Imam monitor Lg,ne mogu sad da se setim tacne oznake,koji je kupljen 2008 za 300 evra. Ima DVi i Analogni izlaz. Maksimalna rezolucija mu je bila 1680*1050 . 22 inca . Dve i po godine sam ga koristio,a zadnje dve godine mi stoji i ne palim ga. Da li je realno da ga prodam za nekih 4000-5000 dinara . Napisacu sutra oznaku,ali ako neko oiz ovih podataka kaze da li je to realno,ako nije ,koliko da trazim. Monitor radi ,nista mu ne fali.
Licno mislim da mozes dobiti vise od 5000. Na KP primetio sam da slicni monitori kostaju u proseku oko 65 eura!
U najgorem slucaju, ako se uopste ne proda po toj ceni, imas tih pomenutih 40 eura u pola noci od mene(pokusaj vise da dobijes,zapravo 100% sam siguran da ces vise da dobijes, naravno i apsolutno!).
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: Imam monitor Lg,ne mogu sad da se setim tacne oznake,koji je kupljen 2008 za 300 evra. Ima DVi i Analogni izlaz. Maksimalna rezolucija mu je bila 1680*1050 . 22 inca . Dve i po godine sam ga koristio,a zadnje dve godine mi stoji i ne palim ga. Da li je realno da ga prodam za nekih 4000-5000 dinara . Napisacu sutra oznaku,ali ako neko oiz ovih podataka kaze da li je to realno,ako nije ,koliko da trazim. Monitor radi ,nista mu ne fali ::
PATA HDD 80GB WD 10e PATA HDD 80GB Maxtor (neispravan) 0 DVD-R Teac (neispravan) 0 ATI Radeon 9550 128MB AGP 10/15e PCI TV card Pinnacle 5e PCI modem 56K 1e (ako nekom uvalis) CRT monitor 17 5e
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.