Dragi nas (cobane :) ) zelim da ti se ovim putem zahvalim za sve odgovore kao i predloge koje si mi priustio i da ti cestitam na zeljli da svima pomognes. . . jes da nekada malo preteras sa guranjem nosa ali to je tako kad pomazes redom :) sve u svemu,suma sumaru hvala ti na vremenu,strpljenju i zelji da uvek pomognes!!!!!!!Ima tu jos ljudi ali nisu taj level :) ili rade ljudi nesto jeste :)
Ovom prilikom zelim da pozdravim sada nadaleko poznatog `hejtera` ATI-ja Tortojeda koji je coban high level zbog toga ali je nas :) i ko jos ima da ne voli crvenkapu covece?!?!Pa vuk se nalozio a kamo li mi :)
Shabane,shamane `) jesi klokno taj 455,kod mene bez diranja napona i cuda,muda radi na 4.0GHz lagano a 4 jezgro nekada otkljuca i radi nekada nece da digne win!
Jbg ja se trudim da sa svima budem ok, cak i ako me neko i nervira opet pokusam na fin i kulturan nacin da kazem da se ne slazem i zasto, nikad nisam opsovao nikoga ovde, niti uvredio direktno i namerno, a volim cesto da zajebavam pa ako sam i nekada preterao izvinjavam se.
Kad se prolepsa malo vreme kasnije, mogli bi okupljanje PC berzasa verzija 2.0? Sredjen stan, uzet namestaj, ima mesta za jos i vise ljudi.
Salu na stranu, kapiram ja tebe tebra i sale i zezanje, nikad problem nismo imali a nismo ni od juce na ovom forumu, sto se mene tice, opusteno, ja se stalno salim i na svoj i na tudji racun i nema potrebe da se izvinjavas jer nema razloga za to. Ja sam za sto se tice okupljanja, malo kad otopli pa taman kolima da dodjem i usput da pregazim par clanova sa foruma, da vide sta je smooth driving! xD Sala naravno! :) br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Ma kome jos od sve ove muke zivotne treba i svadja?! Dexter013 batko nisam sa nosem mislio nista lose nego sam citao jednu tvoju svadju relativno skoro sa nekim shabanom u koju si se badava uvukao sam pa sam na takve stvari mislio ,nista lose.... a ovaj SHORTEE sto hoce da se svadja treba ga BAN odmah! `)))))))) Sto se tice okupljanja zajebah se sto nisam dosao prosli put ali sad nece da omane moze i kod mene ali sam u va pa ce mnogi da odustanu sto je bzv! E da pozzz cobani :))) CPU:AMD 455 x3 4.0GHz MB:ASRock 870 extreme 3 RAM:4GB GPU:GTX460 1GB OC HDD:160GB Sata LC600W
Ali Bobi, nece to biti tako glatko ako imas jos prikolicu i par ljudi, sve zavisi ko ti sedne u kola nije to do samih kola koliko ce glatko ici, ako me razumes.
80km/h sa bmw-om i 80 km/h sa mercedesom uopste nije ista brzina...
Hjundai kupe, 1.6 16v, black edition. :) Ima mesta za jos jednu, eventualno dve osobe a prikolicu nemam jbga. :) Ne ispaljujem vec imam dosta obaveza a radim po 10-12h svaki dan, iskombinovacemo se kad bude R2.0, samo da prodje ovo vreme, najavili su i sneg, pa ce biti verovatno haos.
Ne, ne kapiram. Poslednje moje javljanje kolegi bilo je u kontekstu mogucnosti
23.01.2013. 15:25
status: user broj poruka: 10999
zamene graf. karti (neki njegov drug se, navodno, dvoumio da li da zadrzi jednu 680-ku ili da udruzi dve crvenkape - ja sam ponudio zamenu na bazi moja 470-ka + izvesna suma novca=680...). Nije bilo nikakvog ``hejtovanja`` a narocito nicega uperenog protiv kolege (Kuglice)...
Ranije sam mu, koliko me secanje sluzi, u vise navrata pomogao nekim savetima, kada se radilo o nekakvim sitnim tehn. problemima sa PC-jem...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.