Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Nvidia ne ume da prizna poraz
STRANA 1 OD 2  
Dejzan Nvidia ne ume da prizna poraz 03.04.2013. 17:20 T52557

status: user
broj poruka: 3730
http://www.gamesindustry.biz/articles/2013-04-02-nvidia-next-wave-of-mobile-graphics-will-outpace-x360-and-ps3

AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ...‚ 03.04.2013. 17:22 #486040

broj poruka: 12796
Pa izbrisaše ti temu, ti opet? Što potpaljuješ prepirke ne razumem?

Dejzan Re: ...‚ 03.04.2013. 17:23 #486041

Kad moze sky.... onda neskode informacije...

AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,

:: Pa izbrisaše ti temu, ti opet? Što potpaljuješ prepirke ne razumem
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
::
acosuper strvarno heej 03.04.2013. 17:27 #486042

broj poruka: 1207
kad skyfire moze da prca i onaj tortojed sto ne bi malo i dejzan..jedino ako admin nije u NV taboru..hahahaha

AMD Ahlon II 445 X3 3.1GHz Cooler Master V8 / Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLUS / KINGSTON 8GB (2X4GB) 1866 DDR3 / ASUS Sabertooth 990FX R2.0 / 2x Samsung F3 Spinpoint 500GB RAID0 / Cooler Master GX 550W

Daum ... 03.04.2013. 17:28 #486044

broj poruka: 12796
Jedno je pričanje a drugo potpaljivanje nepotrebno, sad će kompanija da se javi i do sledeće strane će već da krene psovanje itd...

Dejzan Re: ... 03.04.2013. 17:30 #486045

Ja sam dao link a ne prazne price molim lepo ...

:: Jedno je pričanje a drugo potpaljivanje nepotrebno, sad će kompanija da se javi i do sledeće strane će već da krene psovanje itd...
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
Dantes @Dejzan 03.04.2013. 17:34 #486046

broj poruka: 492
ne znam samo kojom logikom si ti to izvukao iz tog clanka
Inteli5-3570k@3,4GHz
CMStorm Enforcer
ASUSMaximus V Gene
MSIGTX660Ti PE OC
PATRIOTIEM 8GB @1600MHz
COOLER MASTERM2 Silent Pro 620W
INTELSSD 5
Dejzan Re: @Dejzan 03.04.2013. 17:38 #486047

And Nvidia`s role in the future of consoles will be diminished. Sony will use AMD chips for the PlayStation 4, though, speaking at the time, Tamasi claimed that it was a business decision taken by Nvidia over the high cost of the deal.

:: ne znam samo kojom logikom si ti to izvukao iz tog clanka
:: Inteli5-3570k@3,4GHz
:: CMStorm Enforcer
:: ASUSMaximus V Gene
:: MSIGTX660Ti PE OC
:: PATRIOTIEM 8GB @1600MHz
:: COOLER MASTERM2 Silent Pro 620W
:: INTELSSD
Dantes I? 03.04.2013. 17:43 #486048

covek lepo kaze da je odluka bila da im se ne svidlja novac koji im sony nudi, tj oce da zarade vise, sto je normalno za svaku kompaniju koja ima imalo smisla za profit,tako da ne kontam i dalje zasto ti iz toga izvlacis da oni nece da prizanju poraz? Ti ne bi valjda poslovao sa nekim a da ti on da manje nego sto zelis ? Zar nije bolje sto je amd usao tu jer je hardver koji nude mocan i jeftinij i samim tim ce i ps4 biti jeftiniji ? kolko ja vidim jedini pobednik ce biti korisnik i sam sony jer verovatno amd nije dobio vecu ponudu nego sto su dali nvidiji,a amd su verovatno i vise trebal pare sudeci po izvestajima finansijske prirode koji su po netu lansirali komentare da je amd u krizi sa novcem
Inteli5-3570k@3,4GHz
CMStorm Enforcer
ASUSMaximus V Gene
MSIGTX660Ti PE OC
PATRIOTIEM 8GB @1600MHz
INTELSSD 5

Dejzan Re: I? 03.04.2013. 17:51 #486049

Cekaj idemo polako
Nintedno Wii U AMD
Sony 4 ADM
Xbox 720 AMD
I opet ti nije jasno ?
Zbog alave politike citaj POHLEPE NVIDIA je izasla iz trke.Ja ti dam 100 dinara za dve vekne hleba a ti kazes meni moze samo pola hleba ? Ja uzmem dve vekne i ti ostanes praznih dzepova ili ti tropa.
Pritom si aragontan(ne ti vec Nvidia ) i kazes kako ce tvoji cipovi za mobilne uredjaje da presisaju PS3 i Xbox koji si TI PRAVIO (nvidia ) a pritom na mapi konzola te nema vise...
Ja ne potpaljujem masu i sirim ludilo vec citam sta ima po netu i plasiram ovde.
To sto se nekom ne dopada (vecini vlasnika Nvidia ) njihov problem.Kad je Sky i trotojed slavio 5 Frame vise u bioshoku nikom nista a vamo se moja prethodna tema brise......
Ili lepo kazite ne sme da se dira Nvidia ili sloboda miljenja zivi..
Pritom tema o Nvidi ima 10 puta vise nego sto je VLada EVGA smarac pisao ....

:: covek lepo kaze da je odluka bila da im se ne svidlja novac koji im sony nudi, tj oce da zarade vise, sto je normalno za svaku kompaniju koja ima imalo smisla za profit,tako da ne kontam i dalje zasto ti iz toga izvlacis da oni nece da prizanju poraz? Ti ne bi valjda poslovao sa nekim a da ti on da manje nego sto zelis ? Zar nije bolje sto je amd usao tu jer je hardver koji nude mocan i jeftinij i samim tim ce i ps4 biti jeftiniji ? kolko ja vidim jedini pobednik ce biti korisnik i sam sony jer verovatno amd nije dobio vec ponudu nego sto su dali nvidij
:: INTELSSD
Dantes ja ti samo lepo kazem evo ovako 03.04.2013. 18:20 #486055

nintedeno wii kao i wii u je shit koji ni ti ni ja ni 95% ne uzima(dobro mozda bi odigrao zeldu al to je sve ),jer je to konzola za malu decu al bas malu decu,sony potvrdio amd gpu,za microsoft jos zvanicno obavestenje nemamo al najverovatnije amd sto je meni isto ok i ja nemam nista protiv amd jer ti kazem bice jeftinija konzola a to je bitno. ne znam brate sta je u tome lose sto kazu da ce mobilni biti bolji od ps 3 i x box pa vecina vodecih developera smatraju da mobile gaming ima buducnost i da ce tu biti dosta novca,pa zar ne hvali svako svoj nov proizvod,tipa iphone 5 bice bolji od 4 pa to ne znaci da je 4 shit vec da ce 5 biti bolji,ja sam licno fan i jedne i druge kompanije jer sam u svoje 4 platforme zamenio 3 amd proceora 1 intel,3 nvidia i 1 ati grafu, al ne jbg ja ne vidim ko je ovde pobednik a ko gubitnik. pa i amd i nvidia ce ove godine zaraditi milione a ja i ti cemo i dalje biti ovde i necemo videti nista od tih miliona
p.s. ja ne podrzavam da ti se brise post svako ima pravo ovde da daje savete i informacije dok su u granicama dobrog ukusa i ne vredjaju nekog
Inteli5-3570k@3,4GHz
CMStorm Enforcer
ASUSMaximus V Gene
MSIGTX660Ti PE OC
PATRIOTIEM 8GB @1600MHz

Dejzan Re: ja ti samo lepo kazem evo ovako 03.04.2013. 18:37 #486065

Druze ni ja ne podrzavam vredjanje,paljenje mase ,rasprave u nedogled.
Ja sam samo okacio clanak de se pominje po ko zna koji put ljubomora Nvidie prema Amd i njihovim poslovnim poduhvatima.
To sto je tebi Wii u i wii sranje je tvoje misljenje.Po meni uvela i jedna i druga konzola revoluciju.E sad to sto nemaju jace naslove to je druga prica.
Ja sam isto srecan sto ce konzole manje kostati jer kad se samo setim kad je ps3 izaso i kostao 600 evra mislim stvarno...
Po meni zdrava konkurencija dobra za nas korisnike.A u ovom slucaju na dobitku su svi .
Progameri,Igraci,Izdavacke kuce i sam Sony.
Samo da Sony ne usere motku ko Nintendo da izbaci samo 20 naslova na startu od kojih 15 su vec prisutni...

:: nintedeno wii kao i wii u je shit koji ni ti ni ja ni 95% ne uzima(dobro mozda bi odigrao zeldu al to je sve ),jer je to konzola za malu decu al bas malu decu,sony potvrdio amd gpu,za microsoft jos zvanicno obavestenje nemamo al najverovatnije amd sto je meni isto ok i ja nemam nista protiv amd jer ti kazem bice jeftinija konzola a to je bitno. ne znam brate sta je u tome lose sto kazu da ce mobilni biti bolji od ps 3 i x box pa vecina vodecih developera smatraju da mobile gaming ima buducnost i da ce tu biti dosta novca,pa zar ne hvali svako svoj nov proizvod,tipa iphone 5 bice bolji od 4 pa to ne znaci da je 4 shit vec da ce 5 biti bolji,ja sam licno fan i jedne i druge kompanije jer sam u svoje 4 platforme zamenio 3 amd proceora 1 intel,3 nvidia i 1 ati grafu, al ne jbg ja ne vidim ko je ovde pobednik a ko gubitnik. pa i amd i nvidia ce ove godine zaraditi milione a ja i ti cemo i dalje biti ovde i necemo videti nista od tih milion
:: p.s. ja ne podrzavam da ti se brise post svako ima pravo ovde da daje savete i informacije dok su u granicama dobrog ukusa i ne vredjaju neko
obradmi sta je tu cudno Amd je i ranije drzao vecinu konzola 03.04.2013. 18:39 #486066

broj poruka: 7723
ne racunajuci Sony ps ,Nintendo wii je najprodavanija konzola ikad.
Konzole prodaje dzojtstik I Nintendo je najbolji primer za to.To je ono
sto treba da nauce u Nvidia.

ikaiaki 10k 03.04.2013. 19:12 #486073

broj poruka: 316
Daum-e, lepa cifra, čestitam.

tortojed DejZane, ti si, kanda malo do umereno prolupao. U ovom tekstu 03.04.2013. 20:06 #486077

broj poruka: 10999
nema bas nicega sto bi opravdavalo naslov koji si ovoj temi nadenuo.
Sustina cele price je:

`We came to the conclusion that we didn`t want to do the business at the price those guys were willing to pay,` he said.

Dakle, Nvidia po recima (g. Tamasija) smatra da joj ponudjena cena nije odgovarala, pa pod datim uslovima nije htela da ``udje u posao`` vec je to (kao visak, da ne kazem ``otpad``) prepustila Deki.
Usput, to je JOS JEDAN u nizu dokaza (sta posrednih, sta neposrednih) na cije postojanje moja malenkost (tortojed) stalno ukazuje, teze da Deka, poput hijene koja ide za lavovima, uzima ono sto preostane (otpaci, ogrizine) iza Intel-a odnosno eNvidje....

Dakle, ni o cemu novom nikoga nisi izvestio: NVidia pravi BOLJE a SKUPLJE, odnosno Deka ``proizvodi`` LOSIJE ali JEFTINIJE. Tako je bilo do sada, najverovatnije ce tako i ostati...
djuroue1 Re: DejZane, ti si, kanda malo do umereno prolupao. U ovom tekstu 03.04.2013. 20:29 #486083

broj poruka: 1156
Deka,baka???Ti si malo vise prolupao.

Pa kaze...Mala ima kasko i zvekece se,ako nastavi ovako pre.ebace sve...jer mala ima kasko...i zvekece se strasno...

:: nema bas nicega sto bi opravdavalo naslov koji si ovoj temi nadenuo
:: Sustina cele price je
:: `We came to the conclusion that we didn`t want to do the business at the price those guys were willing to pay,` he said
:: Dakle, Nvidia po recima (g. Tamasija) smatra da joj ponudjena cena nije odgovarala, pa pod datim uslovima nije htela da ``udje u posao`` vec je to (kao visak, da ne kazem ``otpad``) prepustila Deki
:: Usput, to je JOS JEDAN u nizu dokaza (sta posrednih, sta neposrednih) na cije postojanje moja malenkost (tortojed) stalno ukazuje, teze da Deka, poput hijene koja ide za lavovima, uzima ono sto preostane (otpaci, ogrizine) iza Intel-a odnosno eNvidje...
:: Dakle, ni o cemu novom nikoga nisi izvestio: NVidia pravi BOLJE a SKUPLJE, odnosno Deka ``proizvodi`` LOSIJE ali JEFTINIJE. Tako je bilo do sada, najverovatnije ce tako i ostati...
tortojed Ti si, Djurice, kanda stekao utisak da te je neko zvao ili prozivao. 03.04.2013. 20:31 #486085

Veruj mi, prevarilo te je nesto... Crvena karta ti stvara artifakte...

djuroue1 Re: Ti si, Djurice, kanda stekao utisak da te je neko zvao ili prozivao. 03.04.2013. 20:36 #486086

Nije karta crvena,bila jednom i nikad vise ali to nije razlog da ikoga nazivam dekom.Malo je detinjasto,ne? i5 2400 i gtx 560ti hawk ako te bas zanima a do ovog i5 uvek sam imao amd i odlicni su.Jedini razlog za intel je hackintosh,nista drugo.Svaka igracka ima svog kupca,cemu nvidia je najbolja ili amd je najbolji?Svako zna sta mu je najbolje i ne trebas mu ti da ga prosvetlis.

Pa kaze...Mala ima kasko i zvekece se,ako nastavi ovako pre.ebace sve...jer mala ima kasko...i zvekece se strasno...

:: Veruj mi, prevarilo te je nesto... Crvena karta ti stvara artifakte..
tata02 ... 03.04.2013. 20:38 #486088

broj poruka: 845
Ако су огризине и отпаци нове генерације конзола сва три произвођача онда си или почео да причаш сам са собом или ниси озбиљан, трећег нема. Поздрав!

djuroue1 Re: ... 03.04.2013. 20:42 #486090

Pa on prica kako to njemu tj nvidia-intel druzini u tom trenutku odgovara.Klasican zeleni (nezreo) fanboy.Da je nvidia usla u taj posao pevao bi drugu pesmu.

:: Ако су огризине и отпаци нове генерације конзола сва три произвођача онда си или почео да причаш сам са собом или ниси озбиљан, трећег нема. Поздрав
tortojed @tata02: naravno da su ogrizine, U POREDJENJU sa PC-jem. 03.04.2013. 20:46 #486091

Usko specijalizovani kompjuter=fahidiot. PC=konzola+mnogo toga sto konzola ne moze.

Ali, nemojmo zaboraviti da ovo NIJE tema - kolega DejZan je potpuno neumesno naslovio svoj post. Deplasirano. Zasto? Pa, delom zato sto nije razumeo sta je u clanku zapravo napisano (pa je postupio po ``sta je babi milo, to joj se i (u)snilo``)...
tata02 ... 03.04.2013. 20:58 #486094

broj poruka: 845
Мислим да ће број продатих конзола далеко премашити број продатих графичких карти за рачунар, мислим на графичке преко 150 евра. Можда грешим а кад мало боље размислим уопште ме и не дотиче, рекох да дам скромни допринос овој теми. Поздрав!

tortojed Moz` da bidne... Ali, jos se vise proda pakovanja wc papira i koortona. 03.04.2013. 21:14 #486095

Treba li Intel, AMD i NVidia da se preorijentisu na to? GoodYear i Michelin bi morali da se usredsrede iskljucivo na koortone, je l` tako (guma je guma) ? Ako bi se rukovodili ISKLJUCIVO kriterijumom masovnosti...

Poenta je: NV (kao i Intel) proizvodi BOLJE chipove, za one koji su to u stanju da PLATE. AMD proizvodi LOSIJE a JEFTINIJE chipove, pa ih p(r)otura slabijim platisama...
Bobi4ever Pa ne protura. 03.04.2013. 23:09 #486106

broj poruka: 4879
Svi bi Intel, ali neki nece da plate toliko ili nemaju, a tu je AMD sa nizim cenama zarad nizih performansi u odnosu na Intel konkurentan.

kuglice MAJKE MI MILE,OVDE NEKO IMA PROBLEM SA MOZGOM 04.04.2013. 09:41 #486266

broj poruka: 391
NIJE IM BITNO TRZISTE KONZOLA HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHx100.000.000
PA ZNATE LI VI UOPSTE KOJI JE TO PROFIT HAHAHAHAHHAHA I DA GA SE NEKO ODREKNE U OVOJ KRIZI CISTO ETO NIJE IM CENA OK HAHHAHAHHAHH
PA DA JE ZARADA 1E OD SVAKE KONZOLE XBOXA I PS MILIONI SU U OBRTU HAHAHHAHAHHAHAHAAHHAHAHHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
OVDE BASH IMA GLUPIH LJUDI DO BOLA ILI SU TATINE I MAMINE MAZE PA SU UPRAVU STA GOD DA KAZU LJUBI IH MAJKA!!!HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH
VOLEO BIH DA SA NEKIM LJUDIMA OVDE PRICAM UZIVO,IAKO NISAM SKLON FIZICKOM NASILJU MISLIM DA BI GA PRIMENIO POSLE 5 MINUTA KENJANJA,MA DA MISLIM DA NEKIMA OVDE TREBA DA PUKNE PICKA DA BI SE SPUSTILI NA ZEMLJU I NAIZAD POCELI DA PISU NORMALNE I RAZUMNE STVARI
JASNO JE VEC DUZE VREME DA ATI U CENI SA NVIDIOM PISKI PO ISTOJ KAO STO TO RADI AMD INTELU I RANGU CENE!

KOMPLEKSI SU CUDO,KUPE LJUDI 4x SKUPLJI PROCESOR I KAZU BRATE DERE AMD JE SMESAN HAHAHAHA SVAKO KO KUPI INTEL ZA IGRANJE IGARA KAO VECINA OVDE POKAZUJE U STARTU DA MU MOGAK NIJE NA ZAVIDNOM NIVOU!

KAO STO MI KAZU LJUDI DA JE OCIGLEDNA RAZLIKA U IGRAMA SA 4GB DDR2 rama i 4GB DDR3 HAHAHahahaha da vidim tog supermena koji provaljuje razliku u igrama i da pucam sebi u glavu!

VIEWSONIC VX2370Smh-LED
CPU:AMD Phenom II b55 x4 3.8GHz
MB:ASRock 870 extreme 3
RAM:4GB DDR3 1600MHz OCZ Platinum
GPU:MSI GTX460 1GB DDR5 256bit OC
HDD:WD 160GB SataII
LC Power 600H-12
CM Elite 322

neXus2000 Re: MAJKE MI MILE,OVDE NEKO IMA PROBLEM SA MOZGOM 04.04.2013. 09:51 #486267

broj poruka: 3350
I objektivno, zreo slucaj za posmatranje je neko ko u tekstu pise `HAHAHAHAHAHAHAHA`

http://oi45.tinypic.com/2dinl8p.jpg

:: NIJE IM BITNO TRZISTE KONZOLA HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHx100.000.00
:: PA ZNATE LI VI UOPSTE KOJI JE TO PROFIT HAHAHAHAHHAHA I DA GA SE NEKO ODREKNE U OVOJ KRIZI CISTO ETO NIJE IM CENA OK HAHHAHAHHAH
:: PA DA JE ZARADA 1E OD SVAKE KONZOLE XBOXA I PS MILIONI SU U OBRTU HAHAHHAHAHHAHAHAAHHAHAHHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA
:: OVDE BASH IMA GLUPIH LJUDI DO BOLA ILI SU TATINE I MAMINE MAZE PA SU UPRAVU STA GOD DA KAZU LJUBI IH MAJKA!!!HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
:: VOLEO BIH DA SA NEKIM LJUDIMA OVDE PRICAM UZIVO,IAKO NISAM SKLON FIZICKOM NASILJU MISLIM DA BI GA PRIMENIO POSLE 5 MINUTA KENJANJA,MA DA MISLIM DA NEKIMA OVDE TREBA DA PUKNE PICKA DA BI SE SPUSTILI NA ZEMLJU I NAIZAD POCELI DA PISU NORMALNE I RAZUMNE STVAR
:: JASNO JE VEC DUZE VREME DA ATI U CENI SA NVIDIOM PISKI PO ISTOJ KAO STO TO RADI AMD INTELU I RANGU CENE
:: KOMPLEKSI SU CUDO,KUPE LJUDI 4x SKUPLJI PROCESOR I KAZU BRATE DERE AMD JE SMESAN HAHAHAHA SVAKO KO KUPI INTEL ZA IGRANJE IGARA KAO VECINA OVDE POKAZUJE U STARTU DA MU MOGAK NIJE NA ZAVIDNOM NIVOU
:: KAO STO MI KAZU LJUDI DA JE OCIGLEDNA RAZLIKA U IGRAMA SA 4GB DDR2 rama i 4GB DDR3 HAHAHahahaha da vidim tog supermena koji provaljuje razliku u igrama i da pucam sebi u glavu
:: VIEWSONIC VX2370Smh-LE
:: CPU:AMD Phenom II b55 x4 3.8GH
:: MB:ASRock 870 extreme
:: RAM:4GB DDR3 1600MHz OCZ Platinu
:: GPU:MSI GTX460 1GB DDR5 256bit O
:: HDD:WD 160GB SataI
:: LC Power 600H-1
:: CM Elite 32
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs