Pozdrav, Hteo bih da kupim monitor cija cena ne prelazi 160e jer to je neki max koji sam spremam da potrosim. Velicina da je oko 22-23incha Tip panela nije bitan samo da su boje i sve ostalo ok. Koristice se za igranje i obradu fotografija. Ja sam bacio oko na : http://www.itsvet.com/proizvod/lg-ips235v-bn/comp_comp_monitor/9/2879
Pogledaj mail! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Pozdrav :: Hteo bih da kupim monitor cija cena ne prelazi 160e jer to je neki max koji sam spremam da potrosim :: Velicina da je oko 22-23incha :: Tip panela nije bitan samo da su boje i sve ostalo ok :: Koristice se za igranje i obradu fotografija :: Ja sam bacio oko na : http://www.itsvet.com/proizvod/lg-ips235v-bn/comp_comp_monitor/9/287 ::
@Dexter Nisam primetio usporavanje slike na Dell u2311h posle vise od godinu dana gledanja u njega. Dosta ljudi na ovom forumu koristi Dell u2312hm i nisam cuo da se neko od njih zali na vreme odziva slike. Zahvaljujuci ips panelu mogu da gledam film iz fotelje koja je udaljena par metara od kompa i da ne primetim promenu kvaliteta slike na ekranu. Ukucaj tn vs ips na youtube-u pa ce ti biti jasno o cemu pricam.
Pogledaj na youtube-u video VX2336s-LED Input Lag Test. Taj monitor ima vreme odziva 14ms.
dex bejbi prvo probaj pa komentarisi mojne ko neki ovde da kakis! IPS panel u ovoj 2013 godini ima odlican odziv slike mojne zivis u proslosti tehnologija napreduje munjevito ako nisi primetio :) Kupujte IPS panele za igrice OPUSTENO BRE!
Na mom monitoru LG IPS236V-PN (23`, IPS, LED, FullHD 1920x1080, 5ms) sve igre koje sam igrao su izgledale fantasticno i nikakvih problema sa duhovima i slicnim stvarima nisam imao.
Ne znam odakle ti to da IPS monitori nisu za igre? Njihov odziv i odziv kod TN panela nije bas jedno te isto... To pogledaj bilo gde na netu.
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: ips nije za igre, za sve ostalo je naravno odlican :: po meni je preveliki odziv :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis:Mx 51 :: Dell 22 :: ::
Kod mene na u2312hm je odyiv 8ms i ja nisam primetio ghoosting... Ips jeste zakon ali ovaj model posebno me odusevljava stalkom i svim mogucim rotacijama panela tako da preporuka.Ako ti to nije bitno imas i jeftinijih ips modela.
Intel i5 2400 Gigabyte z68p ds3 Msi Gtx 560ti Hawk 16gb ddr3 Samsnug 830 ssd 64gb + Hitachi 1tb sata3 Lc Power proline 500w Logitech g 105 + g 500 Dell U2312HM Aerocool Strike X ML 10.8.2
:: ips nije za igre, za sve ostalo je naravno odlican :: po meni je preveliki odziv :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis:Mx 51 :: Dell 22 :: ::
Moj glas isto ide za IPS samo. Imam doticni LG IPS237L, stvarno sam prezadovoljan i svaka preporuka za njega! Naravno, moze i Dell i bilo sta drugo dokle god je IPS i 23` :)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.