Planiram da kupim pomenuti monitor, e sad, da li ga neko ima da mi prenese utiske iz prve, monitor bi bio namenjen za igrice, filmove, uobicajni svakodnevni rad, da li je IPS GLOW izrazen na ovom monitor - to mi je nekako najbitnije, probijanje pozadiskog osvetljenja,
Monitor nema izrazeno probijanje svetla slika je mnogo lepa ostra boje su perfektne crna je izrazito crna a bela je bas bela nije onako zuckasta tj prljavo bela i + ima zvucnike koji zvuce jako kvalitetno. Kupi slobodno dok ih ima. Monitor je VRH! za igrice je vrh za filmove isto tako za sve je super monitor videces bices odushevljen !
kako samo nahvali taj asus, toliko si napljuvala dell.. bela nije zuckasta nego bela.. pa to zavisi od kalibracije boja, ako podesis da bela bude bela, naravno da ce tako i biti.. znas, to moze da se podesi u svakom meniju od svakog monitora, pa i onog iz `90 crt.
:: Monitor nema izrazeno probijanje svetla slika je mnogo lepa ostra boje su perfektne crna je izrazito crna a bela je bas bela nije onako zuckasta tj prljavo bela i + ima zvucnike koji zvuce jako kvalitetno :: Kupi slobodno dok ih ima. Monitor je VRH! za igrice je vrh za filmove isto tako za sve je super monitor videces bices odushevljen :: ::
Ko se ovde sve oglasio.....Treba upoznati xendzu sa skeletorom(MadCatz) bio bi to tim snova...Ali ko smo mi da se tu mesamo :)Inace monitor je extra ako imas kes uzimaj....
Ima ga Lepi Sale ali mislim da se nećeš fino provesti ako odeš do njega sem ako nisi furundžija ili njegov drugar iz detinjstva... __________________ Scourge of PCBerza
:: Jel ima neko ovaj monitor i da je iz bg da vidim kao radi i kakav bi bio za igric :: :: :: ::
zavisnice,drago mi je da pratis svaku novu komponentu koju chicha kupi i tako nastavi samo...mene tvoj krs ne zanima a ovaj monitor si mogao samo na tv da vidis,za LIGHTNING Da ne pricam,hahahaha ASUS P8Z77V-DELUXE INTEL I7 3770K 4.9ghz & CORSAIR H100 4x4gb KINGSTON PREDATOR 4X4GB 2400 MHZ MSI GTX680 LIGHTNING INTEL SSD 330 60GB NZXT PHANTOM NEON MODDED MAD CATZ R.A.T. 7 CORSAIR HX850 ASUS MX279
lighting monitora kad se upari sa lighting-om kucista.. zajedno sa tast., da vish` shta` je!
:: zavisnice,drago mi je da pratis svaku novu komponentu koju chicha kupi i tako nastavi samo...mene tvoj krs ne zanima a ovaj monitor si mogao samo na tv da vidis,za LIGHTNING Da ne pricam,hahahah :: ASUS P8Z77V-DELUX :: INTEL I7 3770K 4.9ghz & CORSAIR H10 :: 4x4gb KINGSTON PREDATOR 4X4GB 2400 MH :: MSI GTX680 LIGHTNIN :: INTEL SSD 330 60G :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: ASUS MX27 :: ::
Jel bi to moglo da se proba ako si iz bg i gde ako nije problem da znam, a ko imas vremena i volje naravno ocu da uzmem neki monitor veci pa gledam, da ne uzmem neso bezveze, jer monitor ne kupujes svake godine kao ostali hardver ili svake druge ako me razumes pozdrav
Hahahaha, sinak pored 3D plazme od 2500 evra mi ne treba kršić od monitora, ne sekiraj se, cela mašina ti ne stane u TV, tako da ne ulazi u raspravu ko je zavistan a ko ne...
Idi teši drugare iz detinjstva na kolenima... __________________ Scourge of PCBerza
:: zavisnice,drago mi je da pratis svaku novu komponentu koju chicha kupi i tako nastavi samo...mene tvoj krs ne zanima a ovaj monitor si mogao samo na tv da vidis,za LIGHTNING Da ne pricam,hahahah :: ASUS P8Z77V-DELUX :: INTEL I7 3770K 4.9ghz & CORSAIR H10 :: 4x4gb KINGSTON PREDATOR 4X4GB 2400 MH :: MSI GTX680 LIGHTNIN :: INTEL SSD 330 60G :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: ASUS MX27 :: ::
Konkretno me zanima ASUS VG278H dali ici na ovaj ili taj sto si ti uzeo ovaj mi je sada malo skup inace bi ga sigurno uzeo ali nema se para sada ali ako taj zavrsava pricu onada bi uzeo ASUS MX279H
Daum pusti sada prepiranje vidim imas i ti taj monitor odakle si jel moze da se dodje kod tebe ako si iz bg necu doci praznih ruku neko picence klopa ... :):):):)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.