Da li neko ima ovaj monitor iz naslova? ili ako zna, kako da se podesi slika preko hdmi-a? Posto je mutra i ima oko 2cm s strana ? nije slika preko celog ekrana? a sa VGA(D-Sub) bude preko celog ektrana i nije mutra? O.o Hvala unapred. Poz .)
Problemi vezani za suženi prikaz(rezoluciju) su prisutni na integrisanim grafičkim rešenjima, ali i na diskretnim kartama. Za početak napiši koju grafičku kartu imaš, probaj da staviš poslednji VGA driver i navedi da li koristiš DVI to HDMI adapter ili samo HDMI kabal?
Imam taj monitor oko 15 meseci i smatram da je jedan od najboljih u klasi. Idi na benchmark.rs i procitaj test monitora i tamo ti je objašnjeno kako da podesiš osvetlenje i kontrast i ostale parametre. Nije svaki primerak monitora identičan, ali ako ga podesiš kako je tamo opisano, dobićeš maksimum.
Imam taj monitor oko 15 meseci i smatram da je jedan od najboljih u klasi. Idi na benchmark.rs i procitaj test monitora i tamo ti je objašnjeno kako da podesiš osvetlenje i kontrast i ostale parametre. Nije svaki primerak monitora identičan, ali ako ga podesiš kako je tamo opisano, dobićeš maksimum.
:: :: Imam taj monitor oko 15 meseci i smatram da je jedan od najboljih u klasi. Idi na benchmark.rs i procitaj test monitora i tamo ti je objašnjeno kako da podesiš osvetlenje i kontrast i ostale parametre. Nije svaki primerak monitora identičan, ali ako ga podesiš kako je tamo opisano, dobićeš maksimum. :: :: Pozdrav :: ::
Jedan momak mi je poslao direktan e-mail sa molbom da mu pokažem kako da podesi monitor i ja sam evo napravio screenshoot-ove sa OSD-om, tako da svako ko ima ovaj fantastični moniror sada može da ga setuje.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.