Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
ili ili?
STRANA 1 OD 1
Feldejak ili ili? 13.08.2007. 23:08 T5265

status: user
broj poruka: 21

znam da je nezahvalno ocenjivati ali trebam vase misljenje(znanje) da li uzeti lg206w ili samsung 206w?Imam lg194w i zadovoljan sam da li je uopste pametno menjati ga za gore navedene, iako su brzi, imam priliku da prodam solidno stari i pare taman za neki od ova dva.Voleo bi hitan odgovor,HVALA
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Trgovina 13.08.2007. 23:16 #25399

broj poruka: 6654
Ovo već nema puno veze sa forumom i poznavanjem računara, imaš odličnu poslovnu ponudu i odmah je iskoristi, bez razmišljanja. Pošto si zadovoljan eldžikom, uzmi je opet, a od šmug-šmuga uzmi usisavač, i to onaj sa posudom na cevi, mnogo dobra stvar kad ti nešto upadne u tastaturu. A i šrafove super skuplja. I sve se nađe i ne upadne tamo negde u kese i džakove. Ipak, bez obzira na moje šale, uzmi onaj koji možeš da proveriš pre kupovine, ili, na onom mestu gde možeš da proveriš.
imarkovic .. 15.08.2007. 11:37 #25468

broj poruka: 19020
Ala iskpljuva Sljamsunga, pa LG ispade bolji po tebi, a...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647265.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs