Naime, sad sam bio kod ortaka, odneo mu Metro 2033 da igra, instalirao i posle 5 min igre, ventovi na grafickj pocnu da se okrecu na maxu?! Odem u AfterBurner i iskljucim auto, podesim rucno na 40%, sacuvam profil, to isto uradim i u catalystu, udjem u igru, opet isti slucaj! Sumnjam na par stvari, ali da cujem i ostale!: ) thx
Pukvalno se cuju ventovi kao da hoce da riknu! Imao sam skoro problem isti i sa proc i sa garfickom sa istim troejancem. jedva sam ga mako. Morao sam hirensom da ga maknem! I graficka mi je bila opterecena stalno na 94-95% a procsor jedno jezgro 99% ostala 3 zkovana na 0!
Single trade trojanac,mator neki,nisu ga optimizovali za 4 jezgra :) Da vrlo moguce i meni se jednom desila slicna situacija al sto kazes i u desktopu a njemu se desava koliko sam razumeo samo u igrama.
Intel i5 2400 Gigabyte z68p ds3 Msi Gtx 560ti Hawk 16gb ddr3 Samsnug 830 ssd 64gb + Hitachi 1tb sata3 Lc Power proline 500w Logitech g 105 + g 500 Dell U2312HM Aerocool Strike X ML 10.8.2
:: Pukvalno se cuju ventovi kao da hoce da riknu! Imao sam skoro problem isti i sa proc i sa garfickom sa istim troejancem. jedva sam ga mako. Morao sam hirensom da ga maknem! I graficka mi je bila opterecena stalno na 94-95% a procsor jedno jezgro 99% ostala 3 zkovana na 0 :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.