Jel neko mozda zna da li je moguce ako imam jednu ispravnu grafu i uzmem drugu koja je neispravna ali kako kazu vrti kuler sve radi samo ne daje sliku. Zanimam me samo da li ce ona raditi u crosfire modu? Ili je to nemoguce posto vec ne radi na izlazu za monitor.
Ne kupuj na limundu i slicno, ne radi cela grafika, ne samo izlaz...
realno ako na grafickoj crknu samo izlazi i konektori ona je ispravna , samo sto sama ne bi mogla logicno da baci sliku na ekran, ali za taj slucaj nikad nisam cuo u zivotu...
Te fore radi sve, vrte se ventilatori, samo eto sitnica nema slike , ili je ima sa artifaktima, zajebi, ne bacaj pare NA POKVARENO!
:: Samo iz iste serije :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: :: :: A recite mi jel u crossfire modu mogu da rade 2 razlicite karte, na primer 7850 i 6870?
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: Jel neko mozda zna da li je moguce ako imam jednu ispravnu grafu i uzmem drugu koja je neispravna ali kako kazu vrti kuler sve radi samo ne daje sliku. Zanimam me samo da li ce ona raditi u crosfire modu? Ili je to nemoguce posto vec ne radi na izlazu za monitor.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Sa nvidiom može. Ako si mislio samo 8800GTS da držiš za fiziku to može sa bilo kojom drugom nvidia kartom ali ne sa AMD kartom :: :: Meni je radio PhysX sa 9800GT dok sam ga držao uz GTX460 1GB :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: :: :: :: probano sa 8800GTS. Trebala je 8800 da radi fiziku, ali džaba. Nije uspelo, zato, mani se.
Ima naravno, nisam ni rekao da nema. Kažem da može sa 8800GTS da je postavi za PhysX ali ne ako je glavna karta AMD, mora nvidia da bude. __________________ Scourge of PCBerza
:: Call me crazy, but, 8800 serija ima Fiziku :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: Sa nvidiom može. Ako si mislio samo 8800GTS da držiš za fiziku to može sa bilo kojom drugom nvidia kartom ali ne sa AMD kartom :: :: :: :: Meni je radio PhysX sa 9800GT dok sam ga držao uz GTX460 1GB :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: probano sa 8800GTS. Trebala je 8800 da radi fiziku, ali džaba. Nije uspelo, zato, mani se.
Pa čudno jako jer je meni kažem ti radilo sa GTX460 i 9800GT.
Samo je potrebno da ubaciš obe karte u slotove i u Nvidia System settingsu da odeš u PhysX podešavanja. Tamo možeš da biraš koja karta radi PhysX. __________________ Scourge of PCBerza
ja se u to slabo razumem, drugar koji bolje zna znanje je to radio. A čovek se stvarno dobro razume u te stvari. I cvrc, nije htelo da radi. E sada, ne sećam se koja je bila druga grafa. NIje više ni bitno, prodata je grafa, dakako kao neispravna :]
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.