7870 MSI ili 660 MSI po meni mrtva trka sta volis vise od ta dva pa izaberi
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire Cooler Master HAF 912 LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400
:: Imam grafiku GTX460, 2 godine stara i riknula mi :: :: Pa sad gledam sta bih mogao da nadjem da je zamenim. Vidim da je njena cena sada nesto ispod 100e :: :: Sta mozete da mi preporucite tako u tom rangu - DO 200e? ::
:: Imam grafiku GTX460, 2 godine stara i riknula mi :: :: Pa sad gledam sta bih mogao da nadjem da je zamenim. Vidim da je njena cena sada nesto ispod 100e :: :: Sta mozete da mi preporucite tako u tom rangu - DO 200e? ::
P.S. Mogu li se uopste prodati neispravne karte? Postoji li neko ko popravlja to?
:: :: Cekaj ti oces neispravnu kartu prodas za 100e :: :: :: Imam grafiku GTX460, 2 godine stara i riknula mi :: :: :: :: Pa sad gledam sta bih mogao da nadjem da je zamenim. Vidim da je njena cena sada nesto ispod 100e :: :: :: :: Sta mozete da mi preporucite tako u tom rangu - DO 200e? :: ::
nisi napisao ostatak konfiguracije tj. koji procesor imaš, koliko RAM-a i kojeg (ddr2 , ddr 3)... i najbitnije - koje napajanje imaš? Ovo poslednje ti je najbitnije pitanje...
Stara grafika mi je prsla tako sto se od paljenja racunara pojavljuju isprekidane linije svuda po ekranu. Znaci skroz pocev od boot menija, startovanja sistema i samog windowsa, sve je isprekidano linijama. Komp ne prijavljuje nikakvu nepravilnost sa grafickom kartom. Samo windows ne moze da se startuje normalno, jedino u safe modu... kontam da je verovatno otisao neki cip ili nesto na grafickoj. Ima li tome leka, moze li to da se popravi?
Evo je konfiguracija:
CPU INTEL CORE I5 760 2.80GHZ 8MB LGA1156 BOX ASUS P7P55 LX INTEL P55 LGA1156 2XPCIE/DDR3 HDD 1 TB Western Digital SATA2, 7200, 64MB DDR3 4GB 2X2GB KIT PC1600 CL9 SILICON POWER GeForce GTX460 1024MB GDDR5 CHIEFTEC APS-550S, 550W
Kontam da bi sve gore navedene karte mogle da rade bez problema?
Koji ti proizvodjac zar nemaš vecu garanciju za kartu.(glupo pitanje al aj) http://is.gd/Dm0UYB http://is.gd/xQHvCx Ovo gore su linkovi da ti pomognu koju izmedju te dve(660 ili 7870 - moj izbor 7870 tfIII) Ja bi i pored svega dodao još 60 evra i prešo na 7950.
hladnjake sa nje i plasticne dijelove stavi u rernu na 200C 10 min kad se ohladi spakuj je opet i radice ali samo bog zna koliko..tu su ti otisli hladni lemovi ispod cipa..jedini pravi lijek je reball (prekuglavanje) chipa
AMD Ahlon II 445 X3 3.1GHz Cooler Master V8 Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLUS KINGSTON 8GB (2X4GB) 1866 DDR3 ASUS Sabertooth 990FX R2.0 2x Samsung F3 Spinpoint 500GB RAID0 Cooler Master GX 550
1 gtx 660 ili 7870 2 probaj rernu sa gtx 460 nista te ne kosta, imas klipova po youtube-u koliko hoces 3 ne uzimaj vise karte sa dve godine garancije, znaci samo asus msi gigabyte... 4 napajanje je ok podrzace
Ja sam uzeo nedavno MSI GTX660 TF3, karta na 1150mhz radi na 59c, šta dalje da ti pričam. Battlefield 3 na Ultra + 2xAA 50-60 fpsa. Imaš usput i PhysX, taman da uživaš u Borderlandsu 2 ko čovek...
Bolje od ove karte ti i ne treba, svaki naslov danas će da sabije na maximumu. __________________ Scourge of PCBerza
Ma uzeo sam komp preko nekog rodjaka kao nesto jeftinije, pa sam dobio garanciju na ceo komp 2 godine. Odmah sam se smorio sto nije bila po komponentama pojedinacno garancija, ali jbg... Ko je mogao da pretpostavi da ce mi riknuti grafika, to mi se nikad nije desilo. I ono... 2 godine i 2 meseca PAFFF ode grafika koja bi inace trebala da ima 3 godine garanciju :))))))
Gledam sad ovo za pecenje grafike u rerni, i ne mogu da verujem :) Probacu svakako!
napiši brate koja je, tj koji proizvođač...možda možeš preko serijskog broja da ostvariš garanciju ako je tada imala 3 godine garancije kod uvoznika... Ako je Asus ili MSi, javiće ti se ljudi koji znaju gde treba da se obratiš za garanciju preko serijskog broja.
Uh evo jedva pronadjoh celu specifikaciju... dakle jeste GAINWARD:
VGA GAINWARD PCI-E 1024MB GDDR5 GeForce GTX460, 336 cores, Golden Sample, Core 700 MHz, Mem 3600 MHz, HDMI 1.4a, GeForce with CUDA
Da li i kod njih vazi ta prica da bih preko serijskog broja mogao da je zamenim?
:: napiši brate koja je, tj koji proizvođač...možda možeš preko serijskog broja da ostvariš garanciju ako je tada imala 3 godine garancije kod uvoznika.. :: Ako je Asus ili MSi, javiće ti se ljudi koji znaju gde treba da se obratiš za garanciju preko serijskog broja :: :: http://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53 :: ::
proveri mejl ponekad...ne moraš da čekaš da ti poštar donese pismo na adresu. :P Ako nisi zvao tamo-zovi i pitaj.Ako jesi, bar mi odgovori na mejl šta si uradio...
:: :: Auuuuu... koji sam ja baksuz. Gde bas od svih da se zalomi gainward. E malera : :: :: Dobro sad znam za ubuduce.. :: :: Nego zna li neko koliko kosta to menjanje hladnih lemova ispod chipa - reball chipa? :: I gde to moze da se uradi :: ::
Lladno mi tvoj mail bacio u junk pa nisam ni provalio da si mi poslao.
Raspitacu se u servisima koliko kosta ta popravka i za koliko bih para mogao da je prodam pa cu javiti sta sam uradio. Ako nista onda joj rerna ne gine :)
Ako neko ima neke servise da mi preporuci sto rade to reball-ovanje chipova dobrodosao je da preporuci. Sto vise opcija budem imao to cu bolju ponudu naci :)
:: proveri mejl ponekad...ne moraš da čekaš da ti poštar donese pismo na adresu. : :: Ako nisi zvao tamo-zovi i pitaj.Ako jesi, bar mi odgovori na mejl šta si uradio.. :: :: http://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53 :: :: :: :: :: Auuuuu... koji sam ja baksuz. Gde bas od svih da se zalomi gainward. E malera : :: :: :: :: Dobro sad znam za ubuduce.. :: :: :: :: Nego zna li neko koliko kosta to menjanje hladnih lemova ispod chipa - reball chipa? :: :: I gde to moze da se uradi :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.