne treba samo da bi isposhtovali vas `VELIKOUMNE IT STRUCHNJAKE` ...
Svi ste bre vi za dushevnu bolnicu... Izvoli nastavi da vredjas, to je tako KOOL .) Debilu jedan
:: Tebi fali da ne budeš de*ilčina, i da ne svrstavaš potpuno različite ljude u isti koš, samo zato što se tvom uskom, malom mozgu to tako dopada. :: :: Ako sam se ja bunio i postovao kontra u odnosu na tortojeda i sky-a, to ne znači da sam automatski isti kao oni :: Ako su se partizani borili protiv Nemaca, to ne znači da su automatski isto loši kao i oni :: :: Mene ne viđaš da svakog drugog dana postujem teme u kojima serem po Nvidiji, niti da usput, ako postujem nešto o AMD-u, iskoristim istu temu da se naserem po niviji... Ali... To tvom malenom mozgu ionako nije bitno. Tebi je bitno samo da `ima ženske, ima sve`... :: :: A što se tiče mindže, imao sam je toliko u životu da povremeno imam periode kada me žene uopšte ne interesuju, jer sam probao sve što se da probati, tako da se tada posvetim igricama, filmovima, serijama u slobodno vreme... Dok me ponovo ne zasvrbi da jurim ribe.. :: Stoga - ne brini ti za mene. Brini za sebe, jer da ti ne fali riba u životu, ne bi svuda, pa čak i ovde, mislio na njih :: :: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
:: E bato, ako ti je to `debilcina` jedini argument u raspravi onda idi pecaj na Dunavu, nije komp i forumashenje za tebe :
A koji si ti pa argument izneo, debilčino? Proizvoljno si odabrao da me staviš u isti koš sa ko zna kim, i u isto vreme ti daješ sebi za pravo da donosiš zaključke o mom seks. životu - a pojma nemaš o meni, niti si me ikada poznavao?
Da ja tebe stavim u isti koš sa Ekremom i Nikolom Šećeroskim, ono, `u šali`, i da tvrdim da je takav tvoj nastup i autoritet na forumu?
:: Bole me bre uvo, razumesh, svi ste vi meni mentoli, i ti koji hvalish taj AMD i oni koji ga kude i prozivaj
Ma, samo si se ti, majmunčino, rodio pametan... Nego, reci nam: Kako je u gradu? Jel` ima higijena? Ima ženske? Ima sve?
::ali je velika shteta shto vasha `STRUCHNA MISHLJENJA` mozhda na zhalost utichu na neke slepce koji ne umeju da misle svojom glavom i kupuju neshto shto im ne treba samo da bi isposhtovali vas `VELIKOUMNE IT STRUCHNJAKE` ...
Ako sam ja dao neko svoje mišljenje, dao sam i dokaze za to... A ne idem po forumima da izvlačim postove pojedinih potpuno anonimnih i nebitnih likova i da to predstavljam kao dokaze.
Ahaaha, odma je krenulo sa debilcino, kretenu, boldirana slova, uzvicnici? Cemu takav bes? Primi ga kao covek, stojeci, nasmejano, pa mu ga zavuci na fin i kulturan nacin, gospodski, da se smejemo i mi njemu i on sebi :) Ajde bre ljudi, sunce sija, doslo prolece, opustite se malo. Manje besa i mrznje, vise zajebancije i smeha. Jel vazi?
Tesko sunce je i krivo za ovo stanje ..doke je bilo hladno i kisovitio bila mirna Backa.... Sad kad osine 40+ bice Gangnam Style :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Ahaaha, odma je krenulo sa debilcino, kretenu, boldirana slova, uzvicnici? Cemu takav bes? Primi ga kao covek, stojeci, nasmejano, pa mu ga zavuci na fin i kulturan nacin, gospodski, da se smejemo i mi njemu i on sebi :) Ajde bre ljudi, sunce sija, doslo prolece, opustite se malo. Manje besa i mrznje, vise zajebancije i smeha. Jel vazi?
Poenta je u tome da ja smatram da forum UOPŠTE ne treba da služi za bilo kakvo zavlačenje, ni `gospodsko`, niti bilo kakvo drugo - nego treba da služi za ARGUMENTOVANU raspravu o RELEVANTNIM stvarima, a ne o seksualnim životima pojedinih članova, i ne za privatna ćaskanja - a njemu ovo nije prvi put da se on bavi sa mnom, a pri tom me ne poznaje, niti je korektan kada sudi o drugima.
Pokrenuo čovek čitavu temu da bi srao i laprdao o drugima, a pri tom ne gleda sebe.
Ja stojim za istinu i objektivnost, i ako nekada dignem glas protiv nvidije i Intela to je u defanzivi - UPRAVO zato što pojedini mongoloidi seru o AMD-u kao da je u pitanju proizvod Elektronske Industrije Niš, a ne brend koji je (isto kao i Nvidija), u mnogim stvarima bio revolucionaran i inovativan. Kao što sam već rekao, ja ne pokrećem svakog drugog dana ovde teme čiji je cilj ISKLJUČIVO pljuvanje po brendovima koje ja (trenutno) ne koristim, i zato mi smeta kada me retardi LAŽNO optužuju i svrstavaju u kategorije u koje objektivno ne spadam. A pogotovo on pojma nema o mom ličnom životu, niti može da ima pojma, tako da samo prosipa idiotske, seljačke stereotipe o ljudima koje ne poznaje.
:: Ahaaha, odma je krenulo sa debilcino, kretenu, boldirana slova, uzvicnici? Cemu takav bes? Primi ga kao covek, stojeci, nasmejano, pa mu ga zavuci na fin i kulturan nacin, gospodski, da se smejemo i mi njemu i on sebi :) Ajde bre ljudi, sunce sija, doslo prolece, opustite se malo. Manje besa i mrznje, vise zajebancije i smeha. Jel vazi?
Gospodine PhatPhuck zaista je zadovoljstvo razmenjivati poruke sa vama, izuzetno ste kulturni i obrazovani, jako ste inteligentni i pronicljivi ali avaj, moram vam reci, da biste mozda, u skorijoj buducnosti, ako ne odmah, trebali da posetite ustanovu sa linka https://www.lazalazarevic.rs.
MAJMUNE SLEPACKI MATER TI JEBEM, PA DA IMAS IOLE SEKSUALNOG ZIVOTA NE BI TI PADALO NA PAMET DA SE PREPUCAVAS KO POSLEDNJA KLOSHARCHINA I ULICHAR! KOJI BRE TI IMASH KREDIBILITET OVDE? KO BRE VERUJE TVOJIM IDIOTSKIM INFORMACIJAMA? ISTI SI DEBIL KO I OVA DVOJICA, SAMO SI PRITOM JOSH I NEVASPITANA SELJACHKA MALOUMNA SMRADINA !
MRSH BRE U PICHKU MATERINU!
:: :: E bato, ako ti je to `debilcina` jedini argument u raspravi onda idi pecaj na Dunavu, nije komp i forumashenje za tebe : :: :: A koji si ti pa argument izneo, debilčino? Proizvoljno si odabrao da me staviš u isti koš sa ko zna kim, i u isto vreme ti daješ sebi za pravo da donosiš zaključke o mom seks. životu - a pojma nemaš o meni, niti si me ikada poznavao :: :: Da ja tebe stavim u isti koš sa Ekremom i Nikolom Šećeroskim, ono, `u šali`, i da tvrdim da je takav tvoj nastup i autoritet na forumu? :: :: :: :: Bole me bre uvo, razumesh, svi ste vi meni mentoli, i ti koji hvalish taj AMD i oni koji ga kude i prozivaj :: :: Ma, samo si se ti, majmunčino, rodio pametan... Nego, reci nam: Kako je u gradu? Jel` ima higijena? Ima ženske? Ima sve :: :: ::ali je velika shteta shto vasha `STRUCHNA MISHLJENJA` mozhda na zhalost utichu na neke slepce koji ne umeju da misle svojom glavom i kupuju neshto shto im ne treba samo da bi isposhtovali vas `VELIKOUMNE IT STRUCHNJAKE` ... :: :: Ako sam ja dao neko svoje mišljenje, dao sam i dokaze za to... A ne idem po forumima da izvlačim postove pojedinih potpuno anonimnih i nebitnih likova i da to predstavljam kao dokaze.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.