Pozdrav drugari , skinuo sam ovaj drajver naravno pre njega obrisao prethodni i instalirao odnosno pri kraju instalacije mi je izbacilo sledecu gresku KBDC SYNC , a u listi gresaka sam video video driver instalation -FAIL i HDMI DRIVER - FAIL .. Da li iko ima pojma o cemu se ovde radi ??
Pa nije to greska, kolega, to je sasvim normalno. Ja se ne secam
02.03.2013. 23:30
status: user broj poruka: 10999
da sam od nekog ko ima AMD kartu (ne govorim o ATi-ju, pre nego sto ga je kupio AMD) cuo da NEMA takve probleme, barem svaki drugi put kada instalise/deinstalise/reinstalise... Evo, u svojoj okolini (mali grad, stotinak hiljada stanovnika sa prigradskim naseljima) odrzavam nekolicinu kompjutera. Na nekima je XP, na nekima sedmica, neki su i dual OS masine. Na dva kompa se nalaze AMD karte na preostalih 5-6 Nvidia, negde je AMD CPU (nema APU-a) negde je Intel. Problemi ovoga tipa (ovoga koji tebe muce) javljali su se i javljaju se SAMO na masinama koje imaju AMD karte. SAMO na njima. Da se razumemo: pitanje moje (ne)strucnosti (i/ili strucnosti drugih ljudi, drugih ``administratora`` ili administratora) ne postavlja se, jer se ISTI PROBLEMI JAVLJAJU na SLICNIM masinama koje odrzavaju DRUGI LJUDI (dakle, ne ja, nego TI kolega, kolega ``X`` ili kolega ``Y``)...
ti mnogo lupetas.ako ne umes da pomognes cuti. kobe gde si to procitao da treba da obrises stari drajver pa da instaliras novi? uradi sistem restor i samo spucaj drajver za tvoju kartu sa sajta proizvodjaca a ovog genija ignorisi
Pa probaj da vratis onaj sto je, navodno, doneo cudesni fps
02.03.2013. 23:47
napredak u Crysis 3...
@profil: smanji gas, prilagodi ton.
@Kobe: obavezno brisi stari drajver. I ne samo pomocu Programs and features (add/remove) nego i Driver Cleaner-om i/ili Driver Sweeper-om. SVE stavke koje imaju veze sa drajverom. Restart, Instalacija.
prvo nemoj se zaletati na beta drajvere, a sto se tice reinstalacije nikada nisam skidao stari drajver pre stavljanja novog tako da se ne mogu sloziti sa tortom oko toga, niti sam imao problema sa drajverima, a redovno ih menjam tj azuriram, torto ti ne volis AMD ne voli ni on tebe :P
opet pomazes.pa odrzavas 5-6 masina malo li je :) daj pokazi mi gde to pise da se obavezno koristi Driver Cleaner za instalaciju drajvera. da i ja nesto naucim
Try to keep a low profile, whenever you find yourself incompetent...
1. Uninstall old drivers via Control Panel - ATI Catalyst Install Manager, also uninstall all features of Visual C++ 2. Boot into safe mode and run DriverSweeper. Reboot. 3. Clean registry with CCleaner. Reboot.
...premda ja preferisem Driver Cleaner (on se placa ili tretira medicinom, docim je Sweeper dzbalesku) - - - - - - - - - - - - @saxija: ja od TE ljubavi ni ne zivim - zivim od ljudi koji su zadovoljni mojim radom (za njih). Oni imaju AMD i imaju probleme. Dodjem, resim te probleme i pokupim (sitnu) lovu. U sustini, ja sam ZADOVOLJAN bagovitoscu AMD-ovih surogata...
izgleda da si batli sa tim pljuckanjem po istome pomenutom pa imas posla :D
da li je surogat ili ne nismo ni jedan ni drugi kompetentni da kazemo, ja problema nemam, drugi imaju, titan nedovrsen proizvod koji puca pod opencl itd sa svetinjama, tehnika je zlo koje zavadja ljude :)
:: http://goo.gl/BKAQ :: :: Try to keep a low profile, whenever you find yourself incompetent.. :: :: 1. Uninstall old drivers via Control Panel - ATI Catalyst Install Manager, also uninstall all features of Visual C+ :: 2. Boot into safe mode and run DriverSweeper. Reboot :: 3. Clean registry with CCleaner. Reboot :: :: :: ...premda ja preferisem Driver Cleaner (on se placa ili tretira medicinom, docim je Sweeper dzbalesku :: - - - - - - - - - - - - :: @saxija: ja od TE ljubavi ni ne zivim - zivim od ljudi koji su zadovoljni mojim radom (za njih). Oni imaju AMD i imaju probleme. Dodjem, resim te probleme i pokupim (sitnu) lovu :: U sustini, ja sam ZADOVOLJAN bagovitoscu AMD-ovih surogata...
@profil: Soko je za mene sitna ptica-pticica. Ti si jos i sitniji - rekao bih
03.03.2013. 00:14
da ti je profil, tu negde, priblizan vrapcu, sa gravitacijom prema kolibriju. Prouci ti malo sta kazu ``pametni i knjski ljudi`` po Internetu (potrazi pod ``how to uninstall amd card driver``), pa nesto najzad i nauci po ovoj temi...
Nece Titan da radi u Adobe paketima to se konstatvalo na x sajtova,a hoce da radi u komandant Cmarku.
:: izgleda da si batli sa tim pljuckanjem po istome pomenutom pa imas posla : :: :: da li je surogat ili ne nismo ni jedan ni drugi kompetentni da kazemo, ja problema nemam, drugi imaju, titan nedovrsen proizvod koji puca pod opencl itd sa svetinjama, tehnika je zlo koje zavadja ljude : :: :: :: nVidia je debela a AMD ima kriv nos :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=49904 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=88691 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=137581 :: :: :: http://goo.gl/BKAQ :: :: :: :: Try to keep a low profile, whenever you find yourself incompetent.. :: :: :: :: 1. Uninstall old drivers via Control Panel - ATI Catalyst Install Manager, also uninstall all features of Visual C+ :: :: 2. Boot into safe mode and run DriverSweeper. Reboot :: :: 3. Clean registry with CCleaner. Reboot :: :: :: :: :: :: ...premda ja preferisem Driver Cleaner (on se placa ili tretira medicinom, docim je Sweeper dzbalesku :: :: - - - - - - - - - - - - :: :: @saxija: ja od TE ljubavi ni ne zivim - zivim od ljudi koji su zadovoljni mojim radom (za njih). Oni imaju AMD i imaju probleme. Dodjem, resim te probleme i pokupim (sitnu) lovu :: :: U sustini, ja sam ZADOVOLJAN bagovitoscu AMD-ovih surogata...
pazi ovo,covek zivi od 8 masina. ovo sto si dao je How to uninstall ATI / AMD graphic card drivers from a Microsoft Windows 7 neki Danijel naucnik. http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/catalyst-uninstall-utility.aspx ovo je zvanican alat. nigde neces naci na zvanicnom sajtu proizvodjacada obavezno brises drajvere,nego ih apdejtujes. @obradmi Titan nece raditi kod mene dok mu cena ne padne 3x
Inace probao sam sve moguce opcije i sa tim cistacem drajvera i primetio da mi ne prihvata nijedan jedini drajver , prilikom instalacije svakog drajvera on mi prijavljuje ovaj isti problem ..... Nesto se desilo a ni ja ne znam sta....
Instaliraj drajver, ako ti kaze da ne moze nesto da instalira (FAILED), pokreni ponovo instalaciju on ce prepoznati to sto nemas i pokusati opet to da isntalira. Probaj vise puta.
Ako nece skini Driver Fusion, prvo ides uninstall, pa onda driver fusion-om brises. Posle probaj opet.
Probao sam cak i drugi drajver 13.1 i to whql varijanta i cak i za njega mi prijavljuje gresku , prosto neverovatno .A a drajvere sam obrisao i driver sweeperom ,a probao sam i AMD driver uninstall tool. Malo sam citao po forumima i vidim da nisam jedini neki lik je pisao da se obrisu svi drajveri i da se onda udje u AMD folder na hard disku gde si prethodno otpakkivao tj onaj AMD folder i da tu u config fajlu za install manager prekuces odredjene fajlove sa FALSE na TRUE. Ali ni ta varijanta ne pali. Ili je pukla graficka ili postoji varijanta da je zadnji WINDOWS update jer negde procitao da i to stvara problem sa ati drajverima.A i jeste bilo 2,3 update za windows u poslednjih 5 dana ...Moze biti
nikad driveri nisu problem. problem je sto se zaglupi windows, ako driveri radi xxxx hiljada na drugim kompovima mora i kod tebe znaci ovo sto pricaju za amd drivere pricaju ljudi pacenici- bolesnici koji veze nemaju sa mozgom ne bi bili bolesnici da su normalni, kaze lik odrzava ljudima racunare koji imaju amd-e grafe i kuku njima kome on odrzava racunare, probaj guglati postavi temu na neke jace forume ovde ti se sve svodi na nvidiu sta god napises ili zamolis za pomoc javi se skup bolesnika koji troluju i uniste svaku temu....
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.