Pa znas sta, nVidia bi isto trosila brate... Samo eto, necemo saznati kad je nisu izbacili. Ja dajem glas ove godine za AMD high end graficke.
:: Treba 2 napajanja od 1000w u SLI da ih stavis da bi moglo nesto da se igra . :: :: HAF 912 Plu :: I5 3570 :: Z77A-GD5 :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: Corsair H6 :: Seasonic 620G :: 2TB WD Gree :: Mushkin Chronos 180G :: GTX 58 :: Dell U2312h :: Cm storm reco :: Cm storm trigge :: ::
Nije sve jedno.. Svaka cast za izvedbu,stvarno bruka karta ali..Dati ovolike pare je apsurd!Prvo to,drugo posle mnogo gora stvar jeste sto si osudjen na microsttutering koji njihove dual GPU karte prati godinama u velikoj meri. Imaju problema i sa single kartama a kamo li sa Dual GPU. I sta vredi onda takav hardver?Samo da ga zelis (mi koji gledamo) ili da ga gledas (oni koji ga mozda kupe)
Ne hejtujem,stvarno realno analiziram situaciju..Ovo je lepo za oko i za ono da imam bolje od komsije ali prava i realna primena ne postoji i ako kazem hardver je do jaja nema sta bez obzira dal je nV ili ATI Asus razvaljuje sa ovim edicijama. Ovde i mocna eVGA ima da spusti glavu!
Za 1500$ kupis 3 GTX680 u triple SLI i ostane ti pride za brutalni SSD ili uzeti dve GTX690 - gde je 1500$ tu je i 1600-1700$ sto bi uradio bez razmisljanja da imam alternativu ako je vec do entuzijazma..Ono je bruka karta.
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
A sta moze ova graficka karta? Playstation ima mnogo slabiju graficku i gura sva najnovija imena. Prvenstveno za te pare pre bi kupio neki quadro koji znam cemu sluzi.
Karta je bruka, samo toliku snagu nema gde da pokrenemo, sve ce da leti, pa sve leti i na 580. 660 itd, a kostaju mnogo manje.
Dobra arhitektura koja nece imati gde da se iskoristi.
Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
To sto PC ima vecu rezoluciju od konzola i besne filtere na x32 i x16 to treba da paltis 15x skuplje. Ko voli nek izvoli, slobodno.
SLi i CF je super sa kartama iz srednje klase, dobijes dosta vise za manje para. Ili jedna jaca solo karta da si miran duze vreme do sledeceg upgrade-a.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.