Steta sto su je ovako kasno izbacili, 7 serija je vec na zalasku. da su je izbacili kad i PC njihov Devil 13, mislim da bi kartica imala mnogo bolju prodju. Mada, samo 1000 komada je u opticaju tako da ce se verovatno naci neko ko zeli da je ima zbog njene ekskluzivnosti, a ne zbog performansi.
Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
Kazem Titan se sada pojavljuje kao nova arhitektura. Ovo koliko ja znam odavno je najavljeno a sada se pojavljuje. Cena samo za fanove!!!
Za te pare ja bi pre pazario neku FIREGL ili QUADRO. Ovako za igranje i moja 570 gura sve igre full hd i to na ultra. Mislim ne vredi bacati toliko pare za graficku koja ce sluziti za igre.
Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
>500W TDP? Bože dragi, za ovo treba kilovat napajanje i obavezan `postpaid` ugovor sa EPS-om, kako roditelji ne bi živeli u mraku narednog meseca usled prevelikog računa za utrošak el. energije. Strašno ... Jel može da se nekako ubace par rebara da bar greje sobu usput u toku igranja igrica?!? ____________________________________
MSI 870A-G54 (Bios spreman za AM3+) AMD Phenom II X4 955 Kingston HyperX 10 GB Samsung SyncMaster P2770HD ATI Saphirre 5670 DDR5 512MB resto ....
e to sam i ja primetio, skuplja je u svetu nego ovde. ali s` obzirom kad je stigla do nas, i redno je da bude niza cena.
Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
:: Jebo te karadag.. :: :: To nije more to su fekalije, znaci crevne infekcije, znaci sedenje na dasKi, znaci mucenje, znaci zaboravi na karadag.. :: :: Za te pare cu pre da odem do Portugala da kazem `dobar dan` i da se vratim.. :: :: Inace kartica je jeftinija nego ovde u KL... najzad nesto jeftinije u srbistanu.. :: :: Ali ko je budala da je kupi.. :: :: A jos vece su budale koje je napravise.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: za 750eura auto,250 da ga sredis,i sa 500 picis na letovanje u c.g. :: :: :: :: :: ::
Ili za 500e odes u Tursku, Grcku i provedes se i odmoris ko covek, daleko od shtrokavih plaza, planincuga i kamenjara koji bi se jebali za euro al im tesko da ustanu sa stolice jer i za to je potreban rad. :) br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: za 750eura auto,250 da ga sredis,i sa 500 picis na letovanje u c.g. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.