AMD Catalyst™ 13.5 Windows® Beta Driver Back Last updated 4/24/2013 Article Number RN-WIN-B13.5
NOTE! You must un-install AMD Catalyst 13.4 (if you have already installed AMD Catalyst 13.4) before installing AMD Catalyst 13.5 Beta
Feature Highlights of the AMD Catalyst™ 13.5 Beta Driver for Windows®
Performance gains seen on the entire AMD Radeon™ HD 7000 Series for the following: Far Cry 3: Improves performance up to 4% with Anti-Aliasing enabled Shogun II: Improves performance up to 20% with 8x Anti-Aliasing enabled Tomb Raider: Improves performance up to 6% Bioshock: Improves performance up to 6% Borderlands 2: Improves performance up to 17% Corruption is no longer seen on the AMD Radeon HD 7790 when TressFX is enabled in Tomb Raider
Getting dot/dash vertical line of bright red/green subpixels down the left edge of a Dell U2410 (Connected via DisplayPort) on HD 7970 with Catalyst 13.5.
Same monitor with same problem here. Worst of all, it fails to detect my U3011. All i have is black screen. Reverted back to 13.4. Everything is good. These 13.5 beta drivers are more like alpha.
My brother`s Radeon HD 6970 cards are still plagued with all sorts of awful driver issues. glitchy rendering, frame latency problems, poor performance...
If they could release drivers that helped the graphics card run cooler, I could almost be excited. My 6870 is still the best hair dryer I own
***LOL - 6870-ka mu je NAJBOLJI fen za kosu!***Voleo bi drajver koji bi kartu cinio malo hladnijom!
Toliko o famoznom rivorku - iz supljeg u prazno, sa loseg na gore... No, nemojmo klonuti duhom - tamo negde, krajem godine 2015, bice otkriveno ZASTO je sve to toliko lose radilo od momenta kada je Deka preuzeo ATi-ja pa do momenta kada je promenio sifru delatnosti (presao na proizvodnju palacinki u 22nm procesu)...
Googla po forumima kao psihopata u 4 ujutru i traži razne debile
26.04.2013. 04:00
status: user broj poruka: 1886
... koji ni sopstveni komp ne umeju da sklope, ili im je komp generalno nestabilan usled overkloka (a oni misle da je `stabilan`), ili im je zapao neki defektan primerak neke kartice, ili nisu propisno deinstalirali prethodni drajver...
...onda copy-paste-uje jadikovke tih debila...
...i očekuje da drugi to `pojedu` kao `opšte-važeću istinu` i `aksiom`...
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Pa ko je testirao grafike do sada od serije 2xx do 6xx, shvatio je da iz NVidia tabora najstabilnije su bile beta verzije. I kod ATI-je bilo isto do verzije 9.8, zakljucno sa 4670. Sada se sve ponavlja sa 13.3 beta4. Najboji drajver za moju MSI 7970. Sa 13.4 preko DP-a imam nenormalno kasnjenje u slici u odnosu na HDMI(skoro 2 sekunde, ali nemam nikakvih linija). Isto je i sa 13.5 beta 2. Sa 13.3 beta 4 radi savrseno. Nisam provjeravao u igrama, osim u Crysis-u, gdje radi bez problema sa svim drajverima od 13.3 beta 2 pa do 13.5 beta2. Druge igrice nisam ni probao. Imam isto Dell U2410. Kartica nije OC.
Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
Hah! Torta u svom stilu, bitno je da je postavio text gde je kuknjava na amd. Ali, u pitanju je kuknjava na BETA drajvere, tako da, dalji komentar je suvisan, sam naziv beta sve govori. .)
Kolege, primetite koliki je to Fejl od Faka: meni kibajagi zamera
28.04.2013. 00:51
status: user broj poruka: 10999
sto se toliko KASNO, u POZNI CAS bavim time cime se bavim (uzasava se nad tom cinjenicom - ``kao psihopata, u 4 ujutro...``). A sam je temu postavio u POLA TRI ujutro! On, naravno, nije PSIHOPATA zato sto je ISKOPAVAO Dekin ``cudesni`` drajver... On je Phailed Phuck...
Re: Kolege, primetite koliki je to Fejl od Faka: meni kibajagi zamera
28.04.2013. 08:43
status: user broj poruka: 6102
Zaključak: Obojici vam, bez uvrede, fali po koja daska u glavi. U vreme kada on postavlja temu i ti trčiš da mu odgovoriš, normalni ljudi ne znaju gde im je guzica. Jedino opravdanje je da radite treću smenu, ali u trećoj smeni se radi, a ne visi na forumu.
http://goo.gl/qpylU So far, not good. The previous betas allowed me to hear my mp3`s. That`s now gone. The previous WHQL drivers allowed me to use the Netflix app for Windows 8. Just like with the 13.3 beta drivers, that now doesn`t work either
Javi se ljudima, Obrade, pomozi...objasni im da to tako treba da radi...
Znači, ja postavim normalnu temu, nikoga ne vređam niti napadam u toj temi (u začetku teme, početnoj poruci), BAŠ NIKOG NE NAPADAM NITI VREĐAM - a on trči odmah da postuje neku glupost, i ja, ako mu odgovorim NAKON napada/gluposti koju nisam tražio niti ičim isprovocirao - po tebi - `ja sam isti kao on`. Po tebi, ako neko nekome na `budalo` uzvrati sa `puši k...` u realnom životu, taj - koji NIJE PRVI uvredio nikoga, nego je prvi pretrpeo uvredu, je `isti kao i napadač`?
Nedavno su se neki ljudi pitali gde su nestali stari članovi sa ovog foruma. Reći ću vam gde su nestali, to jest, otišli. Otišli su, jer je ovaj forum, OSIM PAR, ali ZAISTA SAMO PAR izuzetaka, stecište najgorih i najsitnijih g*vana i hijenica koji jedva čekaju nekome da zabodu nož u leđa, da ga `šutiraju kada je oboren na zemlju`, da iskoriste bilo kakvu situaciju da se naseru po nekome, i glavno mesto i prilika za sve cyber-bullying fantazije sitnih govana od ljudi koji ni na kome nisu imali prilike da se sile kad su bili u osnovnoj/srednjoj školi, jer su bili niko i ništa, pa sada tu potrebu nadoknađuju ovde.
Ovde `korektni` i `OK ljudi` NE POSTOJE, jer nikada neće ni biti priznati kao takvi. Kada je neko korektan, precizan, egzaktan - NIKAKVU POHVALU NITI PODRŠKU NEĆE DOBITI, ikada. Jer - ne daj Bože da se nekome oda priznanje za nešto.
Nasuprot tome, kad neko zgreši, nenamerno ili namerno, sračunato ili impulsivno, u bilo čemu, svako bedno govno od najsitnijeg PERIFERNOG smrada će se, kao hijene, sručiti na tog čoveka, u želji da se ižive što više, da se naseru i naslade vređanjem ili omalovažavanjem drugog što više... Jer takve prilike NE SMEJU sebi da priušte u realnom životu, jer bi ispali pizdetine, ili bi bili isprebijani kao skotovi (što realno i jesu).
Na to se svodi ovaj forum, NAŽALOST - jer je i odraz današnjeg vremena i današnjih ljudi, pogotovo mlađih generacija. (ja sam `77-mo) I zato počinjem da smatram da sam budala zato što IŠTA postujem ovde, jer, kao što kažu, `biseri se ne bacaju pred svinje` - i tu ne mislim da sam ja `najpametniji`, i da mi je `svaka reč vredna`, nego prosto žlim da kažem da, realno, sa sitnim govnima i hijenama (u pravom smislu te reči - poput hijena) ne vredi o bilo čemu vrednom pričati, niti se sa hijenama i neiživljenim skotovima išta vredno treba deliti (a delio sam, u najboljoj nameri, jako puno toga).
I zato ću, POLAKO ALI SIGURNO, dići ruke od gubljenja vremena ovde. Neka neko kaže `good riddance` - OK je. Ja sam još srećniji, i manje ću biti razočaran u ljude.
(Ovo što sam napisao nije adresirano ni na koga specifično, ali sam siguran da će se neki prepoznati.)
:: Zaključak: Obojici vam, bez uvrede, fali po koja daska u glavi. U vreme kada on postavlja temu i ti trčiš da mu odgovoriš, normalni ljudi ne znaju gde im je guzica. Jedino opravdanje je da radite treću smenu, ali u trećoj smeni se radi, a ne visi na forumu.
Kolega, posto si zajebao Skaja po duzini posta i mrzi me da ga citam do kraja, odmah da ti kazem da te ne trpam u isti kos sa Tortom i vec pomenutim. Samo sam komentarisao vreme u koje si ti otvorio temu i on ti brze bolje odgovorio, a koje je po meni predvidjeno za spavanje. Nista vise.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.