Drugar ima Semprona 2400,1gb,120gb,Ati 9550... Dokon je i igra neke ,kao sto se vidi iz konfiguracije,igrice od pre Hrista..:).Tipa COD i PES 2009,Wolfenstain... Pre nedelju dana sve je bilo ok.Radile mu igrice bez problema. Danas me zove i kaze da se pojavljuju na igricama kao peckice kod loseg satelitskog signala i one kockice...Kod COD manje a kod PES-a vise...gubi sliku, uspori se. Nisam napomenuo da ceo Xp radi normalno bez tih `peckica`..isto tako i filmovi,Youtube,dakle sav video sadrzaj bez greske. Sta mu je?Imali ko slicna iskustva?Grafika ili ...?
Pokusao sam i nove drajvere neke,ali slaba vajda. Doduse kad malo bolje razmislim i prvi put posle instaliranja novih ATI drajvera desktop je pokazivao na kratko slicne simptome.Ali posle je bilo ok. Izgleda da nema sumnje oko GPU. Pitanje gde da nadje nesto u toj klasi...Mislim da ona ima 128 rama. Zna neko sta moze da zameni ovu karticu?
Ja sam imao 9250 i to sto ti kazes meni su u servisu rekli da je memorija na grafi otisla. Mozda neki slican muzejski model moze da je zameni tipa ati 9600 :D Inteli5-3570k@3,4GHzCMStorm EnforcerASUSMaximus V GeneMSIGTX660Ti PE OCPatriotIEM 8GB @2133MHz Limited Edition Cooler MasterM2 Silent Pro 620WIntel
Upravo ta:) Prvo sam napisao 9800GT, pa ispravio, ali opet pogresno:)
Fala na ispravci! Vuce me na zeleno i to ti je:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: XT :: :: :: :: Nek uzme ati 9600GT i moci ce da pika uz jos bolji frame rate: :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.