Znači toliko dugo nisam pratio ništa šta je izlazilo od monitora, sigurno jedno 5 godina, i sada kada mi treba da kupim novi nemam pojma šta da radim....molim pomoć, raspolažem sa malom sumom od oko 17000 dinara i hteo bi malo veći monitor, npr 23` ili 24`....znam da je to malo, ali meni treba savet nekog ko se razume jer da mogu da dam 30000, znao bi i sam i da se ne uputim :). Monitor bi koristio malo za filmove, malo za PES i ostalo ništa zahtevno....
Ako je to zaista malo para da ne mogu da kupim valjan monitor te dijagonala, predložite neki od 22`....
Nisi zahtevan profi korisnik, gledaj: sto vecu dijagonalu led digitalna konekcija sto duza garancija proizvodjaca (da nije fox vox benq accer) sto manja cena
da ti malo znaci,a kolko znam lcd ips led su tri medjusobno neiskljucive tehnologije,tipa lcd je tehnologija,ips je tip panela a led je tip osvetljenja,tako da usutini kombinacija sva tri je verovatno najbolja :D mislim da je boost u kvalitetu slike s obzriom da ips treba da daje bolje boje i uglove gledanja,a ako ti to ne znaci onda ti ips ne treba Inteli5-3570k@3,4GHzCMStorm EnforcerASUSMaximus V GeneMSIGTX660Ti PE OCPatriotIEM 8GB @2133MHz Limited Edition Cooler MasterM2 Silent Pro 620WIntel
Jeftiniji su jer imaju tn panel koji je po mnogima losiji od ips panela. Monitori sa ips panelima imaju realniji prikaz boja, bolje uglove gledanja, manje zamaraju oci ili se tako meni cini i sve vise ih ljudi kupuje jer su postali pristupacni za vecinu ljudi sa plitkim dzepovima. Teze ces kasnije uspeti da prodas monitor sa tn panelom kada budes odlucio da ga zamenis jer ce po oglasima biti dosta polovnih monitora sa ips panelom. Ukucaj na youtubeu ips vs tn pa ce ti biti jasno o cemu govorim. Trenutno bih do 17000 uzeo Dell u2312hm, LG IPS234V-PN, HP Pavilion 23xi ili Dell S2340L.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.