Imam WinFast TV2000XP Global sa audio kablićem koju sam koristio na više računara,ali ovoga puta ne mogu da nađem gde bi trebalo ubosti ovaj kablić na matičnoj ploči FM2-A55M-E33. I da li uopšte može?
Ja imam istu karticu ali Expert model i taj kablic sam spajao na plavi konektor (audio IN) na ploci i sve radi kako treba. Za ovu tvoju plocu vidim da isto ima plavi konektor sto je takodje ulaz tako da bi trebalo da ti radi, ako nisi nista menjao u podesavanjima softvera.
:: :: Ja imam istu karticu ali Expert model i taj kablic sam spajao na plavi konektor (audio IN) naploci i sve radi kako treba :: Za ovu tvoju plocu vidim da isto ima plavi konektor sto je takodje ulaz tako da bi trebalo da ti radi, akonisi nista menjao u podesavanjima softvera :: ::
pored zelenog :) ako si dao tacan naziv ploce mora da ima, ka ona svim slikama te ploce na net-u. Nemoguce da nema audio IN konektor, jesi li ti prvi vlasnik ploce, da nije ploca opravljana i slicno pa skinuti konektori...?
Ne znam da li se razumemo..Nije karta povezana s polja na matičnu ploču pa da se bode preko bananica na plavi,zeleni itd konektor... Već UNUTRA.. Nema ništa napolju,audio kablić je direktno na karti i kači se direktno na ploču.. Ali tog ulaza na ovoj ploči nema il ga ja ne vidim. Ovakva karta i ovakav kablić..
To sam prvo zagledao,ali na to je nakačen front panel od kućišta i služi za prednje audio ulaze.. Za mikrofon i sl... Drugi da piše koliko vidim nema..
Probaj da u WinFast programu pod `Analog audio device` stavis `WinFast TV2000XP` ili kako vec pise tamo. Na novijim karticama to resava problem, pa ne moras da se zezas sa kablicima
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.