Narucio sam ovaj monitor u win winu za 14990 inace kosta 18900 al bozic pa popusti i tako pa me zanima nesto mi mnogo ovih 7ms kasnje,da li je to puno za igre ili ne....hvala
Monitor je vrh! Imam ga već nekoliko meseci i prezadovoljan sam. Dvoumio sam se između ovog i Dell-a u klasi, odlučio da uzmem ViewSonic. Imao sam prilike da poredim monitor pored monitora - ovaj ViewSonic i Dell U2311H (IPS 8m/s, ali nije LED) - bukvalno nisu mogli da se porede. ViewSonic za dve klase ima bolju sliku. Takođe, što se tiče dizajna, ViewSonic mi je lepši i moderniji (stvar ličnog ukusa). mana su te zavučene touch kontrole, ali kapiram da niko ne šteluje monitor svakih 5 minuta.. Da skratim, velika preporuka s moje strane za ViewSonic! Pozz xYz
:: Kakvi su utisci :: :: ..................................................................................... :: Video sam ga uzivo, izgleda mnoooogo bolje nego na slikama. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.