Pa normalno da se cuje kad ima turbinu. Jel vidis ti ovo Ti - Turbo/Intercooler Salu nas stranu verovatno ti je broj obrtaja zakucan na 100% iz nekog razloga. Pokusaj ponovo da reinstaliras driver ili pogledaj sa nekim toolom kao sto je MSI Afterburner pa setuj manuelno ili samo stavi na auto!
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
ali kad god sam imao tripova sa frekvencijama graficke i brojem obrtaja ventilatora, krivac je bila neka druga aplikacija (ATT ili Afterburner), a ne drajver.
ja imam asus 560ti dc2, ona je glasnija od te msi, imam takodje poslednji drajver, ali uopste se ne cuje kao avion, cuje se normalno, ni tiho ni glasno, ali to tek kad upalim neku igru, inace u idle se ne cuje
:: :: msi 560 ti oc [ nije repair] , kupnjena pre godinu dana , sa zadnjim driverima cuje se kao avion.. Da li jos neko ima probleme sa driverima novim ?
Sky lepo kaze samo instaliraj msi afterburner i fan speed na auto, iz nekog razloga karta je zakucala fan speed na 100%, ili se gadno pregreva pa pokusava da se hladi, trece nema.
problem je sto masa ljudi bas i ne voli da otvara svoja kucista tako cesto
:: To si trebao sam da proveris pre nego sto si otvarao temu :: Ovako si prebacio teziste na driver pa si shodno tome i dobio adekvatan odgovor :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Izem ti kartu kad joj malo prasine smeta. Moja ATI nije ciscena godinu dana, puna prasine, pikavaca, muva, paukova, cak i devojci FAN pocupo pola frizure, a i dalje tiha i hladna kao spricer:) ATI rules! Nvidia krs!
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Trebalo bi.Ja se najezim kad vidim prasinu na kucistu odozgo a kamo li unutra. Veoma cesto idem da izduvam na kompresor i ako kuciste ima jedno 30-tak kg-a opet mi nije tesko da ga nosim cesce! Primetio sam da mnogi ne znaju ni da ociste prasinu,koriste cetkice za zube,usisivace,ne znaju kako se pasta skida itd..Ako budem imao vremena uradicu jedan guide za pocetnike ,nek ima da se ne postavljaju non stop iste teme kako ovo,ono?
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: problem je sto masa ljudi bas i ne voli da otvara svoja kucista tako cest :: :: :: :: To si trebao sam da proveris pre nego sto si otvarao temu :: :: Ovako si prebacio teziste na driver pa si shodno tome i dobio adekvatan odgovor :: :: :: :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.