probudim se malocas i vidim da se na monitoru upalio meni.pokusam da ga ugasim na dugme on ne reaguje.iskljucim ga iz struje i ukljucim i bude neko vreme ok a onda se pojavi podesavanje za brightness koje se samo pojacava do 100% i tako stoji.ponovo ga iskljucim iz struje i ukljucim monitor sam vrti splended modove.evo sad dok ovo pisem ukljucilo mi se opet brightness i pojacalo do kraja.u pitanju je monitor asus mw221u.da li neko zna sta je u pitanju i ima li mu spasa?
Podesi ga kako hoces, i posle uglavi neko sitno parce papirica da se dugme ne mrda vise nikada, ali da malo vir papir da uvek mozes da ga izvadis, neko je tako oradio i pomoglo je, ne za monitor ali isti princip i problem je bio.
Upali ga i podesi sliku Iscupaj kabl za struju bez gasenja monitora na taster Otvori monitor i otkaci dzek od elektronike Vrati kabl i vidi da li ce da se upali Ako se upali (a 99% hoce ako si iscupao kabl dok je bio upaljen), onda ga sklopi i vozi. Zamena elektonike ti je 10-30 evra, zavisi od servisa do servisa, ali to ces posle ove procedure moci da odradis i sam, samo je nadji negde polovnu.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
i dosao do sledeceg zakljucka.dugmici izgledaju ovako http://img2.zol.com.cn/product/8_450x337/540/ceZBVZPDVxiZU.jpg ustanovio sam da svaki od prekidaca odreaguje tek kada se vrati u pocetni polozaj.znaci dok je stisnut nista se ne desava i tek kad se pusti odradi odredjenu funkciju. e sad ono glavno.limic na spoljnjij masci koji naleze na mikro prekidac je malo izasao napolje(ne znam zasto) i prekidac tako stalno ostaje u funkciji. to sa papiricem bi verovatno pomoglo ili da otvorim monitor pa da limic uguram malo unutra da ne bi prekidac izlazio mnogo napolje.nadam se da sam u pravu i da ste me razumeli.ako gresim ispravite me. inace monitor nije u garanciji.
Dobro je, stvar je mehanička a ne elektromehanička, tj. nije otkazala elektronika što košta više i smrdi na odlazak u neki servis. Ovo sve ostalo, žicom, papirićem, ekserom, čekićem, ašovom... za to smo jako talentovani, pa ćeš se snaći. (drugi puta ne nabadaj prstom po monitoru kad nešto pokazuješ na slikama, vide ljudi i kada im objasniš pogledom... probi sve, razvalio, urnisao...)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.