Imam LG W2230S i juce uvece seo ja da igram farcry 3 kad primetim na monitoru neke crte. da objasnim, sa leva na desno monitora pojavila se od leve strane 3 cm 3 crte od gore do dole razmak crta je 1cm pa 5 cm razmak pa opet 3 crte isto pa 5 cm razmak pa 3 crte isto posle nema samo to se pojavilo. Bio mi je drugar da vidi kaze da nisu mrtvi pikseli.
Pravilan raspored crta koje pominješ mi sugeriše da je moguć i problem sa grafičkom kartom. Probaj da eliminišeš tu mogućnost tako što ćeš spojiti neki drugi komp ili drugu grafu na taj monitor (ako već nisi probao to). Nisi rekao da li se to pojavljuje samo u igri ili i u win-u, jer ako je samo u igri onda nije do monitora već do grafičke. Ako eliminišeš tu mogućnost poslušaj codeusa svakako.
:: Imam LG W2230S i juce uvece seo ja da igram farcry 3 kad primetim na monitoru neke crte. da objasnim, sa leva na desno monitora pojavila se od leve strane 3 cm 3 crte od gore do dole razmak crta je 1cm pa 5 cm razmak pa opet 3 crte isto pa 5 cm razmak pa 3 crte isto posle nema samo to se pojavilo. Bio mi je drugar da vidi kaze da nisu mrtvi pikseli ::
:: Pravilan raspored crta koje pominješ mi sugeriše da je moguć i problem sa grafičkom kartom. Probaj da eliminišeš tu mogućnost tako što ćeš spojiti neki drugi komp ili drugu grafu na taj monitor (ako već nisi probao to). Nisi rekao da li se to pojavljuje samo u igri ili i u win-u, jer ako je samo u igri onda nije do monitora već do grafičke. Ako eliminišeš tu mogućnost poslušaj codeusa svakako
I na desttopu i u igri non-stop su pristutne ali se jako tesko uocavaju, samo na nekim podlogama se vide kao sto je siv, plava
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.