Ovako,radi se o tome da kad nista ne radim na kompu,komp mi se `log offuje`.i treba da pomerim mis da bi mi se pokrenuo windows,ali nista ne reaguje,znaci komp radi ali ne daje sliku.....kada restartujem komp sve je ok...a opet nekad mi uspe uci u win kad pomerim mis a nekad ne.danas kad sam dosao sa posla isto mi je io u log off i da pomerim mis on pokrene win ali slika je bila jako smanjena i kao da nema drivere onako plava prozirna boja preko dektopa ali se vidi pozadina ali slova se tesko citaju i kolko sam uspeo procitati pisalo mi je dole kao`win nije uspeo da konfigurise drivere`ili tako nesto... jel moguce da je to do ovih zadnjih atijevih drivera??? Asus CUcore 6770 1gb msi 870-c45 2x2 kingston hyperX blu 1600mhz athlonII x4 630 3.2ghz (cm TX3) Hitachi 500gb lc600h
Pa izgleda da jeste, pogotovo ako ti je normalno radilo pre update-a. Pokusaj sa starijim pa vidi sta se desava ili iskljuci u power managmenet-u sve sto se gasenja makine tice, ako za tim nemas potrebe.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.