Company of Heroes 2 (PC) DX11 favorizuje Radeon grafiku?
STRANA 1 OD 1
obradmi
Company of Heroes 2 (PC) DX11 favorizuje Radeon grafiku?
23.04.2013. 18:46
T52813
status: user broj poruka: 7723
Radeon 7870 dostize perfomanse ,2 puta skuplje gtx 680.Slicno se desava sa Radeon 7970 Ghz i Titanom .7970 Ghz skoro identicna sa Titanom po perfomansama.
http://tinyurl.com/c842bfr Company of Heroes 2 preporucljivi hardver CPU: 2.6 GHz quad core processor, Intel Core i5,or AMD FX 8000-series or better RAM: 2 GB (4 GB for 64 bit Operating System) Graphics: DirectX 11 card with 512 MB RAM, Nvidia 400 series or AMD 5000 series or better. Operating system: Windows 7 DirectX audio card 12 GB hard disk space
Msm na temu,koja je razlika dal je 67.2 fps koliko baca moja gtx 660 ti ili 71 fps sto baca hd 7870. Takodje,ako cemo da cepidlacimo :) Ovde gtx 680 ostavlja po ovoj skali 10 fps-a pominjanu hd 7870.
A kad se na sve to doda da je igra u beta fazi i da ce biti u njoj jos 2 meseca do izlaska igre,onda ne vidim svrhu ovoga.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Ali te kritike uputi Marc Sauter-u sa pcgameshardware.de.Beta je verzija pred finalnu verziju ne verujem da ce biti promena poretka u finalnoj verziji :). Nije poenta u 10 fps nego u ceni ,a kod stedljivih Nemaca to itekako pada u oci.A dovoljno ti 60 fps.
At least with the current driver level favors AMD graphics cards, although the values are not entirely uncommon: So the Radeon HD 7870 reached almost the performance of approximately twice as expensive GeForce GTX 680, the same is true for the Radeon HD 7970 GHz Edition and Titanium . In the lower power range, the HD 7770 v2 comes to the GeForce GTX 560 Ti approach. Given a title like Company of Heroes 2 does not need 60 fps or more, we already consider models like the Radeon HD 7790 or GeForce GTX 650 Ti Boost (not shown in the diagram) as fast enough
AMD je preuzeo 90% naslova igrackih sto kroz marketing sto kroz sponzorstvo. Sky je jedva preziveo 7990 malteskog viteza imam dojavu da je zvao Nvida tabor i trazi dual titana hitno :D Igra je optimizovana za AMD kao i mnoge druge. Nvidia tako drzi Starcraft2 kao i Tropico4 i slicne naslove de se trazi fizika. Bice ovo ljuta bitka AMD armija se podigla sad cekamo Nvidiu da spremi odgovor i odmazdu u vidu GTA 5 ili nekog drugog naslova
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: O čemu bi inače Skaj imao da kenja, kad ne bi bilo AMD-ovog marketinga :: :: :: i5 2500K, Hyper 212+, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2x4GB 1600, Sapphire 6950 1GB, Dell U2412M, Samsung 830 128GB, F3 500GB, F4EG 2TB, TT Chaser MK-I, CFT-650-14CS, Xonar DX, ATP- :: :: :: ::
hteli ili ne hteli priznati,jer sada softverasi moraju da optimizuju engine za igrice za Radeon graficke u suprotnom gube dobar deo trzista koji uzimaju konzole.To je moje misljenje.Jer kako tumaciti ovaj rezultat 7870 koji ce biti tu negde slican po perfomansama grafici sa novih konzola.
Upravo tako i onda se ljudi pitaju zasot Apple ima vise aplikacija nego andoroid i zasto bolje rade na Ipad i Iphone nego na drugim tabletima i telefonima optimizacija je majka mara.Ja nisam mogao da verujem da kolega igra Starcraft 2 na mac mini 2012 ...kako nepitaj te me nije sa full detaljima a izgleda kao da ga tera na ultra...
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: hteli ili ne hteli priznati,jer sada softverasi moraju da optimizuju engine za igrice za Radeon graficke u suprotnom gube dobar deo trzista koji uzimaju konzole.To je moje misljenje :: :: ::
S` obzirom da je AMD odavno bio pionir sa novim tehnologijama... Prva DX 9 kartica = Radeon 9800, prva DX10.1 kartica = Radeon 3870, prva DX 11 kartica = Radeon 5870, prva DX 11.1 kartica = Radeon 7970...
Prvi sa teselacijom, prvi sa spajanjem kvalitetnog TV tjunera i grafičke (ATI All-in-Wonder je dugo vremena bio pojam i reper za kvalitet i grafičkog prikaza i TV prijema)...
A da i ne spominjem to što AMD kartice ljudima omogućavaju ne samo da se igraju i troše vreme, nego i da zarade pare (bitcoin mining)...
Iznošenje REALNIH ISTORIJSKIH ČINJENICA NIJE FANBOY-IZAM. FANBOY-IZAM je kad kenjaš da `ipak je gejming fluidniji na Nvidiji` - a za to nemaš nikakav dokaz.
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
To nisam znao do duse tad me je Nvidia drala sa G force i 6600 7600 8800 .Sad koristim 6870 a ako padnu cene tako ce da mi legne 7970 za jedno 300 evra da nisi svestan :D
:: S` obzirom da je AMD odavno bio pionir sa novim tehnologijama... Prva DX 9 kartica = Radeon 9800, prva DX10.1 kartica = Radeon 3870, prva DX 11 kartica = Radeon 5870, prva DX 11.1 kartica = Radeon 7970.. :: :: Prvi sa teselacijom, prvi sa spajanjem kvalitetnog TV tjunera i grafičke (ATI All-in-Wonder je dugo vremena bio pojam i reper za kvalitet i grafičkog prikaza i TV prijema).. :: :: A da i ne spominjem to što AMD kartice ljudima omogućavaju ne samo da se igraju i troše vreme, nego i da zarade pare (bitcoin mining)... :: :: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Sopran :: ::
Jer,ajde da neka igra,ako govorimo o konkurentnim kartama radi recimo do 5% bolje,ajde id a podrzava samo tehnologiju jednog tabora(npr.Physix).Ali da jednoj konkurentskoj karti radi i 25% pa cak i 30% bolje,to je po meni tesko SVIRANJE KURCA,da izvinete na izrazu.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Pfffff, izvini, crkoh od smeha, hahahahahhaha. Hvala ti za ovaj vic, taman pred spavanje! :D
Zaradjuje se lako i sa Nvidiom i Intel grafikom, samo ne moraš da gubiš vreme sa teranjem karte na 100% nego iskoristiš mašinu za nešto pametno a da nije proseravanje na forumu i lečenje AMD kompleksa.
Thnx još jednom za vic, baš me dobro zasmeja. Očekujem ujutru besni/nekulturni odgovor kao i uvek. Ne zaboravi vokabular psovki. __________________ Scourge of PCBerza
:: S` obzirom da je AMD odavno bio pionir sa novim tehnologijama... Prva DX 9 kartica = Radeon 9800, prva DX10.1 kartica = Radeon 3870, prva DX 11 kartica = Radeon 5870, prva DX 11.1 kartica = Radeon 7970.. :: :: Prvi sa teselacijom, prvi sa spajanjem kvalitetnog TV tjunera i grafičke (ATI All-in-Wonder je dugo vremena bio pojam i reper za kvalitet i grafičkog prikaza i TV prijema).. :: :: A da i ne spominjem to što AMD kartice ljudima omogućavaju ne samo da se igraju i troše vreme, nego i da zarade pare (bitcoin mining).. :: :: Iznošenje REALNIH ISTORIJSKIH ČINJENICA NIJE FANBOY-IZAM. FANBOY-IZAM je kad kenjaš da `ipak je gejming fluidniji na Nvidiji` - a za to nemaš nikakav dokaz. :: :: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Sopran :: ::
@Daum, ti i JESI ovde isključivo radi intriga, trolla, podjebavanja i ostalog
24.04.2013. 01:12
status: user broj poruka: 1886
Da se podsetimo tvog do-nedavno-korišćenog `alter-ega`, `aticica`, sa kojim si se logovao na forum ISKLJUČIVO radi `potpaljivanja vatre`, vređanja vlasnika ili zagovornika AMD brenda i sličnog... Prestao si da koristiš `aticica` nalog čim si provaljen.
:: Pfffff, izvini, crkoh od smeha, hahahahahhaha. Hvala ti za ovaj vic, taman pred spavanje! :
Vic je kad ti staneš ispred ogledala, ili kad ti radiš Roršahov test. Ja nisam izneo NIKAKVE uvrede niti PROZIVANJA, nego SAMO ČINJENICE. OPŠTE-POZNATE ČINJENICE. Čak ništa negativno nisam ni rekao o Nvidiji - nego sam samo rekao u čemu je sve AMD/ATI bio prvi. A majmun - šta će drugo - nego kao majmun: kad mu se činjenice ne dopadaju, sledi regresija na niže oblike ponašanja i onomatopeje (ispuštanje svih mogućih zvukova, usklika, frktanje, siktanje, groktanje, itd... (`pfff`, `hahhahaha`, itd, itd)
:: Zaradjuje se lako i sa Nvidiom i Intel grafikom, samo ne moraš da gubiš vreme sa teranjem karte na 100% nego iskoristiš mašinu za nešto pametno a da nije proseravanje na forumu i lečenje AMD kompleksa
Ko je uopšte igde spomenuo Intel? Čuješ glasove u glavi?
:: Thnx još jednom za vic, baš me dobro zasmeja. Očekujem ujutru besni/nekulturni odgovor kao i uvek. Ne zaboravi vokabular psovki
Ti si taj koji traži, gleda da inspiriše u drugome bes i psovke. Jer jedino bes i psovke od strane drugih ljudi su need-a-life-trollu poput tebe POTVRDA DA JE UOPŠTE ŽIV, i da mu vredi da se ponovo probudi sledećeg jutra. Ti sebe nazivaš `Bičem Božjim PC Berze` (Scourge of PCBerza). Drugi ljudi to što si ti prosto nazivaju troll, piroman, smarač, kompleksaš, itd...
PONOVIĆU činjenično stanje: nigde nisam napisao NIŠTA loše o Nvidiji, niti o Intelu. Samo sam napisao u čemu je sve AMD bio prvi. Ali - čak i nešto tako bezazleno budi bolest u bolesniku, i bolesnik reaguje trollovanjem.
To što sam spomenuo tvrdnju da je `gejming fluidniji na Nvidiji` - svi ovde znaju da je to copyrighted `Precednikova` `teza`, i naveo sam je samo kao primer fanboyizma bez ikakvih dokaza. Fluidnost gejminga je stvar koju određuju dva faktora - maximalni i minimalni frame-rate... Negde Nvidija ima viši minimalni frame-rate, negde je obrnuto... U svakom slučaju, za sve postoje testovi, i kartice se različito ponašaju u različitim igricama, tako da `Precednikova` teza ne stoji.
::Da se podsetimo tvog do-nedavno-korišćenog `alter-ega`, `aticica`, sa kojim si se logovao na forum ISKLJUČIVO radi `potpaljivanja vatre`, vređanja vlasnika ili zagovornika AMD brenda i sličnog... Prestao si da koristiš `aticica` nalog čim si provaljen
Dupli nalog? Zar toliko vredjaš svoju inteligenciju svaljujući moje opaske na drugi nalog? Zar stvarno padaš toliko nisko da misliš da mi treba drugi nalog da bi nešto rekao na forumu? Au... Nisi ti baš dugo ovde. Sve što imam da kažem govorim bez dlake na jeziku, dupli nalozi mi ne trebaju, i ne znam na šta misliš da sam provaljen za bilo šta. Bolje se podseti svojh prvih tema na forumu nego što izmišljaš argumente.
::Ko je uopšte igde spomenuo Intel? Čuješ glasove u glavi
Zar treba neko da pominje druge proizvodjače, tebi izgleda ne ide u glavu da se ne zaradjuju samo pare na AMD kartama rudarenjem bitcoina. Jel treba možda da ti crtam? Zacrvenelo ti se pred očima. __________________ Scourge of PCBerza
Ranije su drajveri izlazili mnogo redje, a sad kako koja bitnija igra izadje oba tabora izbace novu verziju, bice ovo ok i na nvidiji kad ispeglaju drajvere.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.