Sva 3 su uzas. Koliko vidim, ni jedan od navedenih nema FullHD (1920x1080) rezoluciju, sto je u 2013-oj god. totalna glupost. Sve je matoro, polovno i bez ikakve garancije.
Gledaj, npr. Samsung 40EH5000 (nov 400€) ili neki manji ako ti je ovaj skup. Bolje da kupis i manji, ali zato noviji i kvalitetniji + sa garancijom, nego da se patis sa krsevima.
meni se najvise dopada ovaj pioneer 50`, on ima 720p. on bi me izasao manje od 200€. I to bi mi sluzilo iskljucivo za filmove umesto projektora-video bim-a. Dobio sam slike na mail i solidnu sliku ima ali je bolje uzivo.I mogu da odem da pogledam,probam i odlucim sta hocu. A tv kao tv imam neki koji krpi posao za sada.
:: Znaš da je neko idiot kad naziva HDTV monitorom.. :: :: Inače sve to što si naveo je korišćeno i ko zna odakle stiglo: mačka u džaku :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
po samom dizajnu se vidi da je to zastarelo i odavno kupljeno/matoro. po rezoluciji ti sve jasno koliko je staro.
To je neki shvaba drndao recimo 6-7 godina pa je sad kupio nesto normalno i novo a to je dao u staro gvozdje ili reciklazu pa je neki pametni preprodavac uzeo za ovo nase jadno trziste jer je to ovde fensi i extra (90% srbije ima stare crt televizore)
Ako ti crkne nakon 3 meseca od kupovine a ima realno velike sanse da se to desi sta ces onda?
Prvenstveno je HDTV pa sve ostalo, a ne obrnuto. __________________ Scourge of PCBerza
:: To i jeste monitor. Sve je monitor, samo od uredjaja do uredjaja imas raznovrsne input-e. Od tjunera do BNC/TNC/SMC konektora :: :: http://oi45.tinypic.com/2dinl8p.jp :: :: :: Znaš da je neko idiot kad naziva HDTV monitorom.. :: :: :: :: Inače sve to što si naveo je korišćeno i ko zna odakle stiglo: mačka u džaku :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.