Ma nema veze treba samo da imas na ploci pci slot ili imas usb varujante malko skuplje evo imam iskustva pozitivna sa asus 7131samo koristi chris tv umesto originalnog softvera ili ako imas vise para javi pitanje je za sta ti je potrebna, pa mozemo vise da ti pomognemo.
Nećeš pogrešiti ako se odlučiš za KWORLD TV Studio Terminator (Philips SA 7131E čip). Samo umesto njegovog softvera koristi besplatni i fantastični FLY2000 TV. 31-32e.
Gledaj da izbegneš kartice sa Philips SA7135E ćipom jer voli da crkava ili skroz il gubi zvuk.
ja imam ekstra iskustva sa ovim karticama pro im je softver stabilan nepuca drugo slika je odlicna u poredjenju sa drugim karticama cenovnog ranga. Ja kada bih uzimao uzeo bih leadtek
I ja ti preporučujem Leadtek WinFast TV2000 Expert Košta oko 50e, i odlična je. Ima gomilu mogućnosti Nudi direktno snimanje na DVD, snimanje sa radija u mp3 formatu itd... Topla preporuka Vredi svaki evro
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.