Interesantan je ton `da li uzeti...ili cekati..da li je isplatljivo...navjise dobijeno...itd`, vrlo mi je smesno kad ljudi ovako pricaju o grafickim kartama, a izrazavaju se kao da je rec o proizvodnoj traci za preduzece, a ustvari radi se o samo mnogo skupa stvar za dokolicu. xD
ton je namenjen onima koji gledaju njegov oglas o prodaji 690,ali se premisljaju da li cekati nove karte ili uzeti ovo sto ima
:: Interesantan je ton `da li uzeti...ili cekati..da li je isplatljivo...navjise dobijeno...itd`, vrlo mi je smesno kad ljudi ovako pricaju o grafickim kartama, a izrazavaju se kao da je rec o proizvodnoj traci za preduzece, a ustvari radi se o samo mnogo skupa stvar za dokolicu. x :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: ::
PRvo napali masu sa sliccaim nejgovog OC kako je to vrh prozivodu, kako je best buy a na ppod drugim nickom prodaju tu situ kartu pu ceni za koju mozes da kupis sad duplo bolje nesto. Ali paze ona je istekal garancia a 90% grafickih koje su na oglasima su donsene iz inostranstava ili su reaprirane. Cast izuzecima koji prodaju svoje primerke! NE busa se on sto mnogo voli taj proizvod nego sto bi da ga sto Lakse proda. Mada ima i onih sto bi dupe dali za Zelene ili Crvene.
koliko sam ja ispratio njegovu pricu on je tu kartu dobio, kao nagradu na takmicenju, a prodaje je zato sto mu ne treba takva karta, ne vidim razlog za napadanje coveka sto prodaje kartu... a i kad je objavio da je dobio na poklon obecao je da ce je testirati da ce to podeliti sa drugima....
Pa realno malo kurcenja je prisutno, ali nesto cisto sumnjam da njemu treba savet da li cekati ili terati ovo sto ima, kapiram da je to kurcenje doslo samo od sebe uz samo predstavljanje bencha karte...
Nije problem test niti da predstavi kartu licno, nego vec mu je slaba ( ne znam samo za sta ) i razmislja se o kupovini gtx 780 kada izadje... Da nije smesno bilo bi zalosno.
I ti to opisuješ njemu? :D __________________ Scourge of PCBerza
:: Nije problem test niti da predstavi kartu licno, :: nego vec mu je slaba ( ne znam samo za sta :: i razmislja se o kupovini gtx 780 kada izadje... :: Da nije smesno bilo bi zalosno :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis:Mx 51 :: Dell 22 :: ::
A tek kad pogledas koliko trosi a kakve performanse nudi, bolju karticu neces naci :)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger
:: Vrhunska karta.Odlicni rezultati :: Jedina mana je sto je skupa mada njegova cena nije toliko losa koliko ta karta zapravo kosta :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Brate jel radiš rodjendane, ali ne one fazone mazanje čokoladom itd nego klasične tačke ko klovnovi u cirkusu, ili čisto privatno za drugare iz detinjstva? __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.