proizvodjaca miseva ugradjuje iste mikro tastere za levi i desni klik `OMRON D2FC F 7N` jedino sam u logitech g700 video da ima `OMRON D2FC F 7N 10M` ja imam misa ms indistrial mm801 koji sam platio 380 din radi vec 5 god posle udaranja bacanja .....
i sada kad hocu da kupim novi za sve zvucnije miseve kao sto su r.a.t 7,r.a.t.mmo,g7x,g700,razer svi,..... na forumima stranim i na ovom neke od starijih tema a i na it svetu ljudi tvrde da ni na jednom od tih miseva levi idesni klik ne rade duze od max 6 meseci i slicno dakle koji mis mi preporucujete da je najslicniji logitech g700 a da nije bezicni i STA JE ISTINA?!
p.s. zahvaljujem se svima koji su odvojili vreme da mi odgovore i moguce pomognu
Ne moze biti da su mikroprekidaci svi isti. Prvo svaki laik moze da provali da nije isti osecaj pod prstom kada klikce a drugo po samoj drugovecnosti tj ispravnosti prekidaca na duze staze. Kod Logija imam izuzetno pozitivno iskustvo dok sa Razer misevima nemam . M518,Revolution,G9,G700 ,G500 recimo nema isti klik kao kod G9 itd..
G9 je od svih tih najvisa klasa,G500 je dobar mis ali nije ta klasa realno ali je jako dobar. Sve zavisi koji ti mis i kako lezi u ruci.Ako imas lopatu onda ti treba neki veci mis. Mozes i G700 da koristis kao zicni.
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
zato sto plastika nije iste kompozicije,debljine,i nije zasecena istom duzinom a tu je i stvar poluge negde su levi i desni klik duzi ili kraci nego na ostalim misevima a prekidaci su isti
ono sto mene iteresuje je iskustvo ljudi koji koriste neke od miseva za koje sam pitao sve to o tasterima i sl sto ja nadjem info na google nije isto kao kad neko koristi neki mis pa mi kaze tako i tako
a sto se tice g700 da se koristi kao zicni, kabal je mnogo krut to moze da se vidi cak i sa videa i nije isto kao kad je mis namenjen da bude zicni
Ne baš da su SVI isti, ali da većina jeste. Meni se klik na X7 razlikuje otkako sam prosuo 3 u 1 sa još dodatim šećerom. Ubilo me u online napucavanju.
dobre alu podloge nema u Srbiji a a sto se misa tice postavio sa legitimno pitanje tako da ako ne mozes da pomognes ne javljaj se da planiram opet a kupim neki za 300 din ne bih bio ovde
i da brinem se bas zato sto vise nije u pitanju 300din a ljudi pricaju sve i svasta http://tinyurl.com/bfbxh2j za miseve od 60-100 e moj je kupljen davno a izgleda da ih ne prave kao nekada
100 % automobila na svetu kakvi god da su ne idu bez - GUMA... Svi ljudi ce kukati i proklinjati kola - 0.0000003 % ljudi ce kriviti gume... :D Najcesca polemika je upravo o kolima , iako sav osecaj , prianjanje, i uopste kola sada nemogu ici bez - GUMA !
Svi koriste gume, od krsa na otpadu do Bugatti veyrona...
S`tim sto kad ides maksimalnom brzinom sa Yugom, za 15 minuta auto se raspadne,gume su skoro ko nove ...
Kad ides maksimalnom brzinom sa Vejronom, za 15 minuta auto i dalje ide ko lud ( ako jos uvek ima goriva ) a sa gumama mozes da se slikas ( u fazi raspadanja ).....
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/Gainward gtx275 /2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio-Esi Prodigy 7.1 hifi.Sony cmt-cpx1 I vufer JBL sub 135.
:: proizvodjaca miseva ugradjuje iste mikro tastere za levi i desni klik `OMRON D2FC F 7N` jedino sam u logitech g700 video da ima `OMRON D2FC F 7N 10M` ja imam misa ms indistrial mm801 koji sam platio 380 din radi vec 5 god posle udaranja bacanja .... :: :: i sada kad hocu da kupim novi za sve zvucnije miseve kao sto su r.a.t 7,r.a.t.mmo,g7x,g700,razer svi,..... na forumima stranim i na ovom neke od starijih tema a i na it svetu ljudi tvrde da ni na jednom od tih miseva levi idesni klik ne rade duze od max 6 meseci i slicno dakle koji mis mi preporucujete da je najslicniji logitech g700 a da nije bezicni i STA JE ISTINA? :: :: p.s. zahvaljujem se svima koji su odvojili vreme da mi odgovore i moguce pomogn :: ::
cime se vi opterecujete.. pa taj Omron kosta 150din, i ugradjuje se uglavnom.. ali recimo elektronika je budjava na tim jeftinim misevima, kao i plastika, kao i ergonomija, kabl i sve ostalo.. ja recimo nikad ne bih mogao da nateram sebe da se naviknem na tako neki mis, bez obzira sto ima Omron tastere..
ROCCAT Kone + ako imas vecu saku i ako ga nadjes negde,preko god.dana ga koristim i prezadovoljan sam sa istim.Gledaj da bude sa + oznakom prethodni je imao problema sa scrolom,ovaj moj za sada ko sviajcarski sat sredili mu te decije bolesti
..... nisam imao, a Bogu hvala, promenio sam ih dosta, i sve proizvodjace sam imao. Najvise sam odusevljem Razerom zbog njegove preciznosti, Logi standardno dobar, ali moze se desiti da secka tokom rada ako je bezicni, microsoft ima najtisi klik ali nema nista posebno sto bi me nateralo da se vezem za njega. sta znam, ja navise Razer gotivim. eh da, evo vozim trenutno A4Tech X7, osim jeftine plastike, sve ostalo mu je ok.
Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
Ma svaki je ok i covek se navikne. promenio sam ih milion i za par dana koriscenja se naviknes, ma kakav da je. Naravno, samo da je skuplji od 350din:) Nema potrebe za milion DPI, 1000 je itekeko precino na 1920x1080, mislim na one koji ne igraju igrice... E sad, kome je bitan izgled, broj dodatnih dugmica...morace izdvojiti malo vise kesa...Sad imam neki ubogi rx1000 i prvi dan koriscenja nisam bio zadovoljan, a sada ide ko lud i nemam potrebe da ga menjam. Ima 2 standardna mikrotasrea za levi i desni (Omron D2FC-F-7N), a srednji, dodatni levi i desni su najobicniji mikro tasteri koji su jako nezgodni, jer nikad ne daju kontakt na istu silu stiska, tako da je to jedna veeelika zamerka na ovog misonju...Al sta da se radi.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ja sa G700 imam 2 problema: 1. tracking 2. left klick
Prvi sam resio promenom podesavanja bezicnog rutera koji se nalazi u blizini i pomeranjem risivera na prednju stranu kucista.
Drugi problem mogu da raesim samo reklamacijom misa. A kada na to pomislim dobijem mucninu u stomaku, jer treba da idem u ovlasceni servis i da nekom buzdovanu koji ima sake kao lopate objasnim da kada lagano kliknes levim klikom on odradi 2x klik ili ne odreaguje uopste kada radis selektovanje necega...
Imam i stari Razer Copperhead mis odavno, i nema nikakvih problema. Ali kakvi su noviji ne znam.
Ja koristim Logitech G9 ja prezadovoljan i koristio G9x i Revolution i MX preformance i najvise mi lego ovaj redosled G9 pa G9x pa MX Preformance pa Revolution ali ovaj Revolution nebi sada uzeo pored G700 tako da sam odluci a da G9 imam 2 god a uzeo sam ga polovnog jer nije imao nov da se nadje i ponavljam prezadovoljan
A sta se danas ne pravi u Kini..? I koji je to auto bolji od Moskvica? Za reklamaciju iskreno ja sam se pokajao sto sam ga reklamirao, bolje bih ga ja otvorio od `strucnog servisa`
:: Ali zato 90% ljudi zna da se sve pravi u Kini.. :: :: Ja sa G700 imam 2 problema :: 1. trackin :: 2. left klick :: :: Prvi sam resio promenom podesavanja bezicnog rutera koji se nalazi u blizini i pomeranjem risivera na prednju stranu kucista :: :: Drugi problem mogu da raesim samo reklamacijom misa :: A kada na to pomislim dobijem mucninu u stomaku, jer treba da idem u ovlasceni servis i da nekom buzdovanu koji ima sake kao lopate objasnim da kada lagano kliknes levim klikom on odradi 2x klik ili ne odreaguje uopste kada radis selektovanje necega.. :: :: Imam i stari Razer Copperhead mis odavno, i nema nikakvih problema. Ali kakvi su noviji ne znam :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.