Da li mogu da povezem tri monitora na komp,i sta mi treba sve za to. Da li negde imaju kvalitetni nosaci za monitore 2+1 (jedan pored drugog i jedan iznad)
Istro pitanje i za 4 monitora (dva gore ,dva dole)
Aj ti nama prvo kazi koju graficku tacno imas i koje konektore ona ima pozadi, (slikaj ako ne znas nazive) 3 moze samo ti trebaju odgovarajuci kablovi za 3 monitora.
4 mislim da neces moci bez dve karte.
A za drzace e to ne znam nikad nisam kacio na zid pogotovo 3 ili 4 komada... Za to ce mozda da ti se javi neko drugi.
nisam stigao ranije da odgovorim. Na jednom kompu mi je nvidia geforce 210 i ima izlaz za hdmi ,a na drugom mi je gt630 isto sa hdmi izlazom. Probao sam da povezem sva 3 na prvi komp,prikazuje da ima 3 monitora ali slika moze samo na dva. da li znate kako bih mogao da prikazem desktop na sva 3 monitora
Već smo ti rekli, ne možeš na toj karti da prikažeš sliku na 3 monitora. Mogao bi kad bi imao dve iste u mašini. Najlakše rešenje ti je da zameniš kartu za AMD od serije 5 pa na gore. Nvidia podržava 3 monitora na jednoj karti tek od serije 6 koliko znam i to sa boljim kartama, GTX650 na primer. __________________ Scourge of PCBerza
:: :: nisam stigao ranije da odgovorim. Na jednom kompu mi je nvidia geforce 210 i ima izlaz za hdmi ,a na drugom mi je gt630 isto sa hdmi izlazom :: Probao sam da povezem sva 3 na prvi komp,prikazuje da ima 3 monitora ali slika moze samo na dva. da li znate kako bih mogao da prikazem desktop na sva 3 monitora
Dovoljna je i 5450 a ona je nova 20 evra, tako da nije neki trošak plus su većina sa pasivnim hladjenjem. Obavezno 1GB verzije jer je razlika par evra.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.