Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Monitor, ali sta....
STRANA 1 OD 1
markoin Monitor, ali sta.... 10.03.2013. 21:43 T52193

status: user
broj poruka: 272
Imam LG W2230S i juce uvece seo ja da igram farcry 3 kad primetim na monitoru neke crte. da objasnim, sa leva na desno monitora pojavila se od leve strane 3 cm 3 crte od gore do dole razmak crta je 1cm pa 5 cm razmak pa opet 3 crte isto pa 5 cm razmak pa 3 crte isto posle nema samo to se pojavilo. Bio mi je drugar da vidi kaze da nisu mrtvi pikseli.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus ... 10.03.2013. 21:56 #481649

broj poruka: 4054

nisu mrtvi pixeli vec defektan lcd .. (lose zalepljen flat na staklo ili crkava t-con) ..

svejedno .. nosi na garanciju ukoliko je imas .. ukoliko nemas skupljaj novce za nov

srdoch Re: Monitor, ali sta.... 11.03.2013. 09:53 #481698

broj poruka: 1260
Pravilan raspored crta koje pominješ mi sugeriše da je moguć i problem sa grafičkom kartom. Probaj da eliminišeš tu mogućnost tako što ćeš spojiti neki drugi komp ili drugu grafu na taj monitor (ako već nisi probao to). Nisi rekao da li se to pojavljuje samo u igri ili i u win-u, jer ako je samo u igri onda nije do monitora već do grafičke. Ako eliminišeš tu mogućnost poslušaj codeusa svakako.

:: Imam LG W2230S i juce uvece seo ja da igram farcry 3 kad primetim na monitoru neke crte. da objasnim, sa leva na desno monitora pojavila se od leve strane 3 cm 3 crte od gore do dole razmak crta je 1cm pa 5 cm razmak pa opet 3 crte isto pa 5 cm razmak pa 3 crte isto posle nema samo to se pojavilo. Bio mi je drugar da vidi kaze da nisu mrtvi pikseli
::
Dexter013 @markoin 11.03.2013. 10:23 #481703

broj poruka: 17093
Ako mozes samo da nam okacis negde screen shoot da vidimo?
Imam ideju sta moze da bude ali prvo da vidim konkretno.

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markoin Re: Re: Monitor, ali sta.... 11.03.2013. 23:09 #481842

:: Pravilan raspored crta koje pominješ mi sugeriše da je moguć i problem sa grafičkom kartom. Probaj da eliminišeš tu mogućnost tako što ćeš spojiti neki drugi komp ili drugu grafu na taj monitor (ako već nisi probao to). Nisi rekao da li se to pojavljuje samo u igri ili i u win-u, jer ako je samo u igri onda nije do monitora već do grafičke. Ako eliminišeš tu mogućnost poslušaj codeusa svakako

I na desttopu i u igri non-stop su pristutne ali se jako tesko uocavaju, samo na nekim podlogama se vide kao sto je siv, plava
markoin Monitor, ali sta.... 11.03.2013. 23:14 #481843

daj mi email pa cu ti poslati screen

Dexter013 @markoin 12.03.2013. 10:06 #481883

broj poruka: 17093
Okaci ovde: http://dodaj.rs/
chose file pa dodaj i nista vise,
posle mi samo daj link od slike.

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs