kupio sam monitor i uz njega idu neki diskovi,posto sam neupucen cemu sluze,trebam li to da instaliram ili ne kako to ide nemojte da se smejete, jer sam neiskusan nego mi pomozite hvala
Na CD-u možda samo korisno imaš ICM profil. To je profil koji podešava boje monitora na one koje je proizvodjač odredio, ali i bez toga nije ništa strašno. __________________ Scourge of PCBerza
nadam se da nisam dosadan ovako na dellovom monitoru ima Ulaz : Analogni, HDMI graficka ima Priključci : Dual Mini Display port, Dual-DVI, HDMI, naravno da trebam monitor da spojim preko HDMIja ali hteo bih i tv da spojim sa kompom,na (staroj konfi mi je tv spojen preko HDMI kabla) koja je najbolja konbinacija da mi sve bute kako treba ,sta mi je sve potrebno hvala ljudi inace uz ovaj Dell ne ide HDMI kabl
nadam se da nisam dosadan ovako na dellovom monitoru ima Ulaz : Analogni, HDMI graficka ima Priključci : Dual Mini Display port, Dual-DVI, HDMI, naravno da trebam monitor da spojim preko HDMIja ali hteo bih i tv da spojim sa kompom,na (staroj konfi mi je tv spojen preko HDMI kabla) koja je najbolja konbinacija da mi sve bute kako treba ,sta mi je sve potrebno hvala ljudi inace uz ovaj Dell ne ide HDMI kabl
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.