Stavio sam raspalu ATI 3450, imao najstrasniju jebadu sa drajverima, i na kraju kad je sve `proradilo` u Firefoxu (19.0) pocinju da se pojavljuju artefakti sa slovima... Znaci pojavljuje se samo u FF-u, gledao sam dokumente po Wordu, notepadu, svuda su slova prikazana lepo, jedino se u Firefoxu istripuje i krene da mrljavi. Cak i u shugavom Chrome-u nema nikakvih problema.
P.S. Drajveri za grafiku nisu mogli normalno da se instaliraju nego sam morao da idem u device manager, pa update driver, pa sam onda selektovao jedan od 3 .inf fajla iz foldera C:\amd\`support\qracpalac\drivers a to su CE151639.inf, CL151639.inf, CW151639.inf. Svaki put ista stvar, sva tri sam isprobao.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.