Sinoc pokrenuh jednu temu pa obrisah. Ukratko rezime: Ortak me smara da mu prodam, hoce da pravi cfi, meni se ne prodaje... Ali... trazim neko resenje da i on i ja imamo vajde...
Sta bih mogao kupiti , a da ne puknem previse dodatnih para? Uz napomenu,ne ide mi se s konja na magarca, dakle, morao bi biti prelazak na nesto od cega bi bilo veceg benefita.
Napomena: Nije trolovanje, pitanje je ozbiljno postavljeno, batalite sta ce mu (mi) to, manite se fanbojizma, dolaze u obzir eventualna resenja iz oba tabora... Jedini razlog sto uopste ovo razmatram je , da, eto, njemu nekako ucinim...Ne znam sta da radim...
Ne bih ni ja prodavao, to sam mu odmah iskreno rekao, ali, davi me vec 5 dana po 5 sati...
Izgleda da nova nema da se kupi nigde...
Covek vec ima jednu, i hoce drugu... Ja imam jednu, druga mi ne treba...i ne menja mi se inace, ali, da ne budem `srca kamenoga` sto bi neki rekli... rekoh da cujem misljenja sta bi se moglo uraditi i kako se organizovati...
Malo je jaca cena i proveri da li imaju na stanju.. Taman ces se resiti onih bubica koje si pominjao,eto prilike
P.S.Ili da cekas GTX7xx ..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Nek pohlepni drug oladi malo. Zamisli, malo mu je jedna Munja, pa bi dve. Nek je proda i kupi sebi Aresa, ali PC Đavola. A ti svoju Munju zadrži i otkači ga. Teško da ćeš naći nešto adekvatno kao zamenu. I lepi Sale se morao da zadovolji referentnom PC 7970.
Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
:: Apsolutno bacas pare, ti, a on samo profitira :: aj da ti nije frka pa da uzmes nesto malo slabije :: 7950 ili gtx 660 ti ili slicno :: :: Ali ti hoces bolje, pa bolje nema realno, samo gtx 680 iz drugog tabora ili titan :: :: ili eventualno da uzmes dve gtx 660 ili dve 7870 za te pare :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
A sta ja znam, treba tu i tamo i ustedeti... a i povuci rucnu na kraju krajeva....
A sto se tice nasih distributera, nikad mi nijedan nije izasao u susret kada sam nesto trazio. Valjda im se ne isplati na komad-dva...
P.S. Drugar mi nije pohlepan, to je jedan jako dobar momak :) Trazili smo neko racionalno resenje, ali ga nismo nasli, tako da zasad ostaje ovako. Mozda ce i kupiti novu kartu.
Ma kakav bre crossfire.....To su price za malu decu.TREBA MU KARTA ZA RUDARENJE.
Niko tu kartu ne bi menjao ni za jednu gtx680 (isto se naigras a uz to i na njoj extra zaradis rudarenjem)Vecina bi ti za tu kartu ponudila i vise od cene nove iste te karte,pogotovo sto(ako) nema sugavi boost bios i ima extra hladjenje.Dolazi leto i ovi sa referentnim hladjenjem mogu da zaborave na bitcoin mining.Ovakvu kartu vise ne mozes da nadjes. Pitaj Skaja koliko kostaju AMD karte(7870,7950,7970)...on to najbolje zna :)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.