Mislim da je dovoljno ali pravih 400w, ja imam chieftec 450w i uskoro cu uzeti istu grafiku kao i ti ali ASUS??? nikako nije se proslavio sa grafikama iz serije 7xxx. G A I N W A R D je zakon moj ti je savet da se odlucis za njega. pozz
Ja sam preko oglasa kupio evga 8800 gts za 230 eura,pre dve nedelje. Kao sto ti je rekao ice ako je stvarnih 400 w mislim da neces imati problema. Ja imam codegen briza 400 W i nisam imao problema (C2D procesor), mada da sam imao vise para kupio bih neki zvucniji brand.Mislim da ovo codegen napajanje nije bas 400 w ali bitno je da komp stabilan. Poz.
Nisam ni reko daje krs ali iz iskustva znam da ne moze ni da pridje Gainwardu, oduvek sam imao Asusove kartice sve dok jednom nisam uzeo Geinwarda i od tada sam zavoleo lepu crvenu boju na ploci
Nisam ni reko daje krs ali iz iskustva znam da ne moze ni da pridje Gainwardu, oduvek sam imao Asusove kartice sve dok jednom nisam uzeo Geinwarda i od tada sam zavoleo lepu crvenu boju na ploci
:: Da li je 400W dovoljno da se nahrani 8800GTS Paaaa... Mozda ja samo volim da trosim,ali ipak mislim da je ovo neki minimum ispod koga ne bi trebalo ici: http://www.xoxide.com/ultra-x3-1600w-psu.html
Kompletno bacanje para. 1600W je previse cak i za 8800GTX SLi...
:: Paaaa.. :: Mozda ja samo volim da trosim,ali ipak mislim da je ovo neki minimum ispod koga ne bi trebalo ici :: http://www.xoxide.com/ultra-x3-1600w-psu.htm :: :: :: DaSickSystem
:: Kompletno bacanje para. 1600W je previse cak i za 8800GTX SLi.. Ma nemoj...Nikad neznas da li ces jednog dana hteti da prikljucis sporet,vesmasinu i klimu na isto to napajanje...Ipak treba razmisljati malo unaped.)))
PS. Sad ozbiljno.Negde sam procitao da je 550-600W kvalitetnog napajanja sasvim dovoljno za 8800GTX...Mrzi me da trazim link,ostavljao sam ga vec negde na prethodnim postovim pa koga ne mrzi neka trazi.
neki dan probah zver Asus 8800 ultra i mogu vam reci da lc-power 550w radi sa njom bez problema, moj savet je lc power 550W silent giant cena oko 50e i vrlo dobar kvalitet.
steta sto je 8800 ultra samo bila na probi :(, inace kartica je zver.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.