Kupio sam athlon x3 455 za koji mi je garantovano da se otkljucava u b55 ali od toga nista,nikako nisam uspeo da ga otkljucam!Danas sam kupio graf od Nikole koji se oglasava ovde na oglasima sa silnim grafikama i br mu je sa 3 nule u sredini i jako sam zadovoljan saradnjom topla preporuka svi no da predjemo na stvar,nakon stavljanja njegove grafike i podizanja sistema bzv sam probao o5 da otkljucam procesor u x4 b55 kad se ispostavi da sa ovom grafikom to moze bez problema!!! Tako da sam danas dobio i novi proc i novu grafiku :-))) Da mi je neko rekao da je za otkljucavanje procesora bitna i grafika pre ovoga bi verovatno dobio gadnu psovku sa sve sljagom pride ali sada def priznajem da je sve moguce kada je komp u pitanju......tako da ko ima proc koji se navodno otkljucava a kod njega nece neka proba sa drugom grafikom.....pozzzzz VIEWSONIC VX2370Smh-LE CPU:AMD Athlon II 455>B55 x4 3.3GHz MB:ASRock 870 extreme 3 RAM:4GB OCZ Platinum GPU:MSI GTX460 1GB OC HDD:WD 160GB Sata LC600W Elite 322
Oho, pa u zdravlju da sve to lepo koristis ! .D kako radi graficka ? jel si mozda pratio procenat iskoriscenosti ?
Ja mu bas nudio moju grafiku uz doplatu za tu msi, ali nije teo covek , kaze nece nista bez garancije .
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/Gainward gtx275 /2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio-Esi Prodigy 7.1 hifi.Sony cmt-cpx1 I vufer JBL sub 135.
:: Kupio sam athlon x3 455 za koji mi je garantovano da se otkljucava u b55 ali od toga nista,nikako nisam uspeo da ga otkljucam!Danas sam kupio graf od Nikole koji se oglasava ovde na oglasima sa silnim grafikama i br mu je sa 3 nule u sredini i jako sam zadovoljan saradnjom topla preporuka svi no da predjemo na stvar,nakon stavljanja njegove grafike i podizanja sistema bzv sam probao o5 da otkljucam procesor u x4 b55 kad se ispostavi da sa ovom grafikom to moze bez problema!! :: Tako da sam danas dobio i novi proc i novu grafiku :-)) :: Da mi je neko rekao da je za otkljucavanje procesora bitna i grafika pre ovoga bi verovatno dobio gadnu psovku sa sve sljagom pride ali sada def priznajem da je sve moguce kada je komp u pitanju......tako da ko ima proc koji se navodno otkljucava a kod njega nece neka proba sa drugom grafikom.....pozzzz :: VIEWSONIC VX2370Smh-L :: CPU:AMD Athlon II 455>B55 x4 3.3GH :: MB:ASRock 870 extreme :: RAM:4GB OCZ Platinu :: GPU:MSI GTX460 1GB O :: HDD:WD 160GB Sat :: LC600 :: Elite 322
Kada isprobam javljam,inace je graf jako lepa :-) sa dva kulera sto se meni licno vise svidja,sto se tice Nikole decko zeli da zaradi na jako posten nacin prema kupcu zato i nece nista bez garancije,kad bi svi bili takvi gde bi nam bio kraj :-) VIEWSONIC VX2370Smh-LED CPU:AMD Athlon II 455 x3 4.0GHz MB:ASRock 870 extreme 3 RAM:4GB OCZ Platinum GPU:MSI GTX460 1GB OC HDD:WD 160GB Sata LC600W Elite 322
Kada isprobam javljam,inace je graf jako lepa :-) sa dva kulera sto se meni licno vise svidja,sto se tice Nikole decko zeli da zaradi na jako posten nacin prema kupcu zato i nece nista bez garancije,kad bi svi bili takvi gde bi nam bio kraj :-) VIEWSONIC VX2370Smh-LED CPU:AMD Athlon II 455 x3 4.0GHz MB:ASRock 870 extreme 3 RAM:4GB OCZ Platinum GPU:MSI GTX460 1GB OC HDD:WD 160GB Sata LC600W Elite 322
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/Gainward gtx275 /2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio-Esi Prodigy 7.1 hifi.Sony cmt-cpx1 I vufer JBL sub 135.
:: Kada isprobam javljam,inace je graf jako lepa :-) sa dva kulera sto se meni licno vise svidja,sto se tice Nikole decko zeli da zaradi na jako posten nacin prema kupcu zato i nece nista bez garancije,kad bi svi bili takvi gde bi nam bio kraj :- :: VIEWSONIC VX2370Smh-LE :: CPU:AMD Athlon II 455 x3 4.0GH :: MB:ASRock 870 extreme :: RAM:4GB OCZ Platinu :: GPU:MSI GTX460 1GB O :: HDD:WD 160GB Sat :: LC600 :: Elite 32 :: ::
Probaj pa javi, ja sam imao tesko iskustvo sa GTX 460 na Q6600. Muke nevidjene. LGU me je ubio u pojam i naterao da prodam sve, pre toga sam plocu izgoreo a kasnije sve bacio u K.... Ako ti radi sve OK , budi srecan i uzivaj.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Kada isprobam javljam,inace je graf jako lepa :-) sa dva kulera sto se meni licno vise svidja,sto se tice Nikole decko zeli da zaradi na jako posten nacin prema kupcu zato i nece nista bez garancije,kad bi svi bili takvi gde bi nam bio kraj :- :: VIEWSONIC VX2370Smh-LE :: CPU:AMD Athlon II 455 x3 4.0GH :: MB:ASRock 870 extreme :: RAM:4GB OCZ Platinu :: GPU:MSI GTX460 1GB O :: HDD:WD 160GB Sat :: LC600 :: Elite 32 :: ::
:: do 62c u igrama, kod mene otvorena kutija, videcu kako ce ici kad otopli... Inace kad se kuler zaleti ko fen za kosu : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Kako doticna kartica stoji sa temperaturama
Mislio sam konkretno na ovu koju je momak uzeo od Nikole, twin fan. Interesuje me posto sam imao GTX 560 sa identicnim hladjenjem i temps su joj preko leta bile 29-59 koliko se secam.
Grafika za sada radi taman,temp je od 33 d0 60C,sinoc sam tek sve namestio pa cu za weekend da uradim par testova pa cu da pustim,moj primerak jhe sa dva kulera pa zato valjda i ima max temp 60C VIEWSONIC VX2370Smh-LED CPU:AMD Phenom II b55 x4 3.6GHz MB:ASRock 870 extreme 3 RAM:4GB OCZ Platinum GPU:MSI GTX460 1GB OC HDD:WD 160GB Sata LC600W Elite 322
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.