A navodno je trebalo da ova ``sintetika`` bude Dekina uzdanica! Sve, ama bas SVE sto ima bilo kakve veze sa Dekinim surogatima, sto iole dotice AMD u sferi ekonomije, tehnologije, marketinga..., toliko je sljampavo, trapavo, bangavo, da tu covek moze samo da uzdahne i rezignirano zakljuci: da, baš kao AMD... Pazite: kada bi sada, ovog trena, nekim cudom NVidia i Intel otkrili Deki sve svoje planove buduceg razvoja, dozvolili mu koriscenje svih svojih, patentima zasticenih, pronalazaka... AMD bi NASAO NACINA da proizvede opet neki škart, da ponovo, uprkos zakonima logike i zakonu verovatnoce, zasere motku... Kralj Mida je, prema legendi, pretvarao u zlato sve cega bi se dotakao. Deka, Zli Carobnjak, pretvara u gowno sve cega se dotakne, sve projekte koje zapocne...
Most Popular Graphics Cards
NVIDIA GeForce GTX 680 NVIDIA GeForce GTX 670 AMD Radeon HD 7970 AMD Radeon HD 7950 NVIDIA GeForce GTX 660 Ti
Re: 3D mark: Pogledajte spisak NAJPOPULARNIJIH karti i centralnih
28.02.2013. 22:00
status: user broj poruka: 7723
Nije mi jasno 3Dmark (inace uhvacen u prevari u ranijim verzijama tako sto iskljuci sse instrukcije kada je u pitanju AMD CPU) procenjuje koji je najpopularniji CPU i GPU ,ambiciozno nema sta :)
:: procesora. LOL! Nema nijednog Dekinog (pseudo) procesora, a medju kartama, dva prva mesta (i cetvrto) od ukupno 5 (pet) zauzima NVidia :: :: http://goo.gl/LkeZ :: :: A navodno je trebalo da ova ``sintetika`` bude Dekina uzdanica :: Sve, ama bas SVE sto ima bilo kakve veze sa Dekinim surogatima, sto iole dotice AMD u sferi ekonomije, tehnologije, marketinga..., toliko je sljampavo, trapavo, bangavo, da tu covek moze samo da uzdahne i rezignirano zakljuci: da, baš kao AMD... Pazite: kada bi sada, ovog trena, nekim cudom NVidia i Intel otkrili Deki sve svoje planove buduceg razvoja, dozvolili mu koriscenje svih svojih, patentima zasticenih, pronalazaka... AMD bi NASAO NACINA da proizvede opet neki škart, da ponovo, uprkos zakonima logike i zakonu verovatnoce, zasere motku... Kralj Mida je, prema legendi, pretvarao u zlato sve cega bi se dotakao. Deka, Zli Carobnjak, pretvara u gowno sve cega se dotakne, sve projekte koje zapocne.. :: :: :: Most Popular Graphics Card :: :: NVIDIA GeForce GTX 680 :: NVIDIA GeForce GTX 670 :: AMD Radeon HD 797 :: AMD Radeon HD 795 :: NVIDIA GeForce GTX 660 Ti :: :: :: Most Popular Processor :: :: Intel Core i5-3570K Processo :: Intel Core i7-3770K Processo :: Intel Core i5-2500K Processo :: Intel Core i7-2600K Processo :: Intel Core i7-3820 Processor :: :: Toliko o aktuelnom ``poretku``...
Evo kako to izgleda, da malo docaramo strance i njihove plate cenu...
7970 i gtx 680 kostaju 30 evra... oni imaju platu 200 evra, a mi 20 evra, logicno mi je nemozemo priustit tako lako.. .Eto :D
iliti, 7970 i gtx 680 su ~350 evra, oni imaju u proseku 2500 evra platu a mi 200evra prosek...
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/Gainward gtx275 /2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio-Esi Prodigy 7.1 hifi.Sony cmt-cpx1 I vufer JBL sub 135.
:: kakve veze ima najpopularniji sa najboljim ? Golf 4 je najpopularniji auto u srbiji ali je daleko od najboljeg.simple as that :: :: :: :: I7 2600 + TX3 + P67 C4 :: 16gb Ripler 1600 cl :: Asus 7970 DirectCU II TOP :: Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0 :: Xonar D2 + Creative Inspire T6100 :: Raven RV01 + Arkangel 850w :: LG 277L-BN :: :: MacBook Air 13. :: ::
@Ognjeni se, kao i obicno, zesce ispromasivao: nije rec o Srbiji
01.03.2013. 02:59
status: user broj poruka: 10999
odnosno o trzistu Srbije. Radi se o SVETSKOM trzistu, gde, kada je nesto popularno onda je i DOBRO (jer su tu ljudi bogatiji pa zato i sposobniji da plate KVALITET)... Tu se ODAVNO NE VOZI golf4... (ali se igra golf)... Kod nas se SLABO igra golf ali se vozi...jer nema se para za bolje...
Ako neko polaze ispit ili seminarski rad, evo mu odlicnog primera spam/troll teme moze slobodnu celu temu copy/paste.
@tortojed
Topla voda je obicno vruca ili koliko para toliko muzike.Sta sad trollovanje po siromasnima?Kad nadjes procenat prodatih 680,670,7970,7950 i i7 prodatih proizvoda u Srbiji, usustini niko ih i ne drzi na lageru osim par firmu u BG, ja sam morao da cekam mesec dana za 6870 koja tad nije bila high end, vec mid high, mogu da zamislim koliko bih cekao za nesto skuplje.
Neko ko je bogat ne znaci da je pametan, ono sto se prodaje ko `alva` ne mora za znaci da je dobro. To sto Italijani jedu pastu, ne znaci da je extra hrana ili Nemci zivo mleveno meso ili Ameri fast food ( posebno poslednji neznaju sta je kvalitet, da znaju ne bi 80% nacije bilo gojazno).
Dzabe ti ferari ili audi TT kad nemas gde da ga vozis, isto ti je i tako kod racunara dzaba azdaja kad je iskoricenost te azdaje 50% odnosno samo 10% trzista igara moze da iskoristi max. iz gore navedenog, odnosno ako gledas na ustedu bacio si pare, i tako je nastala ekonomska kriza zbog megalomanije koja nije bila optimalno iskoriscena.
:: Kod nas , najpopularniji, best buy bajsevi, su sad bili oko 15-18 000 dinara...po radnjama,ne govorim o buvljaku i pijacama.. :: :: U austriji recimo , najprodavaniji bajsevi su od 1400 evra, pa navise... One od 800-1000 evra gledaju kao smece...
Uopšte se ne slažem. Hoćeš da kažeš da će prosečan austrijanac dati `1400€, pa naviše` za bajs kao prevozno sredstvo? Možda, ako je poreklom sa ovih prostora i ako se sprema za malograđansku olimpijadu :) Bajs od 1000€ smeće? No, no, no... Namerno - ili nehotično, grešiš sinak, silno grešiš.
Za naše ekonomske uslove možda bi bilo interesantnije navesti kako izgleda lista kada se koristi kriterijum, Best value for money. Tada je prvih pet procesora:
A što se tiče ove, popularnosti, lepo piše, `Data is based on 3DMark submits in past 30 days`, što bi moglo da se protumači da vlasnici jakih i skupih Intelovih procesora najčešće ostavljaju rezultate 3DMark testova, a ne da najveći broj korisnika računara ima ove procesore.
najpopularnije i najbolje su 2 razlicita pojma i u ovoj truloj zemlji i na marsu . Golf 4 je cisto primer za vas bukvaliste posto ocigledno treba da vam se nacrta sve.
@dex stvarno ne znam ni ja sam vise,jer ocigledno ovde ima beznadeznih slucajeva. Dizem ruke , lupajte,kenjajte kao i do sada. kul sve .
Isto tako , prijatelj jedan , uzeo opet astru noviju u Nemackoj, i kaze, covek tamo s.njom prevozio sve i svasta,ogrebana,neociscena, uopste je nije pazio i prodavao je dzabe...
Kad ga ovaj pitao sto tako, kaze pa to je Opel,kao jeftina marka,krs...
a sto ja vozam moju Suzu staru 25 godina od 300 evra, i pazim je i mazim .... :D
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/Gainward gtx275 /2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio-Esi Prodigy 7.1 hifi.Sony cmt-cpx1 I vufer JBL sub 135.
:: :: Kod nas , najpopularniji, best buy bajsevi, su sad bili oko 15-18 000 dinara...po radnjama,ne govorim o buvljaku i pijacama.. :: :: :: :: U austriji recimo , najprodavaniji bajsevi su od 1400 evra, pa navise... One od 800-1000 evra gledaju kao smece... :: :: Uopšte se ne slažem. Hoćeš da kažeš da će prosečan austrijanac dati `1400€, pa naviše` za bajs kao prevozno sredstvo? Možda, ako je poreklom sa ovih prostora i ako se sprema za malograđansku olimpijadu : :: Bajs od 1000€ smeće? No, no, no.. :: Namerno - ili nehotično, grešiš sinak, silno grešiš.
@Ognjenko, opet nisi ukapirao: ne kazem ja da ono sto je
01.03.2013. 23:26
status: user broj poruka: 10999
popularno, MORA da bude i kvalitetno. Ja samo tvrdim da, zbog pomanjkanja novca, OVDE popularnost sticu stvari koje su, cenovno, dostupne. Dakle, nesto ce se prodavati kao `alva, samo, ili skoro iskljucivo zato sto je jeftino, dostupno... U ``velikom svetu``, gde ima i vise para, pa i izbora, ono sto je popularno, relativno je, u odnosu na prilike u Srbiji, ujedno i kvalitetnije. Dakle, kod nas je (ili je bio) popularan Vartburg ili Fica 750, elektricna gitara ceske (cehoslovacke) proizvodnje, ili bicikli kineske proizvodnje zato sto je JEFTIN, ``dostupan``... A nije bas nesto narocito kvalitetno. U ``svetu`` je popularan mauntin bajk/Peugeot, osrednji ili bolji Audi, Mercedes, el. gitara marke Fender... A KVALITETNO je i narod IMA para da to kupi...
To se tacno vidi i po ovom spisku koji sam vam predstavio: AMD za bespariće (Balkan i okolina), Intel i NV za one kojima ne drhti ruka kada broje banknote...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.