Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
AMD grafike nerealne cene!
STRANA 1 OD 2  
SkyFire AMD grafike nerealne cene! 13.04.2013. 21:55 T52711

status: user
broj poruka: 18472
Temu postavljam iz ugla krajnjeg korisnika krajnje objektivno bez tendencije da `` provociram`` ,realno se ne pravdam boli me q !

Hocu da napravim masinu za bitcoin i cene 7950 kartica su totalno nerealne.
Karta koja je u rangu sa GTX 660 Ti, model koji je vidno losiji od izvedba koje nudi MSI je skuplji 30-40 eur pazi Boga ti!

E kad drvite qrcu non stop o cenama nVidia ima bolju ponudu u svakom segmentu!
Sad i kad hocu da uzmem hebeni AMD licno za svoje potrebe treba jos da ga pretplatim!

P.S.Kad sam vec otvorio temu moze neki predlog za pouzdan model koji ce da radi besprekorno bez trzavica i pregrevanja naponske sekcije i drndavih ventilatora koji imaju tendenciju da se raspadnu obzirom jer kad se karta koristi za bitcoin opterecenje je maksimalno i vent mora da se vrti oko 70-80%!

Zaobidjite me od bolesnickih fanbojevskih umno psihicki opsesivno opterecenim brend ispranim mozgovima,trazim konkretan predlog za stabilan rad 24/7!

Za(h)valjujem

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gogi1 Re: AMD grafike nerealne cene! 13.04.2013. 22:06 #487849

broj poruka: 2076
Pa da si malo kulturnije izneo svoju temu mozda bi i dobio neki kulturan odgovor.

Ja koliko vidim svi za BC koriste AMD kartice, 660TI koju si naveo mozda jeste bolja za igre, ali ako ti treba za BC bolja opcija je 7950, i s te tacke gledista nemas sta da se bunis, platices ako ti zaista treba.

Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...

:: Temu postavljam iz ugla krajnjeg korisnika krajnje objektivno bez tendencije da `` provociram`` ,realno se ne pravdam boli me q
::
:: Hocu da napravim masinu za bitcoin i cene 7950 kartica su totalno nerealne
:: Karta koja je u rangu sa GTX 660 Ti, model koji je vidno losiji od izvedba koje nudi MSI je skuplji 30-40 eur pazi Boga ti
:: E kad drvite qrcu non stop o cenama nVidia ima bolju ponudu u svakom segmentu
:: Sad i kad hocu da uzmem hebeni AMD licno za svoje potrebe treba jos da ga pretplatim
:: P.S.Kad sam vec otvorio temu moze neki predlog za pouzdan model koji ce da radi besprekorno bez trzavica i pregrevanja naponske sekcije i drndavih ventilatora koji imaju tendenciju da se raspadnu obzirom jer kad se karta koristi za bitcoin opterecenje je maksimalno i vent mora da se vrti oko 70-80%
:: Zaobidjite me od bolesnickih fanbojevskih umno psihicki opsesivno opterecenim brend ispranim mozgovima,trazim konkretan predlog za stabilan rad 24/7
:: Za(h)valjujem
:: Superior Technology
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Dejzan Re: AMD grafike nerealne cene! 13.04.2013. 22:08 #487850

broj poruka: 3730
SAPPHIRE
Radeon HD 7950 3GB
280 evra karta je savrsenstvo ali je problem naci.Drug je narucio i gle djavola dobio Msi koji je za 30 evra skuplja bila i naravno odustao od svega i uzeo GIGABYTE
GeForce GTX 660 Ti 2GB GDDR5 .
U ostalom vidi da ti neko doturi spolja jer ovde stvarno ubijaju po usima .Dve nedelje 7870 nisi mogo da nadjes po cenama koje kace jer ih nema na stanju .Jbg Sky Banana republic

AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,

:: Temu postavljam iz ugla krajnjeg korisnika krajnje objektivno bez tendencije da `` provociram`` ,realno se ne pravdam boli me q
:: Hocu da napravim masinu za bitcoin i cene 7950 kartica su totalno nerealne
:: Karta koja je u rangu sa GTX 660 Ti, model koji je vidno losiji od izvedba koje nudi MSI je skuplji 30-40 eur pazi Boga ti
:: E kad drvite qrcu non stop o cenama nVidia ima bolju ponudu u svakom segmentu
:: Sad i kad hocu da uzmem hebeni AMD licno za svoje potrebe treba jos da ga pretplatim
:: P.S.Kad sam vec otvorio temu moze neki predlog za pouzdan model koji ce da radi besprekorno bez trzavica i pregrevanja naponske sekcije i drndavih ventilatora koji imaju tendenciju da se raspadnu obzirom jer kad se karta koristi za bitcoin opterecenje je maksimalno i vent mora da se vrti oko 70-80%
:: Zaobidjite me od bolesnickih fanbojevskih umno psihicki opsesivno opterecenim brend ispranim mozgovima,trazim konkretan predlog za stabilan rad 24/7
:: Za(h)valjujem
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Stripy Re 13.04.2013. 22:10 #487851

broj poruka: 4163
Drugar mi je pokazao gigabajtovu 7950 koja je fizički izgorela posle par dana kopanja... s druge strane imam drugara koji kopa već godinu dana sa msi grafikama i nijedna mu nije crkla. Napomena da su na više od polovine grafika stradali ventilatori pa je usledilo podmazivanje. Evo ti i jedan link (ako ga do sada nisi već iščitao)
http://bitcoin.rs/forum/

PhatPhuck Opet kenjaš po AMD-u, čak i kad `tražiš pomoć` 13.04.2013. 22:11 #487852

broj poruka: 1886
AMD kartice NEMAJU probleme koje ti navodiš, `trzavice i pregrevanja naponske sekcije i drndavih ventilatora koji imaju tendenciju da se raspadnu`... To jest, imaju ih u istoj meri kao nvidija - ništa manje i ništa više. ODLIČNO znaš da su ovde GODINAMA uvoženi ŠLEPERI repariranih, duvanih i šta sve ne NVIDIJA kartica - pogotovo EVGA, XFX i nedavno MSI - pa opet pokušavaš da predstaviš kao da je problem sa lošim karticama samo u slučaju AMD-a. Loše kartice nisu `samo AMD`, i NIJE `garantovano` da će bilo ko, kupovinom nvidija kartice, dobiti karticu koja nema probleme koje ti navodiš.

Pregrevanje je bilo slučaj samo u JEDNOM trenutku kod Sapphire-a, kod nekih modela - i to je bilo pre više od 6 meseci. U pitanju je dizajn greška Sapphire-a, a ne problem sa AMD-om. Te kartice više nisu u cirkulaciji, KOLIKO JA ZNAM.

Uzmi Gigabyte, da je garancija tri godine, i sigurno će ti raditi savršeno. Po mom iskustvu, Gigabyte oduvek pravi najkvalitetnije kartice, jer su prvi počeli i sa solid kondenzatorima, i sa `Ultra Durable` pričom. Ali - uvek ima izuzetaka i loših primeraka, pogotovo kod nas., ZBOG PACOVSKIH FIRMI (E*MI, EW*) KOJE UVOZE REPARIRANO I ŠKART SMEĆE.

Cene 7950 jesu visoke, možda baš zbog potražnje za Bitcoin mining konfiguracije - 7970 je daleko isplativija opcija, što se tiče dobijenog za uloženi novac.

Prosečno po DVE TREĆINE ljudi su MAXIMALNO zadovoljni (ocena: 5 od 5) 7950 karticama - dakle, toliko o `masovnoj pojavi` problema koje ti navodiš (klik na `Feedback`):

Sapphire: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814202006
MSI: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127667
Gigabyte: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814125414

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
SkyFire ... 13.04.2013. 22:30 #487854

@Dejzan
Ti si mi dao konkretan odgovor ,nije da ne gotivim Sapphire ali su imali skart modela upravo sa pregrevanjem naponske sekcije..Ljudi su morali da spustaju klokove..
Nisam neupucen ali nisam sad ni studirao tematiku bitcoin ali za sve ovo vreme sam zapamtio kljucne stvari!

@Stripy
Super sto si dao svoje misljenje ,cenim to jer si i serviser pa imas uvid.
Ja povremeno sklapam konfiguracije pa isto imam neki uvid koliko sta ide na reklamaciju ali to je prica za sebe,da ne mracim ,popalicu dzabe masu a i onako su popaljeni,pregorele licne

Ja bih isao na MSI ,ovih dana treba da dobijem info kolika mi ja ulazna cena pa mozda prodjem kao i cenom od GTX660 Ti MSI PE koju imam isto.
Ako to ne resim onda cu ici na neki Sapphire.

@gogi
Ja sam sasvim kulturan a namerno sam napisao tako jer sam imitirao neke korisnike
Zar zaista mislis da ne znam razliku izmedju nV i AMD kad je bitcoin u pitanju?
Za bitcoin mi ne treba nVidia vec AMD i zato hocu da uposlim jednu masinu jer imam idealne uslove (bar za sad) ,ne placam struju

@debeli
Toliko energije potrosis i ostanes jos vise slomljenih zivaca za onoliko koliko ti je jos malo ostalo da dokazes ili preokrenes nesto sto su cinjenice ..
Zagrej stolicu ,idi bar na komsijski forum benchmark pa pregledaj teme pa ce ti biti jasno.
Necu da ti pricam iz svog iskustva jer sam ja jelte fanboy pa ce biti da lazem!

Inace moraces da poradis i na opismenjavanju jer se predsednik pise sa DS a ne sa C!
Pozdrav i pozdrav za ostale mudzahedine koje gajis u svojoj glavi

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

Dejzan Re: ... 13.04.2013. 22:38 #487855

broj poruka: 3730
Druze 7870 je imala problema i 7950 ali to su bili prvi primerci tako da si sad bezbedan.MSI ASus i Gigabajt nemaju sta da traze sa Safirkovicem i HIS .Ovo ti govorim iz licnog iskustva.Uzeo sam 6870 pre 2.5 godine.Garancija ? eto prosloa i radi ko sat. Tako da nemoj to da te koci.I ja sam bio skeptik kao i ti ali veruj Safirkovic vrsi odlican posao.

AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,

:: @Dejza
:: Ti si mi dao konkretan odgovor ,nije da ne gotivim Sapphire ali su imali skart modela upravo sa pregrevanjem naponske sekcije..Ljudi su morali da spustaju klokove.
:: Nisam neupucen ali nisam sad ni studirao tematiku bitcoin ali za sve ovo vreme sam zapamtio kljucne stvari
:: @Strip
:: Super sto si dao svoje misljenje ,cenim to jer si i serviser pa imas uvid
:: Ja povremeno sklapam komponente pa isto imam neki uvid koliko sta ide na reklamaciju ali to je prica za sebe,da ne mracim ,popalicu dzabe masu a i onako su popaljeni,pregorele licne
:: Ja bih isao na MSI ,ovih dana treba da dobijem info kolika mi ja ulazna cena pa mozda prodjem kao i cenom od GTX660 Ti MSI PE koju imam isto
:: Ako to ne resim onda cu ici na neki Sapphire
:: @gog
:: Ja sam sasvim kulturan a namerno sam napisao tako jer sam imitirao neke korisnike
:: Zar zaista mislis da ne znam razliku izmedju nV i AMD kad je bitcoin u pitanju
:: Za bitcoin mi ne treba nVidia vec AMD i zato hocu da uposlim jednu masinu jer imam idealne uslove (bar za sad) ,ne placam struju
:: @debel
:: Toliko energije potrosis i ostanes jos vise slomljenih zivaca za onoliko koliko ti je jos malo ostalo da dokazes ili preokrenes nesto sto su cinjenice .
:: Zagrej stolicu ,idi bar na komsijski forum benchmark pa pregledaj teme pa ce ti biti jasno
:: Necu da ti pricam iz svog iskustva jer sam ja jelte fanboy pa ce biti da lazem
:: Inace moraces da poradis i na opismenjavanju jer se predsednik pise sa DS a ne sa C
:: Pozdrav i pozdrav za ostale mudzahedine koje gajis u svojoj glavi
PhatPhuck @Sky 13.04.2013. 22:43 #487856

broj poruka: 1886
:: Inace moraces da poradis i na opismenjavanju jer se predsednik pise sa DS a ne sa C
:: Pozdrav i pozdrav za ostale mudzahedine koje gajis u svojoj glavi

Ti ćeš morati da poradiš na detekciji sarkazma, jer namerno pišem `precednik`, po ugledu na one grafite `Šešelj za precednika` :)
Mortificat Re: Re: ... 13.04.2013. 23:28 #487857

broj poruka: 3519
6870 je totalno druga priča i ne vidim ikakvog razloga da se ubacuje kao referenca. Svejedno, drago mi je da nisi imao problema, to je dobar indikator poslovanja i otvara vrata Sapphire-u kao firmi konkurentnoj u odnosu na MSI i Asus.

S druge strane, tvoj post bih iskoristio kao referencu koju Phatphuck, nekako mi se čini, ignoriše. Problema je bilo, velikih, jer se dobar glas daleko čuje, a loš... Da li je u pitanju samo selektivno posmatranje/probiranje informacija ili neinformisanost, nije pitanje sad, ali su svakako ovakvi komentari upitni, jer se izjave ovog tipa već identifikuju po stepenu trusnog karaktera.

Kako god, sebi sam uzeo proveren Asus DCU2, što sam večeras sugerisao Sky-u, ali mu je MSI prirastao za srce ili je Tuborg učino svoje? :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
http://www.youtube.com/watch?v=2l-H08HRZfQ

:: Druze 7870 je imala problema i 7950 ali to su bili prvi primerci tako da si sad bezbedan.MSI ASus i Gigabajt nemaju sta da traze sa Safirkovicem i HIS .Ovo ti govorim iz licnog iskustva.Uzeo sam 6870 pre 2.5 godine.Garancija ? eto prosloa i radi ko sat. Tako da nemoj to da te koci.I ja sam bio skeptik kao i ti ali veruj Safirkovic vrsi odlican posao
:: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400
:: :: @Dejza
:: :: Ti si mi dao konkretan odgovor ,nije da ne gotivim Sapphire ali su imali skart modela upravo sa pregrevanjem naponske sekcije..Ljudi su morali da spustaju klokove.
:: :: Nisam neupucen ali nisam sad ni studirao tematiku bitcoin ali za sve ovo vreme sam zapamtio kljucne stvari
:: ::
:: :: @Strip
:: :: Super sto si dao svoje misljenje ,cenim to jer si i serviser pa imas uvid
:: :: Ja povremeno sklapam komponente pa isto imam neki uvid koliko sta ide na reklamaciju ali to je prica za sebe,da ne mracim ,popalicu dzabe masu a i onako su popaljeni,pregorele licne
:: :: Ja bih isao na MSI ,ovih dana treba da dobijem info kolika mi ja ulazna cena pa mozda prodjem kao i cenom od GTX660 Ti MSI PE koju imam isto
:: :: Ako to ne resim onda cu ici na neki Sapphire
:: :: @gog
:: :: Ja sam sasvim kulturan a namerno sam napisao tako jer sam imitirao neke korisnike
:: :: Zar zaista mislis da ne znam razliku izmedju nV i AMD kad je bitcoin u pitanju
:: :: Za bitcoin mi ne treba nVidia vec AMD i zato hocu da uposlim jednu masinu jer imam idealne uslove (bar za sad) ,ne placam struju
:: :: @debel
:: :: Toliko energije potrosis i ostanes jos vise slomljenih zivaca za onoliko koliko ti je jos malo ostalo da dokazes ili preokrenes nesto sto su cinjenice .
:: :: Zagrej stolicu ,idi bar na komsijski forum benchmark pa pregledaj teme pa ce ti biti jasno
:: :: Necu da ti pricam iz svog iskustva jer sam ja jelte fanboy pa ce biti da lazem
:: :: Inace moraces da poradis i na opismenjavanju jer se predsednik pise sa DS a ne sa C
:: :: Pozdrav i pozdrav za ostale mudzahedine koje gajis u svojoj glavi
:: :: Superior Technology
:: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
prashinar A što se čudiš cenama? 14.04.2013. 01:00 #487860

broj poruka: 517
Videli trgovci da je pomama za kartama pa su fino digli cene da i oni zarade. Ništa čudno...

I, ne znam da li znaš, ali trenutno BC mnogooo oscilira na berzi. Diff (snaga) raste, pa se za sve više vremena iskopa sve manje što je srazmerno tome da dobijaš sve manje novčića. Da ne navodimo sumnjive rabote menjačnica tipa MtGox, tako da se dobro preračunaj koliko ti se isplati ulagati u opremu sada.

Bobi4ever Samo Asus TOP 7950 v2 14.04.2013. 01:20 #487863

broj poruka: 4879
Ubedljivo najbolja izvedba 7950.
dbqp ... 14.04.2013. 01:27 #487865

broj poruka: 1368
Ne verujem majke mi, citam godinama ovaj forum i nigde se nije pomenulo ama nista o tom bitcoinu osim kad treba da se budze grafike u kompove i zaradjuje ne znam ni ja, 0.05 dolara dnevno dok struje i struje potrosis i kao sta...
Ako ti je toliko do zelenog zasadi dzandziku pa ljavaj ko gospodin preko neta za bitcoine (bash sad chitam da je to popularno poshto su transakcije tim bitkurtonima totalno anonimne) :)
E sta nece sve da izmisle...
Hvala Bogu tu su tata MMF i mama Svetska Banka da sprece to `govno` od novca da zazivi ali zato ce grafike od po 5 glava evara da idu ko halva ne bi li se naminirali pachenici sokoli sa dioptrijama i guzicama od 150 kg...
Joj svete moj kud si poshao...
A po tvu neka srca za neku decu, shta ti ja znam, masovna ubistva po ivanchama, sve se skrece paznja sa realnosti a to je da nas ceka treci svetski rat (nadam se sto pre) ne bi li od ovih 7 milijardi ostalo bar 800000 zdravih ljudskih jedinki, spremnih da pokrenu sve iz pocetka :)

SkyFire E JBGA aka Dexter :) 14.04.2013. 04:11 #487869

@dbqp
Brate gledas mnogo Spilbergove filmove
P.S.Pomesao sam te sa userom duqp tako da si bio u pravu za ono

Hebi ga,ne visim na forumu svaki dan,vise ne znam ni ko je ko,sve manje i manje imam vremena osim kad je neka senzacija pa dodjem da zezam vas amd-ovce

@Debeli
Ako je tako onda ok,svakako i ne mogu sve da povezem,samo sam u naletu video da me pominjes,to je valjda fetis posto znam da sam ti simpatican (osim kad ne iznosim cinjenice vezano za AMD) i priznaj kao covek da ti oprostim sve one silne uvrede i histericne napade

Ontopic

Ako nadjem DCU2 V2 mozda i nju uzmem.Asus prva ljubav :)
I ovo bi trebalo da dobijem jeftinije obzirom da imam veze u podzemlju :))))

Superior Technology
Blueberry U jbt... :) 14.04.2013. 04:55 #487870

broj poruka: 1272

Ma da l` me oci varaju? :)

U svakom slucaju, nisam dzabe ustajao :)

Pocrvene Srbija preko noci... :)

A sad ozbiljno... iskustva su razlicita. Kolega koji se zanima tom problematikom kaze da su mu najekonomicnije, najtise i najhladnije Windforce karte, a da Frozr izvlace koju kap vise...AKO DCU2 kosta previse, logican izbor bio bi videti sta serviraju tajvanske komsije...U svakom slucaju, drzati se proverenih resenja....

Stripy Re 14.04.2013. 11:20 #487879

broj poruka: 4163
Gle mail...

Dexter013 @SkyFire 14.04.2013. 12:08 #487884

broj poruka: 17093
7950 asus dc II ili msi twin frizer, za rudnike odlicni,
giga ima problema sa naponom za dosta 7950 karti i pregrevanjem.

7970 mozes bilo sta od msi asus ili gigabyte eventualno neki nereferentni safir.

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Bobi4ever Ako uzimas dve za CF 14.04.2013. 12:27 #487887

broj poruka: 4879
Onda nikako dva Asusa u CF, dosta su onda `spljosnati` i gornja nema mesta za uvlacenje vazduha radi normalnog hladjenja.
Jedan bi morao dole a primarna je najbolje da ti bude upravo Gigabyte-ova, MSI bi bio previse bucan sa svojim vec sada slabim TF III hladjenjem za takav cip.
br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

SkyFire ... 14.04.2013. 12:39 #487889

@Stripy
Odgovorio..Hvala.

@Dexter
Gledam da to bude sto kvalitetnije jer opet napominjem to ce da radi 24h/7.
Takodje gledam da finansijski prodjem sto povoljnije,necu da bacam pare..

@Blueberry
Brate bar za toliko me znas,ja sam uvek bio otvoren za sve solucije samo je stvar standarda.Za ovo sto sam sad naumiuo AMD je zakon i tu nema price.
Inace znam da bi ti da si na mom mestu najradije MSI,i ja ih cenim sto se tice grafika mada ni Asus ne izostavljam,podjednako mi je drag ..

@Bobi
Glkedam da spojim dobro i korisno,nisam profi bitcoinas kao JEZA :) ako bude potrebe za CF (iz entuzijazma) ubacicu ovako za sad nek krcka za osnovne potrebe sto da ne.
Inace sad je pala cena coina pa i interesovanje za karte.Mozda ce se cene normalizovati.
Inace imam ja uslova da kartu stavim i pod vodu samo sto mi je blok dodatni trosak + moram da se nacekam da stigne..
Ovo sve hocu da odradim bez ikakvog `natezanja` ,i onako ulazim u pricu iz `fazona` jer mi je komp i onako sad slobodan jer sam zauzet nekim drugim stvarima.
Ovako bar imam neke koristi kad vec moze sto da ne..

O ovom sam trebao da razmisljam jos pre par meseci,doduse i jesam ali nikako da prelomim jer cu morati da uposlim ceo komp tj konfiguraciju koju sad imam a nVidia ce morati da odspava jedno vreme posto i ovako sad nemam vremena za igre koje inace volim da odigram jer sam gamer..
Sledeca solucija je CF pa sta mi Bog da ili neka jeftinija platforma pa na nju da nakacim kartu za coin..Otom potom,idem po redu..

Superior Technology

Gonjavac semofor 14.04.2013. 13:53 #487891

broj poruka: 573

menja boje crvena-zelena hahahha, crknuce ti ostatak konfiguracije ako ubacis crvenkapicu :P
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladats Opet ovaj sumar 14.04.2013. 13:55 #487892

broj poruka: 4537
Covek nameski kupuje kartu a ti seres o brendovima.
Idi rokni se.

prashinar Ako hoćeš jeftinije 14.04.2013. 14:10 #487894

broj poruka: 517

Eno ti na benchu u oglasima. Razočarali se ljudi u BTC pa sad prodaju karte koje su naručivali dok je bila visoka cena.
SkyFire Volim i ja vas... 14.04.2013. 14:12 #487895

@Goldi

Ja sam uvek dobro raspolozen i pozitivan pa ajde da ti bacim koju rec i tebi i ako si trol nevidjeni..

Tema sve govori,objasnjenje nije potrebno.

E sad najveci problem je sto od tolike zasplepljenosti AMD-om,prevazilazis najokoreliji stadijumm fanbojizma ,tj davno si ga prevazisao ti NEMAS NI JEDNU AMD KARTU.

Moras da se usaglasis sa tim svojim gremlinama u glavi i da vec jednom zakoracis u realan svet pa se slobodno javi,prihvaticemo tvoje drustvo makar nas trolovao do smrti :)))

Superior Technology

alrad 14.04.2013. 14:13 #487896

broj poruka: 4843

AMIN

:: Ali - uvek ima izuzetaka i loših primeraka, pogotovo kod nas., ZBOG PACOVSKIH FIRMI (E*MI, EW*) KOJE UVOZE REPARIRANO I ŠKART SMEĆE.
SkyFire ... 14.04.2013. 14:18 #487897

@prashinar

Sta bre razocarali?Nemoj to sad da mi radis i da mracis.
Taman sam odlucio da to resim za 2-3 dana konacno sad me strecas dzabe.
Nista,imam instrukcije pa cu da se konsultujem sa upucenijim userima..
U krajnjem slucaju mogu da prodam GTX660 Ti pa cu imati prakticno smesna ulaganja a opet dodatnu `zaradu` za neke osnovne potrebe da ne razmisljam uopste..

Superior Technology
Sub-Z Ja imam MSI 7950 TFIII 14.04.2013. 14:53 #487901

broj poruka: 1621
Zna da bude bučna na većim obrtajima, ali nikad nije prešla 70c...pitaj ako te nešto konkretno zanima...
GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 775W, CM Gladiator 600...
Fiat iustitia, et pereat mundus

SkyFire Koji je OC potencijal? 14.04.2013. 15:19 #487907

Sad sam se raspitivao i na benchu konkretno koliko ostvaruje 7950..
E sad ono sto bi me najvise zanimalo jeste ciji model ima najveci oc potencijal ili su sve kako su se pokazale do sad iste?
Da joj izvadim dusu jer cu je mozda,verovatno staviti pod vodu i da ohladim naponsku sekciju..
Ako moze i stock kao taj tvoj model onda cool..Bitno mi je da se naponska ne pregreva a da imam lufta za OC ..

Superior Technology

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs