Na limunu dobijas garant 3 000 din a ovi sto bi za 2 000 su preprodavci ko sto rece Kolovrat koji ce da je kasnije strpljivo prodaju nekome za 3 000 din. Probaj i na suprponudi: http://www.superponuda.com/oglasi/graficke-karte
tako sam i ja stavio joypad Logitech precision, u extra stanju za vrlo male pare i jedan lik me pita: `pozdrav, da li je joypad ispravan, da li je original i da li moze jeftinije`.. odgovorio sam mu: `nije original, ali je Logitech, u odlicnom je stanju ali neispravan, moze jeftinije`, posle toga me nista vise nije pitao.
:: posto sam stavio cenu od 2500 a ljudi mi traze za 2000 na kupujem prodajem?? :: Gde je najbolje da oglasim pa da prodam za te pare :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.