Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Monitor 24` do 20.000 dinara
STRANA 1 OD 3  
milicic Monitor 24` do 20.000 dinara 23.01.2013. 20:15 T51460

status: user
broj poruka: 100
Hocu da kupim kvalitetan monitor koji ce sluziti prvenstveno za surf, word, gledanje filmova, ponekad PES 2013...dao bih do 20.000 dinara pa me zanima sta je best buy u toj kategoriji.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Za kvalitet.. 23.01.2013. 20:20 #470447

broj poruka: 18472
Ubodes iz prve i miran si..

http://itsvet.com/proizvod/dell-u2412m/comp_comp_monitor/177/2920

P.S.Nategni se malo,greota

Alternativa :

http://itsvet.com/proizvod/dell-ultrasharp-u2312hm/comp_comp_monitor/177/2927

Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

djokosrb Sve ti je 23.01.2013. 20:29 #470450

broj poruka: 6876
Amd-ovac rekao.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

alrad +- 24.01.2013. 13:32 #470556

broj poruka: 4843
Jel` vi prodajete ovaj monitor kad ga toliko hvalite?

Sta je sa komentarima -zadovoljnih- kupaca?

nista sveUzeo sam ga, pre 6 meseci, vec imam dva mrtva i nekoliko zaglavljenih pixela. Zavrsna obrada katestrofa, monitor obicna nula.

Cena, nemam rečiUzeo sam ovaj monitor, i procitao sam ove postove ali kasno, svtarno monitor je srednje klase, ne sviđa mi se završna ovrada po ivicama, i probijanje pri vrhovima, veoma razmišljam da vratim i uzmem Asus ML239H, tako će i biti.

- - - - - minus Cena, itdKada sam ga kupio pre 8 meseci bio je 174 eura danas 220 eura, ko je pametan? Ima ga u MM u Hungary kao sto je napisano u proslom postu ispod, sa povratom moze dobro da se prođe. Inače razmišljam o Asus ML239H video sam ga iz bliza panel OK.

itd.

Molim vas prestanite da uzdizete taj Dell u nebeske visine, kao da je Dell sinonim za monitor.
Ima jos marki na ovom svetu.

Dexter013 Ok 24.01.2013. 13:41 #470557

broj poruka: 17093
Ako je do 20 000 nek bude do 20 000,
i da bude 24.

samsung: http://goo.gl/jlKyD
asus: http://goo.gl/gUJzj
dell: http://goo.gl/A3H1J
LG: http://goo.gl/vCYFJ

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
CpuCooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
Mis:Mx 518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alrad @dexter 24.01.2013. 15:03 #470572

Tako brate, moze da se nadje dobar (ako ne i bolji) i za 160e.
Mada, meni je najpostenije ono sto radi VS, a to je garancija na 0 preminulih pajsera.

imarkovic Re: Monitor 24` do 20.000 dinara 24.01.2013. 15:07 #470574

broj poruka: 19012
preporuka za 1inch manji = Dell IPS LED, imas ga za te pare

:: Hocu da kupim kvalitetan monitor koji ce sluziti prvenstveno za surf, word, gledanje filmova, ponekad PES 2013...dao bih do 20.000 dinara pa me zanima sta je best buy u toj kategoriji
::
alrad 24.01.2013. 15:35 #470578

E da, kupi DELL!

Nemoj 24` i nemoj jeftino. Glup si i ne znas sta ti treba. I zato - kupi DELL!

Trci i ti oko DELL totema odeven u haljinicu od bambusovog lisca, protkanu suncevim zracima noci. Predji preko cvetnih poljana i pevaj sa nama.

` Svuda, sam ga, svuda srel.
To je nama naski Dell.
To je nama ruku delo, to je nama crno-belo,
Iz ormana, i iz spajza, preko belog paradajza,
to je nama DELL! DELL! DEEEEELL! `

DELL.
repsi re 24.01.2013. 15:36 #470579

broj poruka: 1276
ja imam 3 della i nemam niti jedan mrtav niti stuck pixel.. naravno da sam ih sve testirao u prodavnici pre nego shto sam lupio pare o sto.. Topla preporuka!

`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.`
Mario Andretti

Dexter013 @Al rad? 24.01.2013. 15:39 #470581

:)

Dell 22

:: Nemoj 24` i nemoj jeftino. Glup si i ne znas sta ti treba. I zato - kupi DELL
:: Trci i ti oko DELL totema odeven u haljinicu od bambusovog lisca, protkanu suncevim zracima noci. Predji preko cvetnih poljana i pevaj sa nama

:: ` Svuda, sam ga, svuda srel
:: To je nama naski Dell
:: To je nama ruku delo, to je nama crno-belo
:: Iz ormana, i iz spajza, preko belog paradajza
:: to je nama DELL! DELL! DEEEEELL!
alrad 24.01.2013. 15:54 #470586

To je kad su 99.-te testirali oruzje na nama, pa su nas podelili u dve grupe.
Cilj je bio da jednoj polovini bude usadjeno u svest da kupuje DELL, a da druga polovina poludi zbog toga.
Kako vidimo, cilj je postignut 100%.

imarkovic Re: 24.01.2013. 16:03 #470589

brate..kapiram tvoju poentu, ali budimo realni, zaista nema bolje ponude, okreni obrni, pogledaj stvari sa realne strane, daleko od toga da nista drugo ne valja.. ako je toliko ljudi zadovoljno sa tom jednom stvari, sta je tu logicnije, uzeti drugo nesto ili tu stvar>?

:: E da, kupi DELL!
:: Nemoj 24` i nemoj jeftino. Glup si i ne znas sta ti treba. I zato - kupi DELL
:: Trci i ti oko DELL totema odeven u haljinicu od bambusovog lisca, protkanu suncevim zracima noci. Predji preko cvetnih poljana i pevaj sa nama
:: ` Svuda, sam ga, svuda srel
:: To je nama naski Dell
:: To je nama ruku delo, to je nama crno-belo
:: Iz ormana, i iz spajza, preko belog paradajza
:: to je nama DELL! DELL! DEEEEELL!
:: DELL.
alrad 24.01.2013. 16:17 #470593

Pa ne znam ko je to toliko zadovoljan. Ovi iz komentara gore ocigledno nisu.
Nije taj monitor nista bolji od nekog drugog, nego je marketing biljka cudnovata.

Kad su svi pokupovali...grc...Dell, nije cudno ni da su neki zadovoljni.
Ali to vazi i za svaki drugi realan brend.

Ko nije imao prilike da uporedi ne moze ni da zna sta je bolje.

Ustalom, gde je tu pecat? http://goo.gl/d0gzG
imarkovic Re: 24.01.2013. 16:30 #470596

a stani malo, kako ti mozes da znas da niko nije imao prilike da uporedi pa ne zna za nista drugo da je bolje? Postoje razni testovi profesionalaca, specijalizovanih ljudi koji se time bave, ako nije za verovati njima, onda ne znam kome? Ja sam i sam bio skeptican na dell, dok se nisam i sam uverio.. tako dobra cena za takav monitor, sa svim opcijama koje ima je stvarno za pohvalu.. recimo ja sa subjektivnim potrebama, monitor koji me zadovoljava u smislu dizajna, nema sljastecu gloss zavrsnu obradu, ima dvi, vga, hdmi, pa i usb portove koji mi trebaju, ima pivot nosac, ima PERFEKTAN menu, ima IPS sa LED osvetljenjem, rezolucija, dobar panel koga toliko hvale, ne samo ovde ljudi, vec i po stranim forumima i to na svakom koraku.. jos se i ti na kraju uveris, pa nemoguce da su bas SVI ljudi toliko sujetni da hvale svi svog konja.. to ne moze da bude.. ViewSonic je za mene recimo vrhunski monitor, ali nisu izbacili adekvatan model i plus svi su glossy, tako da sam presao i sam na dell.. ako ti znaci nesto moja rec, stvarno sam zadovoljan. Drugo, i nema neki marketing, sem sto ga ima u svakom drugom filmu

:: Pa ne znam ko je to toliko zadovoljan. Ovi iz komentara gore ocigledno nisu
:: Nije taj monitor nista bolji od nekog drugog, nego je marketing biljka cudnovata
:: Kad su svi pokupovali...grc...Dell, nije cudno ni da su neki zadovoljni
:: Ali to vazi i za svaki drugi realan brend.
:: Ko nije imao prilike da uporedi ne moze ni da zna sta je bolje
zeljkoa IPS 24.01.2013. 16:32 #470598

status: admin
broj poruka: 714
Ja bi se ipak odlučio za neki koji ima IPS panel ( uopšte nemora da bude Dell ).

Pre nešto manje od mesec dana kupio sam :
http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/Monitori/lg-D2343P_BN-IPS-CINEMA-3D-Monitor-18092/

i sasvim sam zadovoljan slikom. Ugao vidljivosti, oštrina slike, punoća boja, ... sve je savršeno za moj ukus. Jedino što bi meni trebala veća rezolucija od FullHD ( nemam zamerku na 1920, ali itekako imam zamerku na 1080 piksela ).

Čak je i 3D, dobio sam dvoje naočare uz njega, ..., mada iskreno nemam pojma šta će mi to ...

Moja preporuka definitivno ide za IPS panel, pa biraj koji hoćeš.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Željko Arnautović,
Network IT doo
https://www.lisica.rs - https://www.pcberza.rs - https://www.networkit.rs
https://www.bginfo.rs - https://www.kginfo.rs - https://www.nsinfo.rs - https://www.nisinfo.rs

Dexter013 @zeljko 24.01.2013. 16:39 #470599

Uf deluje fino za tu cifru, inace i tebe polako zivcira 16:9?

Ja gledam kad budem menjao mog della u buducnosti
da ufatim nesto 24 ili 23 inca cak i 22 mi je ok, ali da je 16:10, 1920x1200
ali slabo ih vidim ima po normalnim cenama...

Dell 22

alrad @imarkovic 24.01.2013. 16:44 #470600

Ne kazem da ti nisi uporedio, nego masa noobova koji kupuju samo zato sto neko kaze da tako treba.
Ne moze svako da pogleda monitor koji dobija pre kupovine. To je redak izuzetak i ko moze blago njemu.
I zamisli sad, kupis monitor, ukljucis, kad ono tri pokojnika a garancije za to nema?

A i sta ti smeta okvir? Sta ima veze da li je mat ili se malo sjaji. Gledas sliku a ne ram.
Po meni je cak bolje jer malo ublazava svetlo ekrana reflektujuci okolinu. Zvuci glupo, ali svaka sitnica koja ima veze s vidom nije za bacanje.
imarkovic Re: @imarkovic 24.01.2013. 16:49 #470601

to jeste tacno, nazalost.. a okvir..pa nekom ne smeta to, ali meni definitivno bode oci.. imao sam glossy monitor i gledao sam ga 2 godine i kad god ga pogledam nervirala me ta glossy plastika.. obrisao sam ga 2 puta i izgrebao.. a mat je veoma zahvalan za odrzavanje.. to je sitnica koja meni smeta, tacno je da gledam u ekran, ali eto, sad sam zadovoljan:)

:: Ne kazem da ti nisi uporedio, nego masa noobova koji kupuju samo zato sto neko kaze da tako treba
:: Ne moze svako da pogleda monitor koji dobija pre kupovine. To je redak izuzetak i ko moze blago njemu
:: I zamisli sad, kupis monitor, ukljucis, kad ono tri pokojnika a garancije za to nema
:: A i sta ti smeta okvir? Sta ima veze da li je mat ili se malo sjaji. Gledas sliku a ne ram
Miskonius Re: Re: @imarkovic 24.01.2013. 16:56 #470602

broj poruka: 4420

Cime si ga brisao majke ti?
Smirglom?

. obrisao sam ga 2 puta i izgrebao..
imarkovic Re: Re: Re: @imarkovic 24.01.2013. 17:02 #470603

ma da, kako da ne, znas i sam kakav je glossy materijal ako si se susretao s tim.. par puta sam ga obrisao magicnom krpom i alkoholom, trljao sam onako malo grublje i kad se osusio video sam jako male ogrebotine, malo uocljive.. zatim ga usrala musica preko leta, izbegavao sam da brisem, i kad sam obrisao salvetom i alkoholom 70%, od ribanja se ogulila malo plastika, nisam mogao da verujem i od tad ga nisam brisao uopste, samo malo odozgo prasinu i postolje jer je moralo, suvom krpom nezno.. ma sranje

:: Cime si ga brisao majke ti
:: Smirglom
:: . obrisao sam ga 2 puta i izgrebao..
toothless @Imarković 24.01.2013. 17:14 #470605

broj poruka: 3241
Eeee...nije se taj materijal oštetio od alkohol i trljanje, nego od Mr Henkija ostavljenog od strane gore navedene mušice! :)

Kao kad ti se ptice (pogotovo galebovi) pohenkišu na kola pa to ostaviš da se zapeče i posle kad probaš da skineš-ode lak sa farbe.Sreća pa slonovi ne lete...

http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

Miskonius Re: Re: Re: Re: @imarkovic 24.01.2013. 17:19 #470607

broj poruka: 4420
Pa znam i ja imam glossy monitor, pa stvarno ne znam kako ti je to uspelo.
Mada ja ne dozvoljavam da bilo ko sere po mom monitoru, to da znas...

@Toothless

Krave, valjda?
Kakvi slonovi....
imarkovic bi sa lopatom morao da cisti monitor...

:: ma da, kako da ne, znas i sam kakav je glossy materijal ako si se susretao s tim.. par puta sam ga obrisao magicnom krpom i alkoholom, trljao sam onako malo grublje i kad se osusio video sam jako male ogrebotine, malo uocljive.. zatim ga usrala musica preko leta, izbegavao sam da brisem, i kad sam obrisao salvetom i alkoholom 70%, od ribanja se ogulila malo plastika, nisam mogao da verujem i od tad ga nisam brisao uopste, samo malo odozgo prasinu i postolje jer je moralo, suvom krpom nezno.. ma sranje
:: ::
:: :: Cime si ga brisao majke ti
:: :: Smirglom
:: :: . obrisao sam ga 2 puta i izgrebao..
toothless Re: Re: Re: Re: Re: @imarkovic 24.01.2013. 17:33 #470609

broj poruka: 3241
Mislim da bi mu u tom slučaju čišćenje monitora predstavljalo najmanji problem.
Naravno, pod uslovom da ima dovoljnu visinu plafona da slon može da leti kroz sobu i da mu ostavi mister Henki Howdyyyyyyyy - Ho pozdrav. :)

ON topic: Moj monitor ima glossy okvir ali mi ne smeta.Valjda je fora u tome što samo treba da sačekaš da na njega padne dovoljan sloj prašine da ne može da sija čak ni da je radioaktivan.
http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

:: @Toothles
:: Krave, valjda
:: Kakvi slonovi....
:: imarkovic bi sa lopatom morao da cisti monitor...

SkyFire ... 24.01.2013. 18:05 #470615

broj poruka: 18472
Hahaha vrh tema.Sit sam se ismejao!

@Alrad

Prijatelju pa sta ti hoces za 200 jura?Visoku klasu?Eizo?
Pa ne mere batice,i to sto je Dell sprckao sa IPS meni ni dan danas nije jasno kako im se isplati a nemoj mi reci da je shit jer sam taj monitor vec nabavljao!
Za 200+ eur je fantasticna kupovina ,smesna cifra za monitor sa IPS matricom!

@imarkovicu

Da nisi koristio onu mrezicu sto se peru sudovi sa njom?Ko zna u kom si ti beutu bio pa si mislio da cistis sa magicnom krpom..Znas kako,sve je to tu blizu namenski ali ipak se ne koristi u iste svrhe :)))))
Shvatam kako si izgulio monitor :D

Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

Milos22 Re: Re: Re: @imarkovic 24.01.2013. 19:16 #470624

broj poruka: 1720
Hahahaha

HAF 912 Plus
I5 3570k
Z77A-GD55
2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz
Corsair H60
Seasonic 620GM
2TB WD Green
Mushkin Chronos 180GB
GTX 580
Dell U2312hm
Cm storm recon
Cm storm trigger

:: Cime si ga brisao majke ti
:: Smirglom
:: . obrisao sam ga 2 puta i izgrebao..
imarkovic Re: ... 24.01.2013. 19:43 #470631

ma ti kad ne bi lupio nesto.. gori si od ovog Miska:) da, brisao sam onom zelenom stranom sundjera za pranje sudova, a posle sam ga dobro ismirglao i gle cuda, ogulilo se malo:)))
braco, ljudi, nije se bas toliko ogulio, koliko ste vi umislili, nego glossy je postao malo onako blago kao zamagljen, eto vam opis, mat kad se brise to je milina, samo suvom krpom i gotovo, a ovo kad napada prasina mora bajo da se oriba i opet ostaju cestice.. monitor je lep i cist samo prva 4 dana i posle bog otac ne moze da ga ocisti da se sija kao prvi put.. eto to je glossy

:: @imarkovic
:: Da nisi koristio onu mrezicu sto se peru sudovi sa njom?Ko zna u kom si ti beutu bio pa si mislio da cistis sa magicnom krpom..Znas kako,sve je to tu blizu namenski ali ipak se ne koristi u iste svrhe :))))
:: Shvatam kako si izgulio monitor :
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
STRANA 1 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs