Imam 7870 ghz ed safirovu, kupio sam je pred novu godinu, e sad me zanima, jos kad sam je kupio na sebi nije imala ventove kao na sajtu proizvodjaca vec su oni sa xt verzije znaci dual X ventovi su na njoj i karta je potpuno identicna na slikama kao i 7870 xt boost a gpu-z i AIDA mi daju sledece vrednosti pri iscitavanju, na primer sedere kao i tmu da ne duzim vidite sledecu sliku koju sam malo pre uslikao pa mi recite o cemu se radi:
pa s obzirom da su venotvi kao na 7870 xt boost a ne
02.04.2013. 18:38
status: user broj poruka: 492
plavi saphire mark kao na ghz onda si verovatno dobio tu xt grafu. mada sa druge strane broj stream procesora odgovara ghz grafi kako su naveli na sajtu Inteli5-3570k@3,4GHzCMStorm EnforcerASUSMaximus V GeneMSIGTX660Ti PE OCPatriotIEM 8GB @2133MHz Limited Edition Cooler MasterM2 Silent Pro 620WIntel
AMD-ovi ``proizvodi`` su macka u dzaku. Mislite li da je slucajno to sto gpu-z
02.04.2013. 18:57
status: user broj poruka: 10999
ovu kartu prijavljuje kao ``serija 7800` a ne po njenoj EGZAKTNOJ oznaci? Evo, isti program, moju kartu ne smatra ``tamo, nekom, iz NV serije 4.xx`` nego daje TACAN podatak:
Imas obicnu HD 7870, dovoljno ti je da pogledas pod GPU pise Pitcairn, da je XT model pisalo bi Tahiti i karta bi imala vise shader-a, i radila bi na malo manjem kloku...
:: Imam 7870 ghz ed safirovu, kupio sam je pred novu godinu, e sad me zanima, jos kad sam je kupio na sebi nije imala ventove kao na sajtu proizvodjaca vec su oni sa xt verzije znaci dual X ventovi su na njoj i karta je potpuno identicna na slikama kao i 7870 xt boost a gpu-z i AIDA mi daju sledece vrednosti pri iscitavanju, na primer sedere kao i tmu da ne duzim vidite sledecu sliku koju sam malo pre uslikao pa mi recite o cemu se radi :: :: http://www.dodaj.rs/f/l/du/3ihulrTq/7870.jp :: :: Wtf, jel ovo moj zakljucani primerak XT modela???
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.