Trenutno imam Gainward 7600 gt ali kako vreme prolazi sve vise razmisljam o 8800 gts 320mb, ono sto mene brine je to sto ja imam tft monitor 19 incha i on ne podrzava rezolucije vece od 1280x1024. Zanima me koliki cu napredak u igranju dobiti zamenom ove dve karte ako i dalje igram u pomenutoj rezoluciji?
ps. Stalker trenutno igram u rez 1280 x 1024 sa svim detaljima na max i fino radi bez seckanja.
:: :: Trenutno imam Gainward 7600 gt ali kako vreme prolazi sve vise razmisljam o 8800 gts 320mb, ono sto mene brine je to sto ja imam tft monitor 19 incha i on ne podrzava rezolucije vece od 1280x1024. Zanima me koliki cu napredak u igranju dobiti zamenom ove dve karte ako i dalje igram u pomenutoj rezoluciji
Nikakve, za toliku razliku u novcu. Jedini ces osetiti draz DX10, ali ja ga jos uvek nisam i nesto nisam nesrecan zbog toga. :: :: ps. Stalker trenutno igram u rez 1280 x 1024 sa svim detaljima na max i fino radi bez seckanja
Neces primetiti razliku sa igrama napravljenim do danas. Znacajniji ti je procesor i memorija u novijim igrama. 7600GT ispunjava potrebe svakog kompa sa dobrim ostatkom masine.
:: : :: :: ps. Stalker trenutno igram u rez 1280 x 1024 sa svim detaljima na max i fino radi bez seckanja :: :: :: poz
hahahahahha to mozes da pricas klincima iz kraja...ako imas para za 8800 gts uzmi je bez razmisljanja, jer te dve karte ne mogu da se porede ni u kom pogledu...a sto se tice 7600gt ..neces ti nista igrati u 1280x 1024 sa tom kartom od igara koje ce stici..osim ako ne uzmes 8800
Znam da te dve karte ne mogu da se porede i da je serija 8800 pa cak i gts zakon ali sam trazio savet zbog rezolucije i da li cu sa 8800 gts dobiti nesto vise u rez 1280 x 1024 osim direct x10 a nisam pitao koja je grafika bolja. Od dosta ljudi sam cuo da je Stalker prilicno zahtevna igra ali eto kod mene olicno sljaka sa SVIM DETALJIMA NA MAX i to na sledecoj makini:
za 19` displeje visoka klasa gpu je totalno nepotrebna srednja je sasznaci 8600gt, i to je to
ja imam istu kao ti, samo je agp, i sve mi igre rade u fulu, meni je usko grlo cpu, prastari athlon xp 2600+, ali je bar thoroughbred jezgro, i pored tiga, kao sto vec rekoh, igre rade u full-u, a jedino je graficka prilicno nova, mada i ona ima lapo godine staza
Ne bih da sirim nikakvu polemiku ali sto kaze ognjeni blago receno sasvim je u pravu. Cini mi se da oni koji nemaju ili nisu probali te grafike najvise ocenjuji i polemisu.I da zavrsim a necu se vise javljati na jednom kompu imam 7600 a na drugom 8800 i to po mom misljenju nisu dva ista sveta osim ako nekom ne smeta 10-20 frejma u odnosu na nesto mnogo vise .Poz svima
Imao sam Bartona 2500+, ! GB Kingtona, 7600 GS i picio Rainbow Six Vegas na 800X600 sa medium detaljima, jer je jedino tako islo bez slajd soua. Kupio sam novu makinu sa 8800GTS 320 i monitor od 22`, pa sad Rainbow Six na 1680X1050 na maksimum detalja prosto klizi... Mislim da je to dovoljno...da ne pominjem ostalo...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.