ja sam se svojevremeno dvoumio izmedju te 2 graficke i odlucio se na kraju za 670, ali mi je u medjuvremenu uletela ova sto imam sad tako da od toga nije bilo nista, ali u svakom slucaju moja preporuka za 670 :)
Ako ti je taj phenom onda se ne isplati dati vise love za GTX670, pitanje je kolika je razlika izmedju gtx660ti i gtx670 u kombinaciji sa Phenom procesorom.
:: :: Pozz ljudi tema sama kaze imam neku kombinaciju pa me interesuje vredili dati vise love za 670 ili 660ti zavrsava monitor mi je 24 :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: HD 6870 Sapphir :: Cooler Master HAF 91 :: LC Power Arkangel 850 W :: Samsung SyncMaster P247 :: Altec Lansing VS3151 :: LOGITECH G400
Hvala Sky :) taj ce da bidne cini mi se . E sad sto se tice 660TI ne bi bas jer je u pitanju palit ili Gainward tu mi je garancija 2 godine i ne prenosi se na nasu zemlju to jest ostaje u toj zemlji dok MSI ASUS i GiGabyte moze :) ali tip mi je na MSI :) Imam neki dil da cim izadje naslednik 670 da preuzmem 670 od prijatelja a ako ne izadje u roku od mesec dva bice verovatno 660ti pa sta mi bog da :) Procesor mi se obracunava sa 580 koju sam testirao od kuma i ni stucnuo nije a 670 je tu negde tako da opusteno
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire Cooler Master HAF 912 LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400
:: Sve neki nVidia-ovci a presli na ATI sto se drajverima mlati :: :: Evo je zverka za Dejzana :: :: http://www.msi.com/product/vga/N670-PE-2GD5-OC.htm :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Mozes za te pare da uzmes finu kartu, 7950, ili cak ako da ides i na 7970, lepe igre ce da dele, nema sta.
`If you buy a single Radeon HD 7970 or HD 7950 you`ll be able to get keys for both Crysis 3 and Bioshock Infinite, completely free! HD 7800 series buyers will get both Bioshock Infinite and Tomb Raider.`
Cisto sumnjam da ce tek tako da daju kodove i onima koji su vec pazarili karte od ranije. Ovaj bundle ce da bude aktivan samo za nove kupovine, u skorijoj buducnosti. Valjda ce do kraja februara da krene akcija.
Hebo svoj bundle ali realno. Sve sto mi treba imam na netu free.
Vise mi je stalo da imam stabilan rad,fluidan fps,da nemam skokove i padove,sttutering,pucanje tekstura,flickering ,da driver podrska bude na nivou aktuelna sa nadolazecim naslovima i onim koji su vec stigli itd..
Drugo MSI daje Borderlands 2 i nisam siguran za Assassin`s Creed 3 za to treba pitati. Znam da AC3 ide sa Asus GTX 670 DCUII !
Mislim da je Dejzan povezao neke stvari a i realno bi bilo logicno da pocne da se bavi ekologijom :) A moze i da zalepi Apple logo na kartu kao sto je to Linus uradio na GTX590 :D Nivo i kvalitet idu jedno s drugim tj vrhunske firme hehe :))))
A ovi kako je krenulo pocece i karte da nude dzabe,jeb`te,bas su ocajni ,grcevito se bore . nVidia ih smazala kao macka slaninu :))))
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
HD7950 ili HD7970 plus igre, plus brze karte, AMD GAMING EVOLVED sve najpopularniji naslovi bolje rade na AMD-e satrase nvidiu :D
:: Vidim da si se odlucio(valjda) za NV. A jesli li uopste uzimao u razmatranje i AMD karte? . :: :: Vidim da se sprema odlican AMD Never Settle :: http://goo.gl/TAWF :: :: Mozes za te pare da uzmes finu kartu, 7950, ili cak ako da ides i na 7970, lepe igre ce da dele, nema sta. :: :: `If you buy a single Radeon HD 7970 or HD 7950 you`ll be able to get keys for both Crysis 3 and Bioshock Infinite, completely free! HD 7800 series buyers will get both Bioshock Infinite and Tomb Raider. ::
Ja sam odavno pricao da kad se pucaju pare treba uloziti u kvalitet i sigurnost :).Ne kazem ja da je ati los daleko bilo sad ga konzumiram al ovakva se prilika ne propusta :) :) Naravno ovo ako uspe bice magicni user kako ja kazem :) A sto se tice ekologije @SKY gadjas me opasno sa tim logo :) Cekam takodje maj tad ce mi biti vreme za menjanje ploce ,procesora :) Uvek menjam masine na 3 godine karte na 2 ili 3 godine zavisi dokle se stiglo :) @Forever bravo na to sam mislio ne kazem ja da je 965 ubica kao intel i7 ali zavrsava posao :) i terace to cudo :) E sad pitanje glasi oce li izlaziti nove generacije procesora INTEL I AMD ili da krenem polako da pratim cene sadasnjih ponuda ?
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire Cooler Master HAF 912 LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400
:: Hebo svoj bundle ali realno :: Sve sto mi treba imam na netu free :: :: Vise mi je stalo da imam stabilan rad,fluidan fps,da nemam skokove i padove,sttutering,pucanje tekstura,flickering ,da driver podrsk :: bude na nivou aktuelna sa nadolazecim naslovima i onim koji su vec stigli itd. :: :: Drugo MSI daje Borderlands 2 i nisam siguran za Assassin`s Creed 3 za to treba pitati :: Znam da AC3 ide sa Asus GTX 670 DCUII :: :: Mislim da je Dejzan povezao neke stvari a i realno bi bilo logicno da pocne da se bavi ekologijom : :: A moze i da zalepi Apple logo na kartu kao sto je to Linus uradio na GTX590 : :: Nivo i kvalitet idu jedno s drugim tj vrhunske firme hehe :))) :: :: A ovi kako je krenulo pocece i karte da nude dzabe,jeb`te,bas su ocajni ,grcevito se bore :: nVidia ih smazala kao macka slaninu :)))) :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Koliko vidim, osvanula je i vest na bench-u, dakle, ako je to tacno, sve amd karte kupljene posle 22.01.2013. upadaju u ovaj bundle, pa se kodovi mogu podici. Ako sam dobro razumeo posle 04. februara ovo krece, a kodovi se mogu zatraziti, ili kako vec, kod nasih prodavaca i to: -Emmi -Pc Practic i -WinWin
Znaci ako kartu kupite kod njih, ucestvujete i u ovom game bundle-u zvanicno kod nas. Impresivne igre se daju, nema sta.
xaxaaxaxa sky nece pokretati crysis 3 ono pokrene igru tamo mu izbaci AMD GAMING EVOLVED kakva ce to uzasno stvar za njega biti, kleo se u crysis 3 xaxxaxaxxx
:: Koliko vidim, osvanula je i vest na bench-u, dakle, ako je to tacno, sve amd karte kupljene posle 22.01.2013. upadaju u ovaj bundle, pa se kodovi mogu podici. Ako sam dobro razumeo posle 04. februara ovo krece, a kodovi se mogu zatraziti, ili kako vec, kod nasih prodavaca i to :: -Emm :: -Pc Practi :: :: -WinWi :: :: Znaci ako kartu kupite kod njih, ucestvujete i u ovom game bundle-u zvanicno kod nas. Impresivne igre se daju, nema sta :: :: Evo jedan wallpaper za Sky-a. :: http://img.benchmark.rs/41936/bundle_2.jp :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.