Asus X51R sa Windows XP SP3 na njemu je lap. Kacim na njega ViewSonic 27` VX2703mh LED.. Prvi put kada sam ga nakacio radilo je sve kako treba... Ono sto mi je bilo na lapu prikazivalo se i na monitoru, bez ikakvih podesavanja i bilo cega.. Sada sam tu cackao svakakve kombinacije i samo mi prikaze sliku sa desktopa na monitoru bez iceg ostalog.. A na lapu radim normalno...
Kad selektuješ ovu drugu opciju na padajućem meniju dobiješ mogućnost da dole odčekiraš onu `Exdend my windows desktop...` stavku ,odčekiraj je zatim klikni ok pa vidi šta će da se desi. Black Wolf
Kloniraj sliku... tebi je extended... kad imas desktop ali nema ikonica...
Inace na monitoru neces moci tek tako lako da dobijes sliku u fizickoj rezoluciji monitora...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: To sam uradio i na monitoru mi se pojavi samo slika sa desktopa, bez ikonica i bez kursora misa.. Samo slika, kao kada se zapuca komp pri gasenju... :: :: ::
ako hoćeš da gledaš filmove, a da radiš nešto drugo na makini, onda je bolja opcija Extended. Pustiš film u nekom plejeru, npr: VLC i samo ga prevučeš na drugi displej, tj. tv i onda ga pustiš u full skreen i uživaš, a za to vreme imaš slobodan prvi displej.
Inace, VLC sam i skinuo i sa njim se film sasvim lepo vidi na monitoru i na lapu dok BS pusta samo na lapu a na monitoru je slika crna i ima prevod... :0 ?
A uopste mi nije palo na pamet da rovim po CCC opcijama... facepalm
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.