Imam tv kartu tv2000xp global.Fm mi radi bez problema.slika je ok,imam i zvuk ali se cuje neprekidno pucketanje.Instalirao sam sve drajvere ok,i nexnam u cemu je problem?Help please
Skoro sam pazario TV2000XP Expert i vratio jednu probao drugum treću....isti problem kao ti. Odustao sam od Leadteka. Eventualno bi probao PVR seriju.
Nema šta nisam probao da sredim puckanje. Druga zvučna, drugi komp, drugi kablić, drugi kablovski provajder,probao sam preko standardne antene, drugi slot...sve što može da ti na pamet padne-probao sam i zaključio da je do kartice, Nekima to jednostavno ne smeta. Mene izluđuje. Dosta jeftinije i lošije kartice nemaju taj problem.
Leadtek je na ovom polju više nego jako ime, shodno tome više od drugih mora da prati trendove te su tako njegovi drajveri i programi optimizovani za Vista OS. Da bi normalno i bez pucketanja radio prvo instalirajte `peške` drajvere, a zatim pokrenite instalaciju aplikacije PVR2 koja je namenjena za XP.
Kakva je razlika izmedju TV2000XP EXPERT i TV2000XP GLOBAL i uopšte kakva su iskustva sa Leadtek-om. Imam SEMPRON 2200 i 1 GB RAMa, valjda je dovoljno? Mislim kako snima i ostalo... I kakvo je pucketanje u pitanju (da li potiče od slabog procesora ili od samog čipa....) Ili da tražim nekog drugog proizvodjača?
Leadtek pravi odlicne TV-FM i SVGA karte, pucketajne je uglavnom softverske prirode...to su ti vec gore iskusni protvrdili
- R a v e n L o r d -
:: :: :: :: Kakva je razlika izmedju TV2000XP EXPERT i TV2000XP GLOBAL i uopšte kakva su iskustva sa Leadtek-om. Imam SEMPRON 2200 i 1 GB RAMa, valjda je dovoljno? Mislim kako snima i ostalo.. :: I kakvo je pucketanje u pitanju (da li potiče od slabog procesora ili od samog čipa.... :: Ili da tražim nekog drugog proizvodjača?
:: :: :: :: :: Pa ima ga na CD-u koji inače dolazi sa karticom :: :: :: Do sada nije dolazio...
Od oktobra su sigurno na diskovima, folder aplications.
Global je naslednik experta, namenjen je za Vistu. Imaju iste osobine i softver samo drugi proces izrade. Ne bi trebalo ništa sem Leadteka ubacivati u računar, mnogo je dobar.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.