Doneo mi ortak ovu kartu ubacim je ja kod mene u komp instalacija auto drajvera prodje ok,pokrenem gpu-z kad ono tamo pise sli disabled.Sto mu dodje na to da jedna od dve karte unutar ove jedne zeza.Restart kompa uvodem monitor u gornju kartu slike nema sto znaci da je gornja pocela da zeza.Sad je pitanje da li je ovo hardverske prirode ili je samo sjebano nesto u biosu?Karta radi ok prolazi 3d mark sa skorom od skoro 12k poena.
Je l su prikazane obe kartice u Computer Manageru? Ako ne onda je verovatno problem u hardveru. Probaj drugi drajver kao sto te je savetovao Obrad, mozda i upali.
Mr. President i ostatak zimzelenih se uopste na obaziru na ovakve postove jer to ne moze biti greska hardverske ili softverske prirode. Samo korisnik moze da uprska stvar. Boze, NVIDIA je to :)
Drugar mi je svojevremeno trazio istu grafiku, posto je u datom momentu bilo brdo repariranih iz pina za manje pare, dotican model, izmenjali smo jedno tri, od kojih je jedna imala slican problem, odnosno radila kao single gpu, razlika se videla tada u doticnom crisis 1 u fps, tako da smo odustali...
Btw, to što stavljaš u gornji ili donji port ne znači da se koristi jedna ili druga. Te dve karte se vode kao jedna, a razlog što nemaš sliku na drugom je verovatno jer nije podešen monitor na tom portu kao glavni. __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.