Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Nalog mi je jos tu...
STRANA 1 OD 2  
mixer93 Nalog mi je jos tu... 21.02.2013. 12:51 T51930

status: user
broj poruka: 4187
...........
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zeljkoa Re: Nalog mi je još tu ... 21.02.2013. 12:54 #477584

status: admin
broj poruka: 714
... šta kažeš na ideju da prestaneš sa glupiranjem?

Neću da te banujem, nisam baš toliko sujetan. Nisam banovao druge ni zbog mnogo većih prekršaja, pa neću ni tebe zbog ovog ( i ako bi trebalo ).

Samo sam naveo činjenicu da bi na drugom forumu sigurno popio ban zbog takvog komentara. Po tome se mi i razlikujemo od ostalih foruma. Tolerancija je mnogo veća nego na bilo kom drugom forumu.

... a baš me zanima kako bi se ti ponašao da si na našem mestu ? I po ptianju banovanja i po pitanju tema koje ti toliko smetaju ...

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Željko Arnautović,
Network IT doo
https://www.lisica.rs - https://www.pcberza.rs - https://www.networkit.rs
https://www.bginfo.rs - https://www.kginfo.rs - https://www.nsinfo.rs - https://www.nisinfo.rs

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Brate, kako si ti glup 21.02.2013. 12:55 #477586

broj poruka: 9425

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

gliga79 Re: Nalog mi je jos tu... 21.02.2013. 12:58 #477589

broj poruka: 4641
@Mixer
Izadji malo prosetaj pa se vrati kasnije.
Prijateljski savet

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

:: ..........
::
Dexter013 @mixer 21.02.2013. 13:01 #477592

broj poruka: 17093
I meni smeta sto je forum na nivou ko da je iz 95 godine, ali sta je tu je...
Ako ga srede ok, ako ne, sta da se radi.

@zeljko
Verovatno je rekao mixeru, ne vidim razlog da je to rekao tebi.

@gliga
+1

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
CpuCooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mis:Mx 518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mixer93 Re: Brate, kako si ti glup 21.02.2013. 13:02 #477593

Da, ti si pokupio svu mudrost sveta...

:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH
:: with Retina displa
:: 2.5GHz dual-core Intel Core i
:: Turbo Boost up to 3.1GH
:: 8GB 1600MHz memor
:: 128GB flash storag
:: Intel HD Graphics 400
1AGRESSOR milioni su gladni ili umiru od neizlecive bolesti 21.02.2013. 13:03 #477594

broj poruka: 825
sta te briga sta drugi rade dodjes obavis sta ti treba i zdravo mani se banalnih stvari a admin mozda dobija neki kes da ih reklamira opet bas me briga meni ni iz dzepa ni u dzep

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mixer93 ...... 21.02.2013. 13:04 #477598

Kad kazem da mi se banuje nalog, to i ocekujem.
A ne sad ti stavljas sebe u poziciju kao `ti si admin ti neces da me banujes iako bi trebao`.... Pa banuj me bre, nemoj da se igramo boga i coveka...

Daum Šta se desilo ovde, nisam pratio forum detaljno :) 21.02.2013. 13:08 #477599

broj poruka: 12796

VMARC Mikseru 21.02.2013. 13:13 #477601

broj poruka: 9425
Ovo je privatni - komercijalni sajt, dakle ako ti se ne svidja ne moras na njemu da budes. Admini NE PRIMAJU nikakav KES, oni ga PRIVATNO ZARADUJU od navedenih sajtova.
Mi koji smo ovde vec 10+ godina, smo odavno digli ruke od foruma i ovde svracamo zbog tema i funkcionalnosti foruma a ne zbog njegovog izgleda. Od sugerisanja na to smo odavno digli ruke, a masa kvalietenih clanova je ili potpuno odustala od foruma ili se javlja veoma retko. Licno, da sam ja admin na sajtu, zbog onakvih reci upucenih bilo kome, bio on admin ili novajlija na sajtu, popio bi trajni ban, jer je sve u njemu izreceno odraz tvoje gluposti i nevaspitanja.
Sto se spamovanja tema tice, pa ni tebi niko ne brani da napravis temu o vremenskim prilikama, hi tech komponentama, dobrom provodu ili tetki iz Novoga Sada i da je po ceo dan spamujes glupim odgovorima da bi se vrtela na prvoj strani.

@zeljko pa onome ko se pronasao u prici... Tebi ili njemu, nama je svejedno...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

mixer93 ...... 21.02.2013. 13:14 #477603

Desilo se to da admini sebe reklamiraju do mile volje a vas ovde sisaju kao ovce kao radice se nesto na forumu blabla... a u stvari ih zabole... Dobili smo novi font i to je to.. hahahhahh ali zato bitno je da se reklamiraju LISICA I SUPER PONUDA I TO BOLDOVANO!

mixer93 Re: Mikseru 21.02.2013. 13:16 #477605

Nevaspitanje ili nesto drugo, neka vas vuku za nos. Mene nece... Nije poenta u poboljsanju sajta, nego je poenta da se reklamiraju kao ***** a uloziti trecinu tog napora da se nesto obecano dodrzi to ne...
Pozdrav

:: Ovo je privatni - komercijalni sajt, dakle ako ti se ne svidja ne moras na njemu da budes. Admini NE PRIMAJU nikakav KES, oni ga PRIVATNO ZARADUJU od navedenih sajtova.
:: Mi koji smo ovde vec 10+ godina, smo odavno digli ruke od foruma i ovde svracamo zbog tema i funkcionalnosti foruma a ne zbog njegovog izgleda. Od sugerisanja na to smo odavno digli ruke, a masa kvalietenih clanova je ili potpuno odustala od foruma ili se javlja veoma retko. Licno, da sam ja admin na sajtu, zbog onakvih reci upucenih bilo kome, bio on admin ili novajlija na sajtu, popio bi trajni ban, jer je sve u njemu izreceno odraz tvoje gluposti i nevaspitanja.
:: Sto se spamovanja tema tice, pa ni tebi niko ne brani da napravis temu o vremenskim prilikama, hi tech komponentama, dobrom provodu ili tetki iz Novoga Sada i da je po ceo dan spamujes glupim odgovorima da bi se vrtela na prvoj strani.
:: @zeljko pa onome ko se pronasao u prici... Tebi ili njemu, nama je svejedno..
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH
:: with Retina displa
:: 2.5GHz dual-core Intel Core i
:: Turbo Boost up to 3.1GH
:: 8GB 1600MHz memor
:: 128GB flash storag
:: Intel HD Graphics 400
gliga79 Re: ...... 21.02.2013. 13:17 #477606

broj poruka: 4641
Niko nas ne drzi ovde vezane, ali brate ja sam ovde prevashodno zbog ljudi sa kojima komuniciram i razmenjujem misljenja i dam neki savet ili naucim nesto novo a ne zbog izgleda foruma.
Bas me briga kako izgleda forum.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

:: Desilo se to da admini sebe reklamiraju do mile volje a vas ovde sisaju kao ovce kao radice se nesto na forumu blabla... a u stvari ih zabole... Dobili smo novi font i to je to.. hahahhahh ali zato bitno je da se reklamiraju LISICA I SUPER PONUDA I TO BOLDOVANO!
Ognjeni ... 21.02.2013. 13:20 #477609

broj poruka: 4521
mozak kaput !

I7 2600 + TX3 + P67 C43
16gb Ripler 1600 cl6
Asus 7970 DirectCU II TOP
Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0
Xonar D2 + Creative Inspire T6100
Raven RV01 + Arkangel 850w
LG 277L-BN

MacBook Air 13.3

xendza alo dete 21.02.2013. 13:37 #477621

broj poruka: 601
ako zelis da te banuju sta ces ovde sad ? idi negde....shetaj sto kaze ovde neko :)))
provociras admine ko neko detence kad otme onom drugom lizalicu pa ovaj place i hoce da mu vrati da je lize :))) mislim lizalicu :))iliti lollipop!
Daum Re: ...... 21.02.2013. 13:55 #477629

broj poruka: 12796
Brate što se nerviraš uopšte zbog gluposti, lepo reče vmarc, digli smo ruke od praznih priča. Nek se reklamiraju oni na svom sajtu do mile volje, ja te teme ne čitam jer me ne interesuju i rešen problem. Što gubiš živce zbog gluposti, jebo forume...

:: Desilo se to da admini sebe reklamiraju do mile volje a vas ovde sisaju kao ovce kao radice se nesto na forumu blabla... a u stvari ih zabole... Dobili smo novi font i to je to.. hahahhahh ali zato bitno je da se reklamiraju LISICA I SUPER PONUDA I TO BOLDOVANO!
acosuper HAHAHA 21.02.2013. 13:55 #477630

broj poruka: 1207
Pa meni je bas prakticno sto forum lici na one iz 95 godine xD Mislim jednostavniji je i lako se snadjes.. Ja ovdje nisam zbog izgleda foruma, ovdje sam ako mogu nekom pomoci ili da zatrazim pomoc, savjet neki za neku komponentu itd.. Sto se mene tice forum mogu slobodno da vrate na najstariju verziju, nista mi to ni ne znaci. I to sto spominjes LISICA i SUPER PONUDA iskreno tu nikad nisam ni usao da vidim sta je to jer nemam potrebe, bas me zabole... pfff

AMD Ahlon II 445 X3 3.1GHz Cooler Master V8
Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLUS
KINGSTON 8GB (2X4GB) 1866 DDR3
ASUS Sabertooth 990FX R2.0
2x Samsung F3 Spinpoint 500GB RAID0
Cooler Master GX 550

gilopile ... 21.02.2013. 13:56 #477631

broj poruka: 9459
U opste mi nije jasno sta vam toliko smeta izgled ovog foruma? Za ono sto je namenjen je itekeko funkcionalan, brz, pregledan...Hebem ja forum gde ce mi skinuti 1Gb protoka sa racuna za pola sata, a za tecni scroll mi treba quad core+g. karta od 25000din. Ja reklame ovde uopste i ne gledam i sve mi je to pogaseno u browseru, zarad brzeg otvaranja i dosadnog sljastenila. A to sto Zeljko zaradjuje na reklamama, pa naravno, zasto da ne i ja bih rado i voleo bih da zaradjuje troduplo vise nego li sada...

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

solaja777 Re: ...... 21.02.2013. 14:44 #477645

broj poruka: 3277
Da, ostavih i ja neki komentar u vezi lisisice/super ponude, komentar nestade brzinom svetlosti :)
Temu o ljisici i SP zaobilazim jer nemozes komentarisati pa je i glupo citati ...
Super je da pored limuna i kupine imamo i ljisicu :)
Problem su bivsi limundovci koji su prvi clanovi lisice a cene bez komentara...

Ja da sam admin lupio bih ti ban kad vec insistirash na tome :)

djape7777 RE:VMARC 21.02.2013. 15:00 #477650

broj poruka: 926

i ja sam ovde 10+godina i za istu temu sam popio ban zato sto sam rekao da nesto kao lisica odavno postoji a covek nije ostavio ni oprostajnu temu pa cak i pretnja policijom i ti za tu sugestiju banujes sta je onda trazio misljenje ako zeli DUPELI*CE !!!! Iskuliraj Mixer napravi novi nik nema ovde demokratije i slobode govora ovde samo pendrek
komshaa Re: ...tacno bas tako 21.02.2013. 15:02 #477651

broj poruka: 350
+1

:: U opste mi nije jasno sta vam toliko smeta izgled ovog foruma? Za ono sto je namenjen je itekeko funkcionalan, brz, pregledan...Hebem ja forum gde ce mi skinuti 1Gb protoka sa racuna za pola sata, a za tecni scroll mi treba quad core+g. karta od 25000din. Ja reklame ovde uopste i ne gledam i sve mi je to pogaseno u browseru, zarad brzeg otvaranja i dosadnog sljastenila. A to sto Zeljko zaradjuje na reklamama, pa naravno, zasto da ne i ja bih rado i voleo bih da zaradjuje troduplo vise nego li sada..
:: - Majstore, da li će ići ili neće ići
:: - Hm, mislim da će biti čupavo.

ilicstefan @mixer93 21.02.2013. 15:55 #477675

broj poruka: 1577
Da si se malo potrudio i pročitao http://www.pcberza.rs/kontakt/identifikacija-nit-pcb.pdf

Kao što vidiš direktor firme i admin imaju isto prezime, neću zalaziti u detalje ali mislim da ga to čini na neki način vlasnikom. Zbog toga mislim da može da radi šta hoće, zar ne?

Inače mislim da bismo ipak trebali da budemo malo tolerantniji prema adminima jer su oni tolerantniji prema nama i imamo ovde pojave koje odavno zaslužuju ban ali bez tih pojava bi forum bio dosadan kao i Forum Sveta Kompjutera, ništa se ne bi dešavalo i ovde bi obitavala gomila stručnjaka koja ne zna kako ni kompjuter da sklopi a kamoli nešto drugo.

Inače ako već ne volite ove admine idite na gorepomenuti forum pa vidite sa kakvim pošastima se njihovi članovi sreću. Toliko sujetnih admina na tako malom prostoru je zaista dosadno ponekad.

Ako ti se već ne sviđa što se vlasnici ovog foruma reklamiraju na istom onda nemoj ni da ga posećuješ, nećeš biti ni prvi ni poslednji.

Kako Electronic Arts pravi igre

http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

mkukic ... 21.02.2013. 16:11 #477682

broj poruka: 2591
Meni je iskreno ovo omiljeni forum bas zbog tolerancije admina i sto se moze raspravljati o raznim stvarima cak i nevezanim za IT. Cak i ako se ne pridrzava pravila i direktno spominju reci vezane za pirateriju - admini izadju u susret da dobijes potrebne informacije pa onda brisu temu... Korektno nema sta...

Sto se tice njihovog reklamiranja... Pa njihov je sajt, mogu da rade sta hoce... To im je jedan od izvora prihoda, nista nelegalno i sta to ima kome da smeta. Ako vec smeta - zaobidjite te teme.
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

count Rodger, Out ? 21.02.2013. 16:28 #477687

broj poruka: 1354
Ne vidim šta smeta to `reklamiranje ` Lisice , da nije tog `reklamiranja` nebih ni znao za to. Dajte im malo vremena kada bude više stvari tamo biće i lakše da se nađe šta treba. Što se tiče brisanja naloga, zar neko ko ga ima ne može sam da ga ugasi ? nego mora da čeka da ga banuju ? ili samo `exit stage left` i zaboravi na forum.

misa Re: Re: ...... 21.02.2013. 16:45 #477698

status: admin
broj poruka: 876
@mixer93
Ne znam baš tačno o čemu je reč ali ako ti se nešto ne sviđa, slobodno možeš da prestaješ da dolaziš. Sa druge strane, svakako uvek želim da izađem u susret svakom korisniku ako je to moguće tako da nije ideja da odeš, ni ti ni bilo koji pojedinac. Ali kao što rekoh, ako preko nečeg ne možeš da pređeš, jednostavno ne dolaziš dok se to ne promeni. Željko Vam je rekao kada može da sredi forum i to bi uglavnom bilo to. A što se tiče reklamiranja, pa gde ću da se reklamiram ako neću na svom sajtu. Bl*c je ceo sajt okrenuo ka reklamiranju svojih sajtova pa ti idi uloži protest zbog toga.

@solaja777
Super Ponuda nije blokirana za odgovore tako da možeš da komentarišeš sve što je u vezi sajta. Obrisana su 2 posta koja se nisu odnosila na Super Ponudu i autori su dobili detaljno objašnjenje u vezi brisanja. Tako da ako imaš svoje utiske, ako su u vezi sajta, slobodno ih iznesi, tema za super ponudu za to i služi.

drum ... 21.02.2013. 16:48 #477699

broj poruka: 1301

Nisam skontao o čemu se radi,pa ne mogu ni da komentarišem...

Mixera lično poznajem i za nekih 10-ak meseci kolikao ga znam,stekao sam utisak o njemu da je skroz ok i normalan dečko(gledam komentar VMARC-a i Ognjenog i ne razumem njihov postupak)

Meni je Miša obrisao post u temi `Super Ponuda` i to me je na neki način iznerviralo jer nisam izneo nikakvu neistinu ili uvredu na bilo čiji račun,ali mi je ipak poslao mejl sa obrazloženjem zašto je to uradio i pomirio sam se sa njegovom odlukom.

Ja pratim ovaj forum od 2006,aktivan sam od 2007 i ovo je jedan od retkih sajtova ili foruma na koji svakodnevno svraćam.Meni se sviđa ovakav blagi oblik anarhije i to je po meni ona stvar koja daje dušu ovom forumu...

Vidimo se u čitulji xD

toto je piča,ja tam domov...

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs