Preporuka za monitor sa tv tjunerom od 24``? Ja sam naisao na ove modele: SAMSUNG T24B301E LED LG M2482D-PZ LED Da li je bolje da TV gledam preko tv kartice?
ako je zbog mesta, ok, ili nekog drugog jakog razloga Monitor tv 24` je bacanje para. 1. tv karta i monitor 24` shto je dosta jeftinije, mada za sbb d3 ne treba tv kartica plus je veza hdmi kabal 2. dodaj josh malo love i kupi 32` TV, ako imash mesta i dobru poziciju da se koristi kao monitor
Pre bih isao na kombinaciju TV-Monitor. Za te pare vec imas neku kombinaciju 32inch, a ako dodas jos malo imaces jos vise kombinacija(FullHD u odnosu na HDReady npr)...
300 evra za monitor 24` je mnogo. Da se gleda tv na 24` 16`9 full Hd preko tv kartice je bezveze, imam tu kombinacijiu ali ne koristim. Ko nema drugu opciju, moze i tako. Za gledanje tv-a imam CRT 72cm i sbb d3 i ponekad odgledam neshto sa kompa, vezano svideo kablom. Dok mi za film treba neki LCD TV... CRT je prevazidjen davno a 24` je malo za film
Da li uzeti neki TV od npr 32`` umesto nekog veceg monitora. Trebam da kupim TV, ali i monitor. Ekran mi NAJVISE treba za citanje, tj. da mi ne zamara oci prilikom duzeg gledanja. To mi je jako vazno, jer imam problema sa ocima pilikom dugog gledanja u lose monitore. Cena sadasnjih televizora je jako blizu cena monitora, pa kada vec treba da uzmem neki, da li odmah uzeti TV?? Platio bih i malo vise ako cu za te pare dobiti TV i dobar ekran za citanje po netu.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.